Jump to content

Прави, права... ОЖЕЊЕНИ И УДАТЕ СТОП! (важи и за уреднике, много бре, зановетате)

Оцени ову тему

21 члановâ је гласало

1. 1. Пејџ или Непејџ, питање је сад!

• Само Пејџ и нико више!
    • Па... може и нека друга, љубав ће доћи.
    • Ма ко ће чека "Пејџ"! Давај квантитет, Србија се опоравити мора!
      0
    • Не постоји само једна једина Пејџ, на пример.
    • Није живот једна Пејџана, што си главо замишљенааа...

Препоручена порука

Можда се права љубав не чека, него ствара...

Стварају се прилике ...............а права се  препозна, осети.........

Него и ја чекам мога Пејџа..... :)

Мама ми каже да га наручим ........... :smeh1:

:1321_womens:  Carpe Aeternitatem  :1321_womens:    

Заиста вам кажем, ако се не повратите и не будете као деца, нећете ући у царство небеско.

Јеванђеље по Матеју   глава 18:1-10

Подели на овим сајтовима

Чекам 50.страницу ове теме да се укључим... :dobro:

"Ја сам сакупљач необичних ствари. Нека други сакупљају значке и марке. Ја сакупљам дане, часове и тренутке. " - Мирослав Антић

Подели на овим сајтовима

meni ne smeta

samo mi je žalosno koliko smo nesposobni za život

al ne vredi da se pravimo sposobni ako vec nismo jel  :stadaradim:

Follow your bliss and the universe will open doors where there were only walls.

Подели на овим сајтовима

Значи, да се чека Пејџ. Добро, добро. Следећи пут ћу да потплатим гласаче.  :coolio:

Не брините се, дакле, за сутра; јер сутра бринуће се за се. Доста је сваком дану зла свога.

(Мт.6, 34)

Подели на овим сајтовима

srce junačko

ostadoh nedorečena zašto  :ani_biggrin:  'i posle 15 godina ti bude bolje...'

Подели на овим сајтовима

Ју, Дијана!  :unbelieveble: Шалим се. Помислио сам давно исто ово. Срам ме било.  :blush:

Не брините се, дакле, за сутра; јер сутра бринуће се за се. Доста је сваком дану зла свога.

(Мт.6, 34)

Подели на овим сајтовима

ajde brate, znam da ti je teško u životu

замисли, а ти дошао СО НА РАНУ ДА МИ ТУРИШ! 

Приносим себе на жртву Теби; предајем се Теби. Немам жеља, осим жеље да испуним вољу Твоју. Научи ме молити се. Сам у мени моли се. Амин.

Подели на овим сајтовима

Nedostaju neke opcije u anketi.

Doduše, udata sam, a rečeno mi je da moje mišljenje nije bitno.

Usput, srećno sam udata i jako mi je drago što sam udata baš za onog za koga jesam i trudim se (mada se ne mora previše truditi) da taj brak bude obostrano prijatan i... divan :)

Ali ipak ne mogu da poverujem u nekakve srodne duše koje, ako propustiš, nikad ljubav nećeš naći. Totalni idiotizam od ideologije.

Nijedna veza neće biti savršena. Neke će biti bolje od drugih. Neke će biti daleko bolje od drugih. Neke će biti toliko loše da ih je bolje završiti. Neke imaju veću, neke manju početnu privlačnost. Neke imaju veću, neke manju, početnu saglasnost u stavovima. Neke imaju manje, neke veće, probleme sa ličnostima drugog.

"Pejdž" je osoba koja nas privlači, koju volimo i poštujemo, i sa kojom smo spremni da uđemo u nešto do kraja života.

Ne postoji samo jedna "Pejdž", ali je ne treba odbacivati ako i čim imamo problemčić sa njom.

paradoks_zpsjpf2fhnf.jpg

Lilies that fester smell far worse than weeds.

Shakespeare

Подели на овим сајтовима

Ali ipak ne mogu da poverujem u nekakve srodne duše koje, ako propustiš, nikad ljubav nećeš naći. Totalni idiotizam od ideologije.

Пази кад се слажемо!

Шта је следеће, почећу да тестеришем штикле на жениним ципелама? 

Подели на овим сајтовима

• Чланови који сада читају   0 чланова

• Нема регистрованих чланова који гледају ову страницу
  • Креирај ново...