Драган_Петровић Написано Јануар 24, 2016 Пријави Подели Написано Јануар 24, 2016 Неколико порука раније сам се шаљиво осврнуо на нашу способност подношења критике. Ту добрано мањкамо. Углавном видимо неку опасност послије које би могли да испаднемо инфериорни у односу на саговорника, а то јелте никако не желимо, па онда из предострожности подијелимо и понеку пљеску... Чисто да ствари не измакну контроли. Ayla је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Ayla Написано Јануар 24, 2016 Пријави Подели Написано Јануар 24, 2016 Ок све си тако лепо рекла...........али то је идеал хришћанске жене........а ја сам далеко од идеала Хоћеш на пиће , јавно те сестрински зовем................бићу спремна да те саслушам стрпљиво, благоаклоно понизно. Naravno, nakon tvog javnog izvinjenja svojoj braći i sestrama koje si pokazala kao majmune koji vole da se češkaju. Volim otvorenost, i vrlo sam otvorena, a ja se izvinjavam ako sam na bilo koji način izazvala bijes kod tebe, koji je uslovio onakvom projekcijom ostalih. ...hanay na sahy Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Драган_Петровић Написано Јануар 24, 2016 Пријави Подели Написано Јануар 24, 2016 Што би наш народ рекао ћутање је злато. Прије сам мислио да је ова пословица тотална глупост. Све више сам убијеђен да се у њој крије велика мудрост. Рапсоди and Ayla је реаговао/ла на ово 2 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Рапсоди Написано Јануар 24, 2016 Пријави Подели Написано Јануар 24, 2016 Naravno, nakon tvog javnog izvinjenja svojoj braći i sestrama koje si pokazala kao majmune koji vole da se češkaju. Volim otvorenost, i vrlo sam otvorena, a ja se izvinjavam ako sam na bilo koji način izazvala bijes kod tebe, koji je uslovio onakvom projekcijom ostalih. /Оно када ми поједини форумаши волимо да нас чешкају ......мазе .......пазе ТО МИ да си пажљивије и објективније прочитала видела бих да у то ми подразумевам и себе и не рекох воле да их него волимо да нас / што значи и себе ту нађох.........јер врло често и мени одговра чешкање иза ушију но другарски шамар / шамар као метафора / Carpe Aeternitatem Заиста вам кажем, ако се не повратите и не будете као деца, нећете ући у царство небеско. Јеванђеље по Матеју глава 18:1-10 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Кратос Написано Јануар 24, 2016 Пријави Подели Написано Јануар 24, 2016 Naravno, nakon tvog javnog izvinjenja svojoj braći i sestrama koje si pokazala kao majmune koji vole da se češkaju. Pa to su nam preci ako je za verovati TE. Рапсоди је реаговао/ла на ово 1 Најдубља молитва јесте молитва без икаквих речи када у тишини ума једноставно живимо у присуству Божијем. Архимандрит Сава Јањић Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Ayla Написано Јануар 24, 2016 Пријави Подели Написано Јануар 24, 2016 /Оно када ми поједини форумаши волимо да нас чешкају ......мазе .......пазе ТО МИ да си пажљивије и објективније прочитала видела бих да у то ми подразумевам и себе и не рекох воле да их него волимо да нас / што значи и себе ту нађох.........јер врло често и мени одговра чешкање иза ушију но другарски шамар / шамар као метафора / To MI je da bi se ublažila šteta. Trebala si biti dosledna sebi i svojim principima kad si odlučila da ideš tako. Sjeti se priče o lopti i zidu...vrati se tvoja riječ tebi (sama) I dalje važi tvoj poziv za piće i spremna si da saslušaš blagonaklono, pažljivo i strpljivo? ...hanay na sahy Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Ayla Написано Јануар 24, 2016 Пријави Подели Написано Јануар 24, 2016 Pa to su nam preci ako je za verovati TE. Da, za one koji vjeruju teoriji evolucije, ili se makar ponašaju u tom duhu. Ja sam jedno od djece zemlje...jedna od Drugih ...hanay na sahy Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Плутон Написано Јануар 24, 2016 Пријави Подели Написано Јануар 24, 2016 Рапсодија, позивајући друге да разумеју њен србски. Драган_Петровић је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Драган_Петровић Написано Јануар 24, 2016 Пријави Подели Написано Јануар 24, 2016 Тренирање вјештина комуникације на дјелу. Ово би тебало у будуће да се редовно заказује као алтернатива најезди пилатеса и разних врста аеробно-анаеробних тренинга.... Ефекат је скоро па исти... Рапсоди је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Рапсоди Написано Јануар 24, 2016 Пријави Подели Написано Јануар 24, 2016 I dalje važi tvoj poziv za piće i spremna si da saslušaš blagonaklono, pažljivo i strpljivo? Наравно, за песникињу Ајлу спремна да саслушам............Него бре Ајла, ево ту је Зеро на форуму ајмо на тему дијалог у стиховној рими Ayla је реаговао/ла на ово 1 Carpe Aeternitatem Заиста вам кажем, ако се не повратите и не будете као деца, нећете ући у царство небеско. Јеванђеље по Матеју глава 18:1-10 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Ayla Написано Јануар 24, 2016 Пријави Подели Написано Јануар 24, 2016 Наравно, за песникињу Ајлу спремна да саслушам............Него бре Ајла, ево ту је Зеро на форуму ајмо на тему дијалог у стиховној рими Znaš da to zadovoljsto ne odbijam... ali nikako. (Hvala ) Рапсоди је реаговао/ла на ово 1 ...hanay na sahy Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Рапсоди Написано Јануар 24, 2016 Пријави Подели Написано Јануар 24, 2016 On 1/24/2016 at 13:54, Плутон рече Рапсодија, позивајући друге да разумеју њен србски. Јој бре Плутоне прво си требао да ставиш Рабсодија А Друго то си ти ........................... јааааој мислила сам да си млађи и лепши Ево само по један емотикон одсад.............../ највише 3 / Carpe Aeternitatem Заиста вам кажем, ако се не повратите и не будете као деца, нећете ући у царство небеско. Јеванђеље по Матеју глава 18:1-10 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Paradoksologija Написано Јануар 24, 2016 Пријави Подели Написано Јануар 24, 2016 Rapsodi, Ni sa sopstvenom decom nije ni ljudski ni produktivno deliti grdnje i šamare kada imaju stavove koji se nama ne sviđaju, čak ni uz osmehe i uveravanja da ih mama ipak voli. I sopstvenoj deci treba ukazati to bazično poštovanje koje se ukazuje svakom drugom ljudskom biću da ih shvatimo ozbiljno, ne etiketiramo na osnovu razmišljanja, a sa stavovima uđemo u dijalog putem argumenata, ne ličnih napada i uvreda. Neću ni da naglašavam koliko je pre neobična ta slika koju si dala o svom odnosu prema drugim odraslim ljudima na jednom forumu koje lično ne poznaješ. Ulogu arbitra toga koji politički stavovi se "smeju" imati ukoliko neko sebe smatra pravoslavnim hrišćaninom ne daju sebi ovde ni teolozi ni sveštenici - i oni iznose samo sopstvene stavove i argumente. Oni koji ovde ulaze u diskusije uglavnom, koliko sam primetila, ne očekuju ni češkanja ali ni šamare - očekuju razmenu mišljenja i eventualno neke nove podatke na osnovu kojih će eventualno svoje mišljenje modifikovati. Tome služe forumske diskusije. Za češkanja služe mame i tate, a šamare ne bi trebalo da deli niko - to je bar moje mišljenje. Лазар Нешић, Плутон and Ayla је реаговао/ла на ово 3 Lilies that fester smell far worse than weeds. Shakespeare Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Рапсоди Написано Јануар 24, 2016 Пријави Подели Написано Јануар 24, 2016 Видим те Јаворе на теми , ми мало одосмо на дијалог у стиховној рими , а тебе нема, да видиш како Ајла лепо стихотвори...... А и Парадоксална чини ми се рече да пише стихове, ајмо сви мало на тему нешто ми се стихови читају али ваши форумашки Волела бих неки стих од Парадоксалне да прочитам ............ Carpe Aeternitatem Заиста вам кажем, ако се не повратите и не будете као деца, нећете ући у царство небеско. Јеванђеље по Матеју глава 18:1-10 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Рапсоди Написано Јануар 24, 2016 Пријави Подели Написано Јануар 24, 2016 Rapsodi, Ni sa sopstvenom decom nije ni ljudski ni produktivno deliti grdnje i šamare kada imaju stavove koji se nama ne sviđaju, čak ni uz osmehe i uveravanja da ih mama ipak voli. I sopstvenoj deci treba ukazati to bazično poštovanje koje se ukazuje svakom drugom ljudskom biću da ih shvatimo ozbiljno, ne etiketiramo na osnovu razmišljanja, a sa stavovima uđemo u dijalog putem argumenata, ne ličnih napada i uvreda. Neću ni da naglašavam koliko je pre neobična ta slika koju si dala o svom odnosu prema drugim odraslim ljudima na jednom forumu koje lično ne poznaješ. Ulogu arbitra toga koji politički stavovi se "smeju" imati ukoliko neko sebe smatra pravoslavnim hrišćaninom ne daju sebi ovde ni teolozi ni sveštenici - i oni iznose samo sopstvene stavove i argumente. Oni koji ovde ulaze u diskusije uglavnom, koliko sam primetila, ne očekuju ni češkanja ali ni šamare - očekuju razmenu mišljenja i eventualno neke nove podatke na osnovu kojih će eventualno svoje mišljenje modifikovati. Tome služe forumske diskusije. Za češkanja služe mame i tate, a šamare ne bi trebalo da deli niko - to je bar moje mišljenje. Над малом незрелом децом, када ни једна васпитна мера не помаже и те како је батина са љубављу добродошла.Мене да моја није пар пута добро налемала а иначе је учитељица по струци ............не бих никада научила неке лекције . Па није за џабе она народна /Батина је из раја изашла / Ми смо пала природа у покушају искорака из исте, тако да нишрта није чудно што и у животу и овде преко форумске комуникације врло често очекујемо чешкање иза ушију, тапшање и одобравање наших ставова. Што се тиче шале / оно је тема за шале , на рачун форумаша без љутње ./ То је само једно моје тренутно фрагментално виђење форумаша и наравно прво себе / што логичка конструкција реченице и говори / подстакнуто тренутним писањем и овом темом. Ја волим да се шалим......................а она тема и служи за то.........ни на крај памети ми није пало да би могли да будете увређени.........тако да сам се исправила и кроз шалу на свој рачун са истом поставком и извинула. Ненад Р. је реаговао/ла на ово 1 Carpe Aeternitatem Заиста вам кажем, ако се не повратите и не будете као деца, нећете ући у царство небеско. Јеванђеље по Матеју глава 18:1-10 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука