Jump to content

Прави, права... ОЖЕЊЕНИ И УДАТЕ СТОП! (важи и за уреднике, много бре, зановетате)

Оцени ову тему

21 члановâ је гласало

1. 1. Пејџ или Непејџ, питање је сад!

• Само Пејџ и нико више!
    • Па... може и нека друга, љубав ће доћи.
    • Ма ко ће чека "Пејџ"! Давај квантитет, Србија се опоравити мора!
      0
    • Не постоји само једна једина Пејџ, на пример.
    • Није живот једна Пејџана, што си главо замишљенааа...

Препоручена порука

Što je ovaj ostavio Pejdž, napravio neartikulisani zvuk i to je to, gotovo.

Na kraju Pejdž ispade "srodna duša", voli on nju, voli ona njega, but nothing lasts forever i pogine...is this really over? I'm afraid so!

Подели на овим сајтовима

Što je ovaj ostavio Pejdž, napravio neartikulisani zvuk i to je to, gotovo.

Na kraju Pejdž ispade "srodna duša", voli on nju, voli ona njega, but nothing lasts forever i pogine...is this really over? I'm afraid so!

А ко је Пејџ?

57ed8623960a6_banerRylah_zpsqgjjkx0v1.jpg.8a2fd97cd3aa7dcd0237c412e2234aee_zpsut3tszcy.jpg

Подели на овим сајтовима

А ко је Пејџ?

Ономатопеја. 

• Волим 1

Приносим себе на жртву Теби; предајем се Теби. Немам жеља, осим жеље да испуним вољу Твоју. Научи ме молити се. Сам у мени моли се. Амин.

Подели на овим сајтовима

misteriozna žena... bezbroj puta je prošla pored tebe... nisi je prepoznao... ni ona tebe...

Mjok, nimalo misteriozna - bili u vezi, bilo im lepo, on se nešto istripovao da nešto tu ne štima 100% a postoji negde neka baš skroz savršena za njega, pa raskinuo.

paradoks_zpsjpf2fhnf.jpg

Lilies that fester smell far worse than weeds.

Shakespeare

Подели на овим сајтовима

Ozbiljno,pa ne dolaze samo prepodobni na forum:-), mada ja jesam kao klinac usao u Crkvu, nisam nikad bio neofit, vidio sam sve i svasta i na kraju izasao:-)

Kao prepodobna Marija Egipcanka, samo u obrnutom smeru :) (nadam se da se  ne  ljutis, kad vec otvoreno pricas cime se bavis)

Подели на овим сајтовима

Eto Nikoli odgovor na pitanje:

Pejdž je ostavljena jer je Nejtan verovao u "Pejdž".

Kako da znaš da li je Pejdž sa kojom si zaista "Pejdž"?

Ne postoji "Pejdž". Postoji Pejdž. Ne postoji idealna srodna duša, postoji po neka osoba sa kojom dođeš u kontakt a sa kojom ti je zaista dobro i koju možeš da izgubiš tražeći onu idealnu. Ali isto tako možeš da uđeš u loš kompromis sa osobom koja je daleko od idealne, sa kojom ti nije ni zaista dobro.

paradoks_zpsjpf2fhnf.jpg

Shakespeare

Подели на овим сајтовима

Eto Nikoli odgovor na pitanje:

Pejdž je ostavljena jer je Nejtan verovao u "Pejdž".

Kako da znaš da li je Pejdž sa kojom si zaista "Pejdž"?

Ne postoji "Pejdž". Postoji Pejdž. Ne postoji idealna srodna duša, postoji po neka osoba sa kojom dođeš u kontakt a sa kojom ti je zaista dobro i koju možeš da izgubiš tražeći onu idealnu. Ali isto tako možeš da uđeš u loš kompromis sa osobom koja je daleko od idealne, sa kojom ti nije ni zaista dobro.

Парадоксологијо, слобдне ми ти овде извлачиш закључке. На основу чега тврдиш да је Нејтан оставио Пејџ због "Пејџ"?! Ово свакако иде у прилог твом следећем аргументу, али нисам сигуран да је Нејтан уопште због тога њу оставио. Можда ју је оставио због свог начина живота и немања жеље да се мало помучи и жртвује?! Да не шврља около. Видиш да му се пола питања свело на то колико пута је рекао "фак", колико пута је мастурбирао, спавао са девојкама и са колико њих... 

Приносим себе на жртву Теби; предајем се Теби. Немам жеља, осим жеље да испуним вољу Твоју. Научи ме молити се. Сам у мени моли се. Амин.

Подели на овим сајтовима

Парадоксологијо, слобдне ми ти овде извлачиш закључке. На основу чега тврдиш да је Нејтан оставио Пејџ због "Пејџ"?! Ово свакако иде у прилог твом следећем аргументу, али нисам сигуран да је Нејтан уопште због тога њу оставио. Можда ју је оставио због свог начина живота и немања жеље да се мало помучи и жртвује?! Да не шврља около. Видиш да му се пола питања свело на то колико пута је рекао "фак", колико пута је мастурбирао, спавао са девојкама и са колико њих... 

To zbog čega je on nju ostavio nije ni bitno, izgubio je "Pejdž" i Pejdž.

Dobro je objasnila, treba prepoznati nekog s kim ti je zaista dobro ne očekujući idealno i nekog s kim ti nije dobro ali si sa njim (njom) zbog kompromisa da budeš sa nekim. Ne mora da ti čak ni bude loše, ali imaš neki osećaj da te žulja, da nije to to, neki glas te podseća - nije to Pejdž(er). To je onaj comfort zone, nije loš(a), možemo da funkcionišemo, ali znaš da nije to ta(j) i to te ubija u pojam sve više.

Подели на овим сајтовима

Na osnovu toga što se toliko zaprepastio što je ona "ta" - i još par puta ponovio pitanje, uz dodatke "Od svih žena na svetu" i "Baš najsavršenija".

paradoks_zpsjpf2fhnf.jpg

Shakespeare

Подели на овим сајтовима

Inače, pre scene raskida, spavaju oni u šatoru i čuje se glas koji govori-Nothing lasts forever. 

Čini mi se da se malo uplašio, da to tako "idealno" neće potrajati, da se samozavarava.

Подели на овим сајтовима

Na osnovu toga što se toliko zaprepastio što je ona "ta" - i još par puta ponovio pitanje, uz dodatke "Od svih žena na svetu" i "Baš najsavršenija".

Глупо мушко, увек чека неку расну Пејџетину и на крају умре... 

Подели на овим сајтовима

Kao prepodobna Marija Egipcanka, samo u obrnutom smeru :) (nadam se da se  ne  ljutis, kad vec otvoreno pricas cime se bavis)

Ne ljutim se, opusteno:-)

Подели на овим сајтовима

• Чланови који сада читају   0 чланова

• Нема регистрованих чланова који гледају ову страницу
  • Креирај ново...