Милан Ракић Написано Фебруар 5, 2016 Пријави Подели Написано Фебруар 5, 2016 Pa zar nije?Sada se koliko sam upoznat uči dogmatika Jovana Zizijulasa. Лепо те питам. Још једаред, на српском језику. Пази сад! Слово по слово! Д А Л И С И С Л У Ш А О Д О Г М А Т И К У Н А П Б Ф, О Д Н О С Н О, Д А Л И С И Н А Б И Л О К А К А В Н А -Ч И Н У П О З Н А Т С А Н А С Т А В Н И М П Л А Н О М И П Р О Г Р А М О М Н А К А Т Е Д Р И Д О Г М А Т С К О Г Б О Г О С Л О В Љ А? Ево овако ћемо! Од твог одговора зависи твој опстанак на овом Форуму! Тко вриједи лети, тко лети вриједи, тко не лети не вриједи... Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Кратос Написано Фебруар 5, 2016 Пријави Подели Написано Фебруар 5, 2016 Лепо те питам. Још једаред, на српском језику. Пази сад! Слово по слово! Д А Л И С И С Л У Ш А О Д О Г М А Т И К У Н А П Б Ф, О Д Н О С Н О, Д А Л И С И Н А Б И Л О К А К А В Н А -Ч И Н У П О З Н А Т С А Н А С Т А В Н И М П Л А Н О М И П Р О Г Р А М О М Н А К А Т Е Д Р И Д О Г М А Т С К О Г Б О Г О С Л О В Љ А? Ево овако ћемо! Од твог одговора зависи твој опстанак на овом Форуму! Pretiš mi? Рилски је реаговао/ла на ово 1 Најдубља молитва јесте молитва без икаквих речи када у тишини ума једноставно живимо у присуству Божијем. Архимандрит Сава Јањић Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Милан Ракић Написано Фебруар 5, 2016 Пријави Подели Написано Фебруар 5, 2016 Pretiš mi? Чекам одговор! Врло си јасно и прецизно изнео неке етикете! Ако ти је лакше, претим ти! Дакле, покажи и докажи своју тврдњу! Тко вриједи лети, тко лети вриједи, тко не лети не вриједи... Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Кратос Написано Фебруар 5, 2016 Пријави Подели Написано Фебруар 5, 2016 Чекам одговор! Врло си јасно и прецизно изнео неке етикете! Ако ти је лакше, претим ти! Дакле, покажи и докажи своју тврдњу! Rekao sam da su mi rekli ljudi koji su studirali PBF.I takođe da ako lažu oni mene lažem i ja vas.Koje etikete?Koga sam etiketirao?A što se mene tiče ako ti lakše možeš da me banuješ.Sav drhtim od neizvesnosti šta ćeš da odlučiš. Suncokret54 and zuti car је реаговао/ла на ово 2 Најдубља молитва јесте молитва без икаквих речи када у тишини ума једноставно живимо у присуству Божијем. Архимандрит Сава Јањић Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Милан Ракић Написано Фебруар 5, 2016 Пријави Подели Написано Фебруар 5, 2016 Rekao sam da su mi rekli ljudi koji su studirali PBF.I takođe da ako lažu oni mene lažem i ja vas.Koje etikete?Koga sam etiketirao?A što se mene tiče ako ti lakše možeš da me banuješ.Sav drhtim od neizvesnosti šta ćeš da odlučiš. Не! Ниси рекао да су ти рекли "неки људи који су студирали ПБФ", него си јасно и недвосмислено изјавио ово: Uostalom zbog izrazito antiekumenističkih stavova je i dogmatika Justina Ćelijskog izbačena sa BF a izučava se episkop bez Crkve i pastve zato što je izraziti ekumenista i papoljubac.Mislim to i vrabci na grani znaju. Спрам количине дрљања и лупетања изречених у претходном напису, а и поред супростављеног мишљења где ниси нашао за сходно да оправдаш свој став, те количине безобразлука, од овог момента си удаљен са Форума! Успут, за оне неупућене, ако ћемо да меримо аршинима, 250 страна Догматике 2 од Светог Јустина (Поповића) је потребно научити (између осталог), е да би се положио испит. И та чињеница јасно и гласно "стоји" на сајту Православног богословског факултета Универзитета у Београду! http://www.bfspc.bg.ac.rs/prilozi/predmeti/002-DogmatikaUpBog2Lit.pdf Због ширења дезинформација и лажних вест, члан Форума који је инсистирао на тому-Кратос је од овог момента удаљен са Форума Поуке.орг RYLAH and Suncokret54 је реаговао/ла на ово 2 Тко вриједи лети, тко лети вриједи, тко не лети не вриједи... Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Милан Ракић Написано Фебруар 5, 2016 Пријави Подели Написано Фебруар 5, 2016 А шта је толики проблем тај екуменизам? Па ево и руски патријарх ће се 12. овог месеца састати са Франциском. Разговарају људи. Не капирам у чему је проблем ако цркве комуницирају? U nečijim glavama jeste problem-očito Тко вриједи лети, тко лети вриједи, тко не лети не вриједи... Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Милан Ракић Написано Фебруар 5, 2016 Пријави Подели Написано Фебруар 5, 2016 Узгред, мислим да је Кратосов бан претерана санкција, али добро, ваша ствар Добро земо, не мораш да ми персираш Као што сам и Гокуу ојтрос одговорио на зракопловној теми, а око методологије поступања са летелицама које без најаве улете у твој ваздушни простор-тако и овде... Јел` рек`о? ЈЕСТЕ! Јел` позван да образложи, докаже и покаже!? ЈЕСТЕ! Јел` образложио, доказ`о и показ`о? НИЈЕ! Само се послужио уобичајеним вокабуларом. У реду! Ал` доста више! Тко вриједи лети, тко лети вриједи, тко не лети не вриједи... Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Протомајстор Написано Фебруар 5, 2016 Пријави Подели Написано Фебруар 5, 2016 Не капирам што се банују артемити, а римокатолици и безбожници (атеисти) могу чак и да администрирају форумом? Дајте, ослободите све људе од бана да разговарамо као људи, или (што бих више волео) банујете све сем православних, па да свако ко овде дође зна да је ово место правоверно и да нас неће слудети. Збиља је то чудно, а чудно је и то да само за те заблуделе владике имамо yоutube клипове. Сетимо се оне монахиње из Канаде, или Качавенде који је пре неколико година прекидао богослужење да изгрди појце. Ту су и његове донжуанске позе које се репризирају једно две године. Па зар није оно лопатање у Црној Реци било у некој вези са Артемијем, а и ови Никанорови снимци су већ отужни колико сам их гледао. Ко је све то снимио и ко их је, где и у ком тренутку објавио и зашто? Да ли слични снимци постоје и за остале епископе који не таласају? Реално, многе владике се понашају као да су "непогрешиве" и овакви случајеви са свештеницима који су под забраном, или који су поднели тужбе Црквеном суду, нису усамљени. Тога имате и у Бачкој и у Нишкој епархији, али видео снимака још нема. А можда ће их бити, рецимо када се буде признавало Косово и када се буде укидала веронаука. Да поновим, мислим да овај форум треба ослободити од цензуре, да не буде као РТС и остали режимски медији. Или, ако ово место припада правоверним верницима СПЦ, у које и себе убрајам, онда не треба да се допусти да се отварају теме које би провоцирале артемите и атеисте да се масовно учлањују. Ето, праштајте. Рилски and geronymo је реаговао/ла на ово 2 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Иван ♪♫ Написано Фебруар 5, 2016 Пријави Подели Написано Фебруар 5, 2016 Ето, праштајте. apropo ovog cuvenog izraza: prvo reci sta si uradio, pa cemo razmotriti da li si se pokajao i da li da ti oprostimo Рилски је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Иван ♪♫ Написано Фебруар 5, 2016 Пријави Подели Написано Фебруар 5, 2016 Добро, нисам знао да је твоја лична одлука, мислио сам да је заједничка администраторска па отуд "ваша ствар". meni je receno da su takve odluke zajednicke, celog urednistva, a ne licne Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Протомајстор Написано Фебруар 5, 2016 Пријави Подели Написано Фебруар 5, 2016 ,.. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
geronymo Написано Фебруар 5, 2016 Пријави Подели Написано Фебруар 5, 2016 Не капирам што се банују артемити, а римокатолици и безбожници (атеисти) могу чак и да администрирају форумом? Дајте, ослободите све људе од бана да разговарамо као људи, или (што бих више волео) банујете све сем православних, па да свако ко овде дође зна да је ово место правоверно и да нас неће слудети. Збиља је то чудно, а чудно је и то да само за те заблуделе владике имамо yоutube клипове. Сетимо се оне монахиње из Канаде, или Качавенде који је пре неколико година прекидао богослужење да изгрди појце. Ту су и његове донжуанске позе које се репризирају једно две године. Па зар није оно лопатање у Црној Реци било у некој вези са Артемијем, а и ови Никанорови снимци су већ отужни колико сам их гледао. Ко је све то снимио и ко их је, где и у ком тренутку објавио и зашто? Да ли слични снимци постоје и за остале епископе који не таласају? Реално, многе владике се понашају као да су "непогрешиве" и овакви случајеви са свештеницима који су под забраном, или који су поднели тужбе Црквеном суду, нису усамљени. Тога имате и у Бачкој и у Нишкој епархији, али видео снимака још нема. А можда ће их бити, рецимо када се буде признавало Косово и када се буде укидала веронаука. Да поновим, мислим да овај форум треба ослободити од цензуре, да не буде као РТС и остали режимски медији. Или, ако ово место припада правоверним верницима СПЦ, у које и себе убрајам, онда не треба да се допусти да се отварају теме које би провоцирале артемите и атеисте да се масовно учлањују. Ето, праштајте. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
geronymo Написано Фебруар 5, 2016 Пријави Подели Написано Фебруар 5, 2016 Zaboravili prastati,jerbo ljubavi nam hvali prema bratu svome,zalostan smo mi narod. Najlakše je isključiti,imati moć a neke neistomisljenike Van. Umjesto pomagati,prastati,ljubiti,da se stabljika ispravi i ojača. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Драган_Петровић Написано Фебруар 5, 2016 Пријави Подели Написано Фебруар 5, 2016 Што би рекли у мом родном мјесту... ја браће и гована... Ово је неки генералан осврт на наш међубратски однос, тачније на снисхођење сопственим манама и недостацима на рачун оног неистомислећег брата. geronymo је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Милан Ракић Написано Фебруар 5, 2016 Пријави Подели Написано Фебруар 5, 2016 Не капирам што се банују артемити, а римокатолици и безбожници (атеисти) могу чак и да администрирају форумом? Imate neke informacije koje nemam? Дакле, бановање форумаша под именом Кратос је изведено под веома јасним и недвојбеним околностима! Човек је изјавио то што је изјавио, био је позван да оповргне своју изјаву, нију је оповргао. А није се изјаснио као тзв. Артемит. Одакле вам то? Артемиство у случају Кратоса нико није поменуо. Или нисам обавештен! Тко вриједи лети, тко лети вриједи, тко не лети не вриједи... Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука