feeble Написано Фебруар 17, 2016 Пријави Подели Написано Фебруар 17, 2016 Ovako su se lecili (malo shale, nemoj da se ko naljuti) Zayron, RYLAH and Juanito је реаговао/ла на ово 3 Слово Љубве Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Justin Waters Написано Фебруар 17, 2016 Пријави Подели Написано Фебруар 17, 2016 Ta žena jednostavno ne prihvata nikakvu alternativnu medicinu, što će reći da misli da su ona i eventualno njen deda izmislili uopšte medicinu i lečenje ljudi, pre nje ništa nije postojalo i vekovima ljudi su čekali da se ona pojavi da bi imali ikakvu šansu da se izleče. I nisu se mogli izlijeciti od ikakve iole ozbiljnije bolesti. Neki osnovni hirurski zahvati su bili poznati i u drevna vremna i to je bilo to. Српски менталитет карактеришу изненадни подвизи кратког даха, понесеност која прво улије наду, али капитулира у завршници, све се то после правда вишом силом и некаквом планетарном неправдом што само на нас вреба. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
dzo ni Написано Фебруар 18, 2016 Пријави Подели Написано Фебруар 18, 2016 Ta žena jednostavno ne prihvata nikakvu alternativnu medicinu, što će reći da misli da su ona i eventualno njen deda izmislili uopšte medicinu i lečenje ljudi.... mislim da je vrlo lepo objasnila u kojim uslovima je nastala homeopatija. ---- medicina na naucnim osnovama je evoluirala uz pomoc sopstvenih korekcija. ne postoje globalne zavere protiv odredjenih metoda. da se homeopatija dobro pokazala u statisticki robustnim testovima - usla bi u zvanicnu medicinu. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Zayron Написано Фебруар 18, 2016 Пријави Подели Написано Фебруар 18, 2016 Ovako su se lecili (malo shale, nemoj da se ko naljuti) https://goo.gl/sbyrYZ https://goo.gl/NxMbS0 Moravian dulcimer folk music RADIO Moravian brass folklore music Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Justin Waters Написано Фебруар 18, 2016 Пријави Подели Написано Фебруар 18, 2016 Ta tvrdnja samo pokazuje tvoje neznanje. Ne želim da te dovodim u nezgodan položaj, ali ne mogu da ostavim neodgovorene takve tvrdnje zbog drugih koji čitaju i mogu biti i sami skloni da ih utvrdjuješ u neznanju. Biće i radi toga otvorena druga tema, ali sad nemam vremena. Naprotiv apsolutno neznanje dolazi od propagatora alternativne medicine koji nisu u stanju objasniti nijedan mehanizam lijecenja da se ne dohvate nekakvih metafizickih termina. Slobodno postavljaj, sto vise stavis ociglednija zabluda. Српски менталитет карактеришу изненадни подвизи кратког даха, понесеност која прво улије наду, али капитулира у завршници, све се то после правда вишом силом и некаквом планетарном неправдом што само на нас вреба. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Zayron Написано Фебруар 18, 2016 Пријави Подели Написано Фебруар 18, 2016 Naprotiv apsolutno neznanje dolazi od propagatora alternativne medicine koji nisu u stanju objasniti nijedan mehanizam lijecenja da se ne dohvate nekakvih metafizickih termina. Slobodno postavljaj, sto vise stavis ociglednija zabluda. Ma ne samo da su to nekakve zablude tipa Zemlja ravna ploča - kugla, centar svemira, geocentrisam vs. solarni sistem i to se još da nekako objasnit i opravdat opštim nivoom nauke i tehnoilogije itd. već je tamo čitav niz jeresi i okultnih praktika od kojih su te najstarije jeresi kao gnoze, vitalizam, dualizam stigle bit osudjene čak Vaseljenskim Saborima jer su Sveti Oci tada u tu dobu za njih već znali. Za ove novodobe kao mesmerizam, holizam, homeopatija (koja je predvodnik, glavni brod u flotili alternativnih disciplina a predstavlja svejeres, kompendij, "summu summarum", zbirku svih tih jersei) itd. znat mogli nisu ali su to takodjer jeresi čije praktikovanje je nespojvo sa hrišćanskim učenjem, tradicijom i praksom i koje je osudjeno mnogim partikularnim saborima i pomjesnim poglavarima autokefalnih pravoslavnih Crkvi na Istoku i Katoličke Crkve na Zapadu njihovim poslanicama, okružnicama, enciklikama i sl. dokumentima u kojim su vjernike upozoravali na razne nove jeresi a podrazumijeva to epitimiju i/ili isključenje iz Crkve praktikovanje takvih stvari od strane bilo koga. O tom sam već pisao i o tom je bio onaj video - snimak tog predavanja i ta četri članka koje prevedem čim prije stignem i postavim negdje na svoj blog a ovdje ostavim link.. Justin Waters and Милан Ракић је реаговао/ла на ово 2 Moravian dulcimer folk music RADIO Moravian brass folklore music Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Zayron Написано Фебруар 18, 2016 Пријави Подели Написано Фебруар 18, 2016 A savremena homeopatija je utemeljena i u njoj su sadržana učenja i tih gore već spomenitih starih jeresi gnoza, dualizma, vitalizma i još mnogo daljih, tamo je to u tim člancima sve nabrojano a i tih novih kao taj mesmerizam, holizam i druge. Te nasjtarije su stigle biti razmatrane na Vaseljenskim Saborima zato što su u to vrijeme već postojale i bile aktualne a te nove su tajkodjer osudjene mnogobrojnim parcijalnim obraćanjima crkvenih poglavara katoličkih i pravoslavnih i zaklučcima pomjesnih Sabora na pravoslavnom Istoku i Koncila na katoličkom Zapadu. Ta dva doktora farmakologije i teologije Aleš Franc te farmakologije i prava Vladimir Bíba čija predavanja i članke sam vam već prezentirao su na to ukazali i to jasno dokazali. Taj Aleš Franc je dokonce bio "zakládájícím členem", članom osnivačom, utemeljiteljom češko-moravskog homeopatskog društva koje je kako je to poznato iz njegove biografije napustio po obraćenju na hrišćanstvo jer je shvatio da su to praktike koje sa hrišćanstvom nermaju ništa zajednočko i da su sa hrišćanstvom nespojive, Biti član homeopatskog društva i hrišćan je oximoron, isto kao kad bi neko rekao ja sam satanista i hrišćan ili ja sam neopagan i hrišćan. To dvoje praktikovat istovremeno i zajedno nejde, homeopatija je ne samo vrlo stupidna nenaučna zabluda već i okultizam i jeres, Simon Mag je bio prvim primjerom toga. http://www.zivcakova.sk/VERITAS%20LIBERAT/Sekty/homeopatia/text.htm https://www.pouke.org/forum/topic/42279-alternativna-medicina-je-prevara-da-to-dokaže-popila-je-50-homeopatskih-tableta-za-spavanje/?p=1407955 https://www.pouke.org/forum/topic/42279-alternativna-medicina-je-prevara-da-to-dokaže-popila-je-50-homeopatskih-tableta-za-spavanje/?p=1408027 Милан Ракић је реаговао/ла на ово 1 Moravian dulcimer folk music RADIO Moravian brass folklore music Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Zayron Написано Фебруар 18, 2016 Пријави Подели Написано Фебруар 18, 2016 Inače ta karijera i privatni "život i priključenija" tog Aleša Franca su posebna tema. Kao perspektivan studentik i vrlo ambiciozan mladenec koji je tada već stupio na prvu stepenicu univerzitetskog života i akadamske karijere tim što je bio asistentom na fakultetu farmakologije, čuo je nešto o tom da se u Pragu priprema osnivačka skupština homeopatskog ddruštva i prijavio se tamo jer je mislio da to bude taj pravi način kako kao vrlo ambiciozan i uspjeha željan mladenec napravit "rupu do svijeta" na polju u kojem je vrlo teško prepoznati tu pravu šansu, gdje se krije taj obećani farmakološki Eldorado, zlatna žila. A javio se tamo iako o homeopatiji nije znao apsolutno ništa - zgola nic, dvaput golo što se kaže, toliko je on o tome znao. No, pretpostavljao je vrlo ispravno da o tom ne znaju mknogo ni drugi i da ko prvií dodje prvi melje - to su bila doba pada komunizama u Československu, Havel na Hradf i sl. 1989/1990 god. Tako je on do te homeopatije skočio tako bezglavo, prišao tamo kao slijep k guslama i nastojao se nekako ubijediti, sugerovat si da je tamo "nešto" iako se sve to protivilo svemu što je do tada znao i čemu su ga toliko godina na tom fakultetu učili. No, imao je sreću da je par godina poslije toga upoznao jednog docenta na fakultetu koji jer bio hrišćan i koji ga je pomalo strpljivo priveeo do jevandjelja i istina tamno sadržanih a kad je okusio tu vodu jevandjeljsku homeopatija mu postala bljutava, obljutavila. Tako je shvatio da ta cestička do uspjeha tudi nevede. Može se reći da ima ponekud sličan životopis kao sveti Avgustin koji se dosta dugo "koprcao" u mrežanma i zamkama gnoza dok se nije odlučio na pravovjerno hrišćanstvo a njegova majka sveta Monika je za njega svu tu dobu ustrajno molila da upozna pravu istinu Hristovu i Jevandjelje a ostavi se ćorava posla sa tim gnozama i gnostičkim zabludama i kultovima. A sad je Aleš Franc kao i sv. Avgustin hrišćanski apologeta i raskrinkava jeres homeopatije isto kao što je sv. Avgustin u svoje doba raskrinkavao jeres gnoze i privodio ljude do pravovjerja. Toliko o tom njegovom životnom putu kojim ga je vodio Isus Hristos. Moravian dulcimer folk music RADIO Moravian brass folklore music Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Nebojš.a Написано Фебруар 18, 2016 Пријави Подели Написано Фебруар 18, 2016 Ja sam kao klinac bio pred operacijom krajnika. Doktor je rekao da me vode na morepar godina po desetak dana. Nakon mora problem je nestao a ja krajnike imam zive i zdrave i dan danas. Eto. Izleceni krajnici bez homeopatije. A ja nisam ni imao problem sa krajnicima. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Војвода7 Написано Фебруар 18, 2016 Пријави Подели Написано Фебруар 18, 2016 Ja sam kao klinac bio pred operacijom krajnika. Doktor je rekao da me vode na morepar godina po desetak dana. Nakon mora problem je nestao a ja krajnike imam zive i zdrave i dan danas. Eto. Izleceni krajnici bez homeopatije. Mozda nisi ni morao da ides na more, prije 20ak godina tetka mi je trebala na operciju i od nekog je cula da treba ispirati grlo slanom vodom, brzo su je prestali i posle nije imala nikakvih problema. Suncokret54 је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
cloudking Написано Фебруар 18, 2016 Пријави Подели Написано Фебруар 18, 2016 Mozda nisi ni morao da ides na more, prije 20ak godina tetka mi je trebala na operciju i od nekog je cula da treba ispirati grlo slanom vodom, brzo su je prestali i posle nije imala nikakvih problema. A imunni sustem? Sta mislis o radikalnoj ideji da nas imuni sistem moze sam da uzadje na kraj s raznum bolestima? Tako npr ti se razbolis (ili tetka) i neko vam kaze da je lek za vasu bolest mazanje nutele po jeziku i nepcu. I tako tvoj imunitet pobedi bolest a ti krenes po forumima da siris vest o lekovitosti nutele... Samo razmisljam naglas... пре 39 минута, haveaniceday рече Lek protiv kovida postoji. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука