Jump to content

Прави, права... ОЖЕЊЕНИ И УДАТЕ СТОП! (важи и за уреднике, много бре, зановетате)

Оцени ову тему

21 члановâ је гласало

1. 1. Пејџ или Непејџ, питање је сад!

• Само Пејџ и нико више!
    • Па... може и нека друга, љубав ће доћи.
    • Ма ко ће чека "Пејџ"! Давај квантитет, Србија се опоравити мора!
      0
    • Не постоји само једна једина Пејџ, на пример.
    • Није живот једна Пејџана, што си главо замишљенааа...

Препоручена порука

ако ћемо право ја имам 46 ...

зар не знаш Рапсодијо, пре неки дан си ми честитала рођендан? :)

joooj  :tongue:  

:1321_womens:  Carpe Aeternitatem  :1321_womens:    

Заиста вам кажем, ако се не повратите и не будете као деца, нећете ући у царство небеско.

Јеванђеље по Матеју   глава 18:1-10

Подели на овим сајтовима

Obično lepe žene imaju uzak pogled na svet.

Obično lepe žene imaju uzak pogled na svet.

Ti si ili los trol ili .... Sa takvim stvom nikad neces nacu nekog i ugusices se u svom cemeru.

Prijatan zivot zelim, pazi samo da se ne ujedes za jezik, otrovaces se.

Измењено од RYLAH
Пази како се обраћаш другима.
Подели на овим сајтовима

@RYLAH

Jel ovo komarac ili strsljen ili neka druga zivotinja?

Ti si ili los trol ili ********. Sa takvim stvom nikad neces nacu nekog i ugusices se u svom cemeru. Prijatan zivot zelim, pazi samo da se ne ujedes za jezik, otrovaces se.
Подели на овим сајтовима

Studira onaj ko ima obezbeđene uslove za to i odgovarajuće materijalne mogućnosti, a ne onaj ko je najpametniji.

Inteligencija mnogih ljudi, koja je mogla značiti ovom narodu, izgubljena je samo zato što oni nisu imali uslove za studiranje, a njihova mesta su zauzeli manje kvalitetni ljudi.

Joj nemoj molim te, sad cu da se rasplacem.

Подели на овим сајтовима

Добри (не само одлични) студенти у Србији не плаћају школарину и могу да добију место у студентском дому за врло мале паре (још боље за упознавање женских). Поред тога, сви студенти, и ”бољи” и ”гори”, могу такође да се за јако мале новце хране у мензама. И коначно, постоје студентски кредити и стипендије које добри и просечни студенти могу да добију.

Подели на овим сајтовима

Studira onaj ko ima obezbeđene uslove za to i odgovarajuće materijalne mogućnosti, a ne onaj ko je najpametniji.

Inteligencija mnogih ljudi, koja je mogla značiti ovom narodu, izgubljena je samo zato što oni nisu imali uslove za studiranje, a njihova mesta su zauzeli manje kvalitetni ljudi.

Ово није тачно,  лично познајем масу особа које су завршиле факултет "без динара", и то праве факултете, а не ове мегатрендове, сингидунуме и остало.

• Волим 1

Путници, нема пута, путеви се стварају ходањем!

А.М.

Подели на овим сајтовима

Ово није тачно,  лично познајем масу особа које су завршиле факултет "без динара", и то праве факултете, а не ове мегатрендове, сингидунуме и остало.

Вероватно су све жене и завршиле су на лепоту. Али шта да ради мушкарац који нема пара и није леп?

• Волим 1
Подели на овим сајтовима

Вероватно су све жене и завршиле су на лепоту. Али шта да ради мушкарац који нема пара и није леп?

Nek postane zigolo:-)

Подели на овим сајтовима

Али шта да ради мушкарац који нема пара и није леп?

Можда да се запита да није глуп случајно... :scratch_head:

• Волим 1

А.М.

Подели на овим сајтовима

Ne ovako otvoreno, vec onako na kvarno, pasivno.

ајд Богати Нато не настављај се... "не знају" они шта је то пасивно-агресивно...несу се школовали :)

• Волим 1

А.М.

Подели на овим сајтовима

Парадоксологију терам..........жена бар признаје да сам енигма.............

Pošto me opet direktno i indirektno pominješ, hajde da analiziramo komunikaciju na koju se ovde pozivaš.

Teraš me da mislim? Priznajem da si enigma? U redu, svakako stoji. Ja sam se zaista trudila da te razumem da bih mogla što dobronamernije da tumačim to što pišeš. Kada sam napisala da mi ostaješ enigma, priznala sam u tom trenutku da je taj trud uzaludan.

Ево ја ћу да поткрепим.

Мене су исмејали врли, лако саблажњиви хришћани, са високим степеном едукације, на моје основно, елементарно подразумевајуће незнање . 

Ovde konkretno kao primer podsmevanja pravoslavlju opet prozivaš mene - iako se čak ni tebi lično nisam podsmevala, naprotiv - direktno i otvoreno sam te pitala šta si htela da kažeš, više puta, u pokušaju da ti ne pripišem neukusno vređanje forumašica.

Na to si odgovorila tvrdnjom da ti tu ništa nisi znala ni razumela, uz više puta dodatu implikaciju palog stanja onih koji iz bilo kog razloga znaju značenje i poreklo reči koja se pojavila na tvom statusu:

Е види драги Кратосе.......... да нисте знали не би се саблазнили........пошто сазнасте, ви се саблазнисте.

Као и Адам Ева да нису пробали ........не би знали...........и не би пали..........   :coolio:

Pritom, tu istu reč u tom istom kontekstu i značenju kao na statusu koristiš ponovo na forumu da bi spustila neku nepodobnu kategoriju žena:

Наравно а не на неки тамо......милфовски....... :ani_biggrin:

Da rezimiramo: nevina si i neukaljana do te mere da ne znaš ni šta pričaš, i imaš pravo to i da ponavljaš, ali su zato oni koji znaju grešnici koji se, ako te direktno pitaju šta si htela da kažeš, ako ne ono što si rekla, podsmevaju pravoslavlju. Zvuči logično :stadaradim:

paradoks_zpsjpf2fhnf.jpg

Lilies that fester smell far worse than weeds.

Shakespeare

Подели на овим сајтовима

• Чланови који сада читају   0 чланова

• Нема регистрованих чланова који гледају ову страницу
  • Креирај ново...