Иван ♪♫ Написано Фебруар 8, 2016 Пријави Подели Написано Фебруар 8, 2016 nema nicega, poruka je prazna Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
зеленизуб Написано Фебруар 8, 2016 Пријави Подели Написано Фебруар 8, 2016 Ако у наредних десет година напредујем истим темпом као претходних десет бићу милионер. Данас је јуче за сутра? Рапсоди and Grizzly Adams је реаговао/ла на ово 2 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Иван ♪♫ Написано Фебруар 8, 2016 Пријави Подели Написано Фебруар 8, 2016 Само сам навео пример који ми је први пао на памет - оно што сам лично доживео - а који се супроти ономе што си написао. То су све изговори. Ево опет из личног искуства - мој пријатељ Д.... Navodiš pojedinačne primere od kojih praviš opšta pravila. Što bi rekli - generalizacija. Da, može, može se uspeti, ali u različitoj meri, i ne svako, iz raznoraznih razloga. Ja u potpunosti prihvatam istinitost tvojih primera, ali osporavam da je prosto ,,siromaštvo posledica lenjosti". I ono nisu izgovori, postoje razne realnosti koje ti mogu pomoći, ali i odmoći na tvom putu, a ne zavise od tebe - država, lične osobine, sposobnosti, talenti. Ne kažem da ne može da se uspe, ali ovaj lik sa prve strane priča kao da svi imaju istu startnu poziciju. Кад мени неко успешнији нешто саветује, слушам веома пажљиво и хватам белешке да случајно нешто не заборавим. И на крају му се захвалим што ми је посветио своје драгоцено време. Čak i ako s visine pravi budalu od tebe govoreći ti da si tu gde jesi jer si lenj, a ti radiš ko blesav? Ne baš. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Grizzly Adams Написано Фебруар 8, 2016 Пријави Подели Написано Фебруар 8, 2016 osporavam da je prosto ,,siromaštvo posledica lenjosti". Ја то никада нисам рекао. Ако се вратиш на почетак, прво што сам нагласио је да је сиромаштво већином последица лошег уређења државе: Што се сиромаштва тиче, за 90% беде заслужни су властодршци и лоша уређења. Čak i ako s visine pravi budalu od tebe govoreći ti da si tu gde jesi jer si lenj, a ti radiš ko blesav? Ne baš. А ко је то рекао? ΜΟΛΩΝ ΛΑΒΕ Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Иван ♪♫ Написано Фебруар 8, 2016 Пријави Подели Написано Фебруар 8, 2016 Ја то никада нисам рекао. Ако се вратиш на почетак, прво што сам нагласио је да је сиромаштво већином последица лошег уређења државе: А ко је то рекао? Ja pre svega osporavam ovog lika o cijim recima pricamo. Odnosno osporavam njegove reci onako kako su izrecene, i osporavam to da tvoji primeri idu njegovoj prici u korist. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Grizzly Adams Написано Фебруар 8, 2016 Пријави Подели Написано Фебруар 8, 2016 Ja pre svega osporavam ovog lika o cijim recima pricamo. Odnosno osporavam njegove reci onako kako su izrecene, i osporavam to da tvoji primeri idu njegovoj prici u korist. Мислим да паметни и образовани људи не би требало да дозволе да их манипулишу полу-писмени новинари у потрази за сензацијама... Не верујем ни 1% да је он рекао ово како је пренесено. ΜΟΛΩΝ ΛΑΒΕ Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Иван ♪♫ Написано Фебруар 8, 2016 Пријави Подели Написано Фебруар 8, 2016 Мислим да паметни и образовани људи не би требало да дозволе да их манипулишу полу-писмени новинари у потрази за сензацијама... Не верујем ни 1% да је он рекао ово како је пренесено. Znaci slazemo se da ovo ovako izreceno sa prve strane, ne moze bas da stoji? Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Grizzly Adams Написано Фебруар 8, 2016 Пријави Подели Написано Фебруар 8, 2016 Znaci slazemo se da ovo ovako izreceno sa prve strane, ne moze bas da stoji? Па слажемо се. Мада 50% овога са прве стране не разумем и немам појма шта уопште значи... Мислим, зашто да ми расправљамо о нечему што је неко погрешно превео и намерно или ненамерно извукао из контекста и/или изврнуо... ΜΟΛΩΝ ΛΑΒΕ Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Иван ♪♫ Написано Фебруар 8, 2016 Пријави Подели Написано Фебруар 8, 2016 Па слажемо се. Мада 50% овога са прве стране не разумем и немам појма шта уопште значи... Мислим, зашто да ми расправљамо о нечему што је неко погрешно превео и намерно или ненамерно извукао из контекста и/или изврнуо... Odakle ja to znam, vid'o na brzaka sta pise, reko bullshit and called it done. Ja sam shvatio da ti branis tekst Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Aquilius Cratus Написано Фебруар 8, 2016 Пријави Подели Написано Фебруар 8, 2016 Znaci slazemo se da ovo ovako izreceno sa prve strane, ne moze bas da stoji? To je nemusto izokrenut, vrlo verovatno namerno, i zbrckan tekst nekog udbaskog novinarcica kakvih ima u svakoj redakciji i kojima je bas to zadatak da "losim" prevodima dezavuisu ovdasnje stanovnistvo da ima se jos vise ogadi sve sto ima veze sa zapadnom civilizacijom. Ronald and Grizzly Adams је реаговао/ла на ово 2 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука