Jump to content

Прави, права... ОЖЕЊЕНИ И УДАТЕ СТОП! (важи и за уреднике, много бре, зановетате)

Оцени ову тему

21 члановâ је гласало

1. 1. Пејџ или Непејџ, питање је сад!

• Само Пејџ и нико више!
    • Па... може и нека друга, љубав ће доћи.
    • Ма ко ће чека "Пејџ"! Давај квантитет, Србија се опоравити мора!
      0
    • Не постоји само једна једина Пејџ, на пример.
    • Није живот једна Пејџана, што си главо замишљенааа...

Препоручена порука

Muzika uz koju Iluminati zavode. Ako Koka Kola zakaze.

https://www.youtube.com/watch?v=NTBsAWhsChU

Muzika uz koju Iluminati zavode. Ako Koka Kola zakaze.

https://www.youtube.com/watch?v=NTBsAWhsChU

Sunce ti poljubim koliko je ovo odvratno :D, jezivo :D

Подели на овим сајтовима

Pustite Brazil. On je daleko. Ko može da plati kartu do tamo, taj može sebi da priušti svašta. Kod nas mnogi nikad nisu videli ni granicu sa Crnom Gorom, a kamoli more.

Судећи по твојим причама, пут до Бразила је далеко јефтинији од изласка са женом у Србији. :)

А и не мораш да идеш у Бразил да би видео Бразилке. Ја Бразила нисам (још) видео, а Бразилке вала јесам. :)

Подели на овим сајтовима

Судећи по твојим причама, пут до Бразила је далеко јефтинији од изласка са женом у Србији. :)

А и не мораш да идеш у Бразил да би видео Бразилке. Ја Бразила нисам (још) видео, а Бразилке вала јесам. :)

Pa ako je tako kako kazes i Brazilke i ostale latine mnogo vole da putuju po svetu. :D

Подели на овим сајтовима

@@Natasa.

Nataša, šta u prevodu znači:  STOP BITCHIN AND START FIXIN ?   :)

Čisto da znam...   :stadaradim:  ...ako me neko bude pitao.

DA PRESTANES DA BUDES P@@@ICA!

ETO, TO KAZE VELIKI SRBINE!

Подели на овим сајтовима

Koliko vidim imao si odlične uslove o kojima su mogli mnogi samo da sanjaju.

Nista nisam rekao iz cega bi mogao da zakljucis da sam imao odlicne uslove, daj Boze da svi budu sto dalje od takvih uslova u kojima sam ja bio, osim ako ne mislis da je pohadjanje srednje skole i zivot sa roditeljima u tom periodu ne pretstavlja "uslove o kojima mnogi mogu samo da sanjaju".

O tome sam i pričao. Zbog čega bi čovek bio lud ako radi na letnjem raspustu da bi zaradio novac? Hoćeš reći da nisi morao tada da radiš pa zato si od "onih ludih" koji su radili iako ne moraju? Hvala Bogu što nisi morao da radiš preko cele godine. Drugačije bi sada pričao. Toga si izgleda bio pošteđen.

Ne nego su mnogi smatrali da sam lud jer dozvoljavama da me kapitalisti "eksploatisu". Sto je klasicna kako komunjarska tako i reakcionarna zvaka veoma popularna u ovim krajevima. Zaista nisam morao da radim za novac ali sam "morao" da radim ili samo kod kuce ili i kod kuce i kod privatnika. Ja sam tako ucen od malena da uvek treba biti zaokupljen necim kreativnim pa makar iz fazona.

Gde neko ko ide u srednju skolu moze da radi cele godine? Mislis da su svi koji su pohadjali srednju skolu nesto sega-mega privilegovani?

A pivo za džabe? Ja nisam pitao za ortake.

Hajde da ponovim:

Da li ovo u prevodu znači da treba znati lagati i folirati žene?

To je bilo retoricko pitanje. Jel ti smatras tvoje zabavljanje ortaka smatras laganjem i foliranjem? Ako ne onda imas odogovor na pitanje o muvanju devojaka. Ako misli da jeste onda imas

neku drugu vrstu problema oko koje ti ni jedan forumas ne moze pomoci na bilo koji nacin.

Подели на овим сајтовима

Naporan si do bola, ako si takav u stvarnom zivotu, ne čudi me što si sam.

Ajde da te ne pitam za godine, ali da li imas vise od 25?

Подели на овим сајтовима

http://i.imgur.com/HzIYmu2.jpg

Da li je potrebno da prodjemo zablude i otreznjenje Sabrine .........da bi shvatili da naš/a/ Pejdz ........ustvari i nije naš/a/... Pejdz  :coolio:

• Волим 1

:1321_womens:  Carpe Aeternitatem  :1321_womens:    

Заиста вам кажем, ако се не повратите и не будете као деца, нећете ући у царство небеско.

Јеванђеље по Матеју   глава 18:1-10

Подели на овим сајтовима

• Чланови који сада читају   0 чланова

• Нема регистрованих чланова који гледају ову страницу
  • Креирај ново...