Jump to content

O ovakvom muškarcu maštaju sve žene: Pored njega ona nikad ne bi pogledala drugog

Оцени ову тему

Ronald

Препоручена порука

И ја маштам о овоме. Поред њега никад не бих погледао другог   :)

546b45f29663f_-_001mclaren-lg.jpg

линк

Подели на овим сајтовима

Није истина. Тачка 6 овог текста покрива све остале тачке. Другим ријечима; ако је тачка 6 ок, остале и не морају баш. 

12:smeha:  12:smeha:  12:smeha:  12:smeha:

Баш сам се од срца насмијала. Хвала Роналд :)

Благо онима који плачу, јер ће се утjешити; (Матеј; 5,4)

Подели на овим сајтовима

И ја маштам о овоме. Поред њега никад не бих погледао другог  

Не ваља. Много троши и скупа регистрација.

Мада, ако се пребаци на плин и блокира му се мотор да не троши много, можда и може да прође.

57ed8623960a6_banerRylah_zpsqgjjkx0v1.jpg.8a2fd97cd3aa7dcd0237c412e2234aee_zpsut3tszcy.jpg

Подели на овим сајтовима

Bullshit

not true 

not like these 

Sorri Ronald  :)

:1321_womens:  Carpe Aeternitatem  :1321_womens:    

Заиста вам кажем, ако се не повратите и не будете као деца, нећете ући у царство небеско.

Јеванђеље по Матеју   глава 18:1-10

Подели на овим сајтовима

6 дефинитивно не;
7 ту и тамо, утицај балканског понднебља
8 никад
9 друштвени живот богат само на форуму, од хумора остали иронија и сарказам

Остало, мање-више...

У повратку са посла ћу дефинитивно жени купити цвијеће, кад ме хтјела таквог :)

Χριστός ανέστη εκ νεκρών, θανάτω θάνατον πατήσας, και τοις εν τοις μνήμασι ζωήν χαρισάμενο

Подели на овим сајтовима

Ljudi, sta vam je :)

Takvog muskarca moze da ima svaka udata zena...

A sad ide kvaka, posle jedno dedetak plus godina braka i rada na sebi, ne na "njemu".

Naravno da nijedan muski nije fabricki vakav, ali svako moze da se primakne savrsrnstvu sopstvene zene u meri u kojoj ona radi na sebi.

Naravno, ukoliko je taj trud rada na sebi, jednostavno ce se razici, al ako kod njega postoji iole neceg krsteno, pocece i on istim putem.

Secate se, kad smo bile klinke, obicno muskarci za koje smo mislili da su sjajni, su bili uveliko mstorci sa zenom i decom, dakle vec izgrađene u zajednici licnosti.

Mama i tata ma koliko bili normalni ne mogu fabricki to da izvedu, mogu da poseju seme, al samo u zajednici neke ce se osobine brusiti, raditi, razvijati.

Trik je neodustati od sebe i rada na sebi, a ne istrajavanja da drugi poseduje osobine koje ce magijom da ucine nas zivot srecnim i savrsenim.

Sreca se stvara radom, u sebi.

Mi obicno procenjujemo sebe na osnovu namera, a druge na osnovu akcija

Подели на овим сајтовима

Bullshit

not true 

not like these 

Sorri Ronald  :)

To sam ja sebe opisao u textu Rapso, hheheheh, salim se :)

Подели на овим сајтовима

Takvog muskarca moze da ima svaka udata zena..

:D

Најдубља молитва јесте  молитва без икаквих речи када у тишини ума једноставно живимо у присуству Божијем. Архимандрит Сава Јањић

Подели на овим сајтовима

Taj 'muskarac' koristi pro_v_1003196.jpg:D

:))

:1321_womens:  Carpe Aeternitatem  :1321_womens:    

Заиста вам кажем, ако се не повратите и не будете као деца, нећете ући у царство небеско.

Јеванђеље по Матеју   глава 18:1-10

Подели на овим сајтовима

Osim finansijske sigurnosti i "autentičnog stila" (meni nebitne stavke) ovo je prosto jedno zaista živo i psihički zdravo autentično i spontano ljudsko biće, ništa manje ni više.

Moj muž je takav i ja ne gledam druge :D

paradoks_zpsjpf2fhnf.jpg

Lilies that fester smell far worse than weeds.

Shakespeare

Подели на овим сајтовима

Osim finansijske sigurnosti i "autentičnog stila" (meni nebitne stavke) ovo je prosto jedno zaista živo i psihički zdravo autentično i spontano ljudsko biće, ništa manje ni više.

Moj muž je takav i ja ne gledam druge :D

Pazi da on ne gleda druge dame :D

Подели на овим сајтовима

• Чланови који сада читају   0 чланова

• Нема регистрованих чланова који гледају ову страницу
  • Креирај ново...