kordun Написано Јануар 25, 2016 Пријави Подели Написано Јануар 25, 2016 Dobro, ja ne govorim o tim ljudima. Ja ih ne poznajem nemam razlog da ti ne verujem tako da je sve ok. O razlicitim stvarima govorimo, ja govorim o skoro pa celom istoku. ne znam brate nisam sve redom citao, ja sam odgovarao na komentar od saragude. i nemojte podcjenivati moc kiselog kupusa kopitar and Volim_Sina_Bozjeg је реаговао/ла на ово 2 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Кратос Написано Јануар 25, 2016 Пријави Подели Написано Јануар 25, 2016 i nemojte podcjenivati moc kiselog kupusa Naročito kad su sarma i podvarak u pitanju. Volim_Sina_Bozjeg је реаговао/ла на ово 1 Најдубља молитва јесте молитва без икаквих речи када у тишини ума једноставно живимо у присуству Божијем. Архимандрит Сава Јањић Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
kordun Написано Јануар 25, 2016 Пријави Подели Написано Јануар 25, 2016 cakri u bioloskoj teoriji evolucije nema, stoga sa kapitalisticko/pravnog aspekta one ne postoje. postoje nervna cvorista, cvorista refleksnih lukova po tijelu, to je senzibilno na struju, udarce macolom od 7 kg , upale i svasta nesto, nervi su to, sad sto neko ima ludoriju da to mistifikuje na nivo tzv cakri to su sad stvari drevne orjentalne filozofije i tradicije, nekad se isto tako mislilo da je zemlja ravna ploca pa nije Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Кратос Написано Јануар 25, 2016 Пријави Подели Написано Јануар 25, 2016 Počni slobodno od potpisa. Neko ko ima znanje stajaće iza njega svojim imenom i prezimenom, a ne nekakvim nikom. Naravno, to ne znači da svako potpisan svojim imenom i prezimenom zna sve, niti da će se odrżati njegove teorije vremenom, ali će u svakom slučaju biti ozbiljinijeg tipa sagovornik. Anonimni pisci, bilo po novinama bilo po forumima, ne stoje odgovorno iza svojih informacija, tako da samim tim nisu za ozbiljno uzimanje u obzir. Ja sam tebe pitao,na koji način razlikuješ ? Најдубља молитва јесте молитва без икаквих речи када у тишини ума једноставно живимо у присуству Божијем. Архимандрит Сава Јањић Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Протомајстор Написано Јануар 26, 2016 Пријави Подели Написано Јануар 26, 2016 "Чакре" су жлезде са унутрашњим лучењем хормона. На Истоку су, немајући појма о људској анатомији, сконтали да се из одређених тачака у људском телу емитује енергија. Томе придали метафизички значај и кроз одређене обредне радње све то упаковали у религијски контекст. Било би логично да су данас одустали од тога, јер се савремена медицина далеко успешније бави ендокринологијом. Не видим зашто би се православље тиме бавило? Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
cloudking Написано Јануар 26, 2016 Пријави Подели Написано Јануар 26, 2016 Religija ko i svaka religija... пре 39 минута, haveaniceday рече Lek protiv kovida postoji. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Arsenija Написано Фебруар 5, 2016 Пријави Подели Написано Фебруар 5, 2016 Ovo je sjajno ... Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Arsenija Написано Фебруар 5, 2016 Пријави Подели Написано Фебруар 5, 2016 Tema je sacuvaj me Boze ... Suncokret54 је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Ronald Написано Фебруар 5, 2016 Пријави Подели Написано Фебруар 5, 2016 Tema je sacuvaj me Boze ... Sta ti kazes za cakre, jesi upoznala nekoga ko se time bavi, Skripnjuk?:-) http://forum.b92.net/topic/50270-naucnik-koga-ne-postuju/page-5#entry2447353 https://en.m.wikipedia.org/wiki/Duhem–Quine_thesis Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Arsenija Написано Фебруар 5, 2016 Пријави Подели Написано Фебруар 5, 2016 Sta ti kazes za cakre, jesi upoznala nekoga ko se time bavi, Skripnjuk?:-) Nisam . Interesantno je to sto nisu ni oni koji o njima donose nekakve zakljucke . Suncokret54 је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Ronald Написано Фебруар 5, 2016 Пријави Подели Написано Фебруар 5, 2016 Nisam . Interesantno je to sto nisu ni oni koji o njima donose nekakve zakljucke . Sta ti mislis o cakrama?:-) Suncokret54 and Volim_Sina_Bozjeg је реаговао/ла на ово 2 http://forum.b92.net/topic/50270-naucnik-koga-ne-postuju/page-5#entry2447353 https://en.m.wikipedia.org/wiki/Duhem–Quine_thesis Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Натан Написано Фебруар 5, 2016 Пријави Подели Написано Фебруар 5, 2016 Сад сам мало претражио и видим да те чакре имају везе са хиндуистичким окултизмом. Значи, не практиковати, опасно је. Suncokret54 је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Arsenija Написано Фебруар 5, 2016 Пријави Подели Написано Фебруар 5, 2016 Sta ti mislis o cakrama?:-) Iskreno ne mislim nista zato sto o tome ne znam puno , zapravo ne znam nista . Mene to plasi . Ja se tih ljudi koji su drugaciji zaista plasim . P.s. Muzika mi se dopada . Ronald and Suncokret54 је реаговао/ла на ово 2 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Ronald Написано Фебруар 5, 2016 Пријави Подели Написано Фебруар 5, 2016 Iskreno ne mislim nista zato sto o tome ne znam puno , zapravo ne znam nista . Mene to plasi . Ja se tih ljudi koji su drugaciji zaista plasim . P.s. Muzika mi se dopada . Ma znam ih ja par, pa realno nemas se sta plasiti Arsenijice, mada jesu dosta opaljeni hehehe:-) Suncokret54 је реаговао/ла на ово 1 http://forum.b92.net/topic/50270-naucnik-koga-ne-postuju/page-5#entry2447353 https://en.m.wikipedia.org/wiki/Duhem–Quine_thesis Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Arsenija Написано Фебруар 6, 2016 Пријави Подели Написано Фебруар 6, 2016 Ma znam ih ja par, pa realno nemas se sta plasiti Arsenijice, mada jesu dosta opaljeni hehehe:-) Imam fobiju ,a prvi simptomi su se pojavili kada je Otac O. S. , svesteno lice srednjih godina , dao itervju za novine . Iako tekst nisam u potpunosti razumela , shvatila sam da je to nesto opasno po zivot vecni . Oko cele price se digla velika prasina ... Sada , kada je proslo izvesno vreme, jasno vidimo ko je ko ... Ronald је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука