Arsenija Написано Фебруар 7, 2016 Пријави Подели Написано Фебруар 7, 2016 p.s. Volim_Sina_Bozjeg, Zero and Suncokret54 је реаговао/ла на ово 3 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Volim_Sina_Bozjeg Написано Фебруар 7, 2016 Аутор Пријави Подели Написано Фебруар 7, 2016 Vrh arsenija Ljubav se u duši ogleda, nebo je još nesagledivo. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Arsenija Написано Фебруар 7, 2016 Пријави Подели Написано Фебруар 7, 2016 ... Твртко, хоћеш ли ти да је питаш, или ја... добро ја ћу... Арсенија која је порука овог видеа... Pouka vase poruke i pouka videa , kad se saberu ( po mojim proracunima ) = daju jedan reultat . Свети владика Николај: „Лако је научити животињу, лако је научити простака али је тешко научити онога ко је ненаучен већ постао учитељ другима.“ Suncokret54 је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Arsenija Написано Фебруар 7, 2016 Пријави Подели Написано Фебруар 7, 2016 ... тај сам... праштајте... Prastam sada , ali znajte da je to zato sto verujem u pokajanje ... Ovo je 77. put . Nemate vise prostora za manipulaciju . P.s. Svecano vas obavestavam da sam usitinu majstor borilackih vestina , levoruku macevalac sa ne tako zavidnom dioptrijom na levom oku ... Pucam iz vazdusne puske . Idite sada , i da se ovo vise nije ponovilo . Suncokret54 је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Arsenija Написано Фебруар 7, 2016 Пријави Подели Написано Фебруар 7, 2016 ... све сам утувио, осим једног, због чега ми се Ви обраћате у множини, и не замерите, није ли то опет нешто у вези са чакрама... Ne . To je u vezi sa ikonom Boga zivoga . Suncokret54 је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Volim_Sina_Bozjeg Написано Фебруар 7, 2016 Аутор Пријави Подели Написано Фебруар 7, 2016 Ne . To je u vezi sa ikonom Boga zivoga . Za svaki slučaj se arsenija obratila i Hristu, pa oko nećeš da odeš odneće te Hristos na ramenima. Suncokret54 је реаговао/ла на ово 1 Ljubav se u duši ogleda, nebo je još nesagledivo. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Zvezdas Написано Фебруар 19, 2016 Пријави Подели Написано Фебруар 19, 2016 "Чакре" су жлезде са унутрашњим лучењем хормона. На Истоку су, немајући појма о људској анатомији, сконтали да се из одређених тачака у људском телу емитује енергија. Томе придали метафизички значај и кроз одређене обредне радње све то упаковали у религијски контекст. Било би логично да су данас одустали од тога, јер се савремена медицина далеко успешније бави ендокринологијом. Не видим зашто би се православље тиме бавило? Ovo je zanimljivo jel moze neki poveci tekst o ovome? Hvala Volim_Sina_Bozjeg and Suncokret54 је реаговао/ла на ово 2 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука