Кратос Написано Септембар 8, 2016 Пријави Подели Написано Септембар 8, 2016 Tetoviranje je danas postalo kao i mnoge stvari čisto pomodarstvo a ljudi obično imaju negativnu percepciju istetoviranih osoba tipa robijaš,krimos,bitanga,baraba i sl. Ako je tetoviranje neko zlo onda je to zlo te osobe prema samom sebi.Drugi tu nisu ugroženi ni na koji način. Bokisha је реаговао/ла на ово 1 Најдубља молитва јесте молитва без икаквих речи када у тишини ума једноставно живимо у присуству Божијем. Архимандрит Сава Јањић Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Милан Ракић Написано Септембар 8, 2016 Пријави Подели Написано Септембар 8, 2016 @Bokisha Оваква питања нису умесна. Рекао си своје мишљење о тетоважама и нема потребе да се више настављаш и да испитујеш икога овде да ли је православан, верник, шта год! Одакле ти уопште идеја!? Јавна опомена! Тко вриједи лети, тко лети вриједи, тко не лети не вриједи... Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Кратос Написано Септембар 8, 2016 Пријави Подели Написано Септембар 8, 2016 22 minutes ago, verum est in beer рече Мислим да има људи на форуму који су чистији од анђела Mislim da treba da smanjiš pivo. Најдубља молитва јесте молитва без икаквих речи када у тишини ума једноставно живимо у присуству Божијем. Архимандрит Сава Јањић Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Bokisha Написано Септембар 8, 2016 Пријави Подели Написано Септембар 8, 2016 @Bokisha Оваква питања нису умесна. Рекао си своје мишљење о тетоважама и нема потребе да се више настављаш и да испитујеш икога овде да ли је православан, верник, шта год! Одакле ти уопште идеја! Јавна опомена! Kao prvo veliko javno izvinjenje svima povređenim mojim neumesnim pitanjem ako je zaista neumesno. Kao sto rekoh u nekom od prethodnih postova pokušavam da utvrdim merodavnost mojih saznanja i z kojih proističe stav prema tetoviranju. Znači ne smatram ni moj stav validnim. Pitanje o veroispovesti je postavljeno jer je činjenica da kod različitih veroispovesti su i izvori saznanja različiti pa i proistekli stavovi iz toga. Kao što sam rekao,, Nije diskriminacija" -već u svrhu upoznavanja sa sagovornicama na ovoj temi. Nadam se da ce moje izvinjenje biti prihvaćeno ukoliko sam uvredio ikoga pitanjem i da ćeš Milane imati milosti da 5 kaznenih poena bar smanjiti na 3 po objašnjenju Sent from my GT-I9500 using Tapatalk Милан Ракић, АлександраВ, Дијана. and 3 осталих је реаговао/ла на ово 6 Спознај своју грешност у гордости и нетрпељивости, и смири се под јаку руку Божију, не кривећи никога осим себе. Тада ћеш видети помоћ Божију: како те Бог умирује и код оних који ти се супротстављају ствара наклонст срца према теби.Треба се прво очистити, а онда чистити,себе умудрити,а онда умудривати,постати светлост,а потом просветљивати,приближити себе Богу,па приводити,осветити, а онда освећивати. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Кратос Написано Септембар 8, 2016 Пријави Подели Написано Септембар 8, 2016 Управо сада, verum est in beer рече Ето видиш како погрешно процењујеш људе. Ја сам из шале ставио ник и слику флаше пива, а ја алкохол уопште не конзумирам. Зато мислим да не треба да судиш на прву лопту. Опет се враћамо на осуђивање других, без да их уопште познајемо. Eto vidiš kako ti ne shvataš šalu.Ni smajli ne pomaže. Најдубља молитва јесте молитва без икаквих речи када у тишини ума једноставно живимо у присуству Божијем. Архимандрит Сава Јањић Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Кратос Написано Септембар 8, 2016 Пријави Подели Написано Септембар 8, 2016 5 minutes ago, verum est in beer рече Па први си почео, ја само наставио, али у ствари ти ниси схватио шалу Ne vadi se sad. Најдубља молитва јесте молитва без икаквих речи када у тишини ума једноставно живимо у присуству Божијем. Архимандрит Сава Јањић Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Драшко Написано Септембар 8, 2016 Пријави Подели Написано Септембар 8, 2016 2 minutes ago, verum est in beer рече И то што кажеш, пробао сам. Ништа онда, остаје оно, па да знаш да ме следећи пут не зачикаваш за алкохол, не конзумирам га, чак ми је пре 10 година када сам га пробао, кренула и алергија. Alergija saks Moraš nešto protiv alregije verum est in beer је реаговао/ла на ово 1 "Верујем Господе, помози мом неверју" "О жено, велика је вера твоја, нека ти буде како хоћеш" Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Кратос Написано Септембар 8, 2016 Пријави Подели Написано Септембар 8, 2016 1 minute ago, verum est in beer рече И то што кажеш, пробао сам. Ништа онда, остаје оно, па да знаш да ме следећи пут не зачикаваш за алкохол, не конзумирам га, чак ми је пре 10 година када сам га пробао, кренула и алергија. Ne pravdaj se,sve je gore. Zezam se brate.Opušteno. Samo nekako to ljudi bolji od anđela mi nekako bilo preterano a to se dešava usled suficita vitamina b u krvi. Најдубља молитва јесте молитва без икаквих речи када у тишини ума једноставно живимо у присуству Божијем. Архимандрит Сава Јањић Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Bokisha Написано Септембар 8, 2016 Пријави Подели Написано Септембар 8, 2016 off topic pitanjce za Admine Ima li spisak nedozvoljenog izražavanja koje se sankcionise javnim opomenama i kaznenim poenima koji su forever? Ne pratim apsolutno sve sadržaje foruma pa nisam upoznat sa detaljima a nikako mi nije ni na kraj pameti da atakujem na bilo koga. I značilo bi mi objašnjenje zašto je moje pitanje na ovoj temi sankcionisano? Ako je ovaj forum misionarski deo SPC onda mu je i svrha da kroz međusobne dijaloge svih uključenim na njemu bolje upoznajemo različitosti a i promovišemo našu istinitu veru i ono što je čini. Sent from my GT-I9500 using Tapatalk Спознај своју грешност у гордости и нетрпељивости, и смири се под јаку руку Божију, не кривећи никога осим себе. Тада ћеш видети помоћ Божију: како те Бог умирује и код оних који ти се супротстављају ствара наклонст срца према теби.Треба се прво очистити, а онда чистити,себе умудрити,а онда умудривати,постати светлост,а потом просветљивати,приближити себе Богу,па приводити,осветити, а онда освећивати. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Снежана Написано Септембар 8, 2016 Пријави Подели Написано Септембар 8, 2016 4 minutes ago, Bokisha рече off topic pitanjce za Admine Ima li spisak nedozvoljenog izražavanja koje se sankcionise javnim opomenama i kaznenim poenima koji su forever? Ne pratim apsolutno sve sadržaje foruma pa nisam upoznat sa detaljima a nikako mi nije ni na kraj pameti da atakujem na bilo koga. I značilo bi mi objašnjenje zašto je moje pitanje na ovoj temi sankcionisano? Ako je ovaj forum misionarski deo SPC onda mu je i svrha da kroz međusobne dijaloge svih uključenim na njemu bolje upoznajemo različitosti a i promovišemo našu istinitu veru i ono što je čini. Sent from my GT-I9500 using Tapatalk Не постоји списак недозвољеног изражавања, овај форум јесте мисионарски део СПЦ, али није казнено поправни дом. Лично мислим у вези питања вероисповести да је некултурно и лично за један форум, као када би некога питао колико зарађује или када је имао секс последњи пут. Милан Ракић, Светислав Павловић and Danijela је реаговао/ла на ово 3 Путници, нема пута, путеви се стварају ходањем! А.М. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Милан Ракић Написано Септембар 8, 2016 Пријави Подели Написано Септембар 8, 2016 15 minutes ago, Bokisha рече I značilo bi mi objašnjenje zašto je moje pitanje na ovoj temi sankcionisano? Ако ниси схватио сам, тешко ће ти ико објаснити. Тко вриједи лети, тко лети вриједи, тко не лети не вриједи... Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Снежана Написано Септембар 8, 2016 Пријави Подели Написано Септембар 8, 2016 2 minutes ago, Милан Ракић рече Ако ниси схватио сам, тешко ће ти ико објаснити. ...или, могу ја да ти објасним, али не могу да разумем уместо тебе Милан Ракић and Ayla је реаговао/ла на ово 2 Путници, нема пута, путеви се стварају ходањем! А.М. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Bokisha Написано Септембар 8, 2016 Пријави Подели Написано Септембар 8, 2016 Не постоји списак недозвољеног изражавања, овај форум јесте мисионарски део СПЦ, али није казнено поправни дом. Лично мислим у вези питања вероисповести да је некултурно и лично за један форум, као када би некога питао колико зарађује или када је имао секс последњи пут. Slažem se sa navedenim niti sam spomenuo tako nešto. Smatram da nije nepristojno ni pitati kao ni deklarisati se po pitanju veroispovesti i da se ne može porediti sa tvoj8m spome utim pitanjima Sent from my GT-I9500 using Tapatalk Спознај своју грешност у гордости и нетрпељивости, и смири се под јаку руку Божију, не кривећи никога осим себе. Тада ћеш видети помоћ Божију: како те Бог умирује и код оних који ти се супротстављају ствара наклонст срца према теби.Треба се прво очистити, а онда чистити,себе умудрити,а онда умудривати,постати светлост,а потом просветљивати,приближити себе Богу,па приводити,осветити, а онда освећивати. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Милан Ракић Написано Септембар 8, 2016 Пријави Подели Написано Септембар 8, 2016 6 minutes ago, Bokisha рече Smatram da nije nepristojno ni pitati kao ni deklarisati se po pitanju veroispovesti i da se ne može porediti sa tvoj8m spome utim pitanjima У реду. Ти сматраш да није непристојно, администрација сматра да јесте и да овде престанемо! Bokisha and Ronald је реаговао/ла на ово 2 Тко вриједи лети, тко лети вриједи, тко не лети не вриједи... Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
drvce Написано Септембар 8, 2016 Пријави Подели Написано Септембар 8, 2016 28 minutes ago, Милан Ракић рече Ако ниси схватио сам, тешко ће ти ико објаснити. Si non vis veritatem audire, nemo tibi dicere potest. Mongol General: Wrong! Conan! What is best in life? Conan: To crush your enemies, see them driven before you, and to hear the lamentation of their women. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука