Кратос Написано Јануар 14, 2016 Пријави Подели Написано Јануар 14, 2016 mislio sam na to da ih treba natrpati obavezama, obavezno vise neg mogu ispuniti, inace kad ih savata ludorija prvo ce tebi na glavu da se penju i da dave, zene su to, sve zavisi sta im pustis Pa jes dokon ženski um je đavolje dvorište... kordun је реаговао/ла на ово 1 Најдубља молитва јесте молитва без икаквих речи када у тишини ума једноставно живимо у присуству Божијем. Архимандрит Сава Јањић Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
feeble Написано Јануар 14, 2016 Пријави Подели Написано Јануар 14, 2016 Sti radio nekad na građevini?Gde si ti tamo vido ženu majke ti? Pa mozda ima neka feministkinja negde, za ocekivati je. Ja ih ne vidoh Doduse zene sa sela odakle su mi roditelji su i cepale drva i mesale malter. Ali nisu bile feministkinje, ili mozda jesu ali nisu znale da jesu. Слово Љубве Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
kordun Написано Јануар 14, 2016 Пријави Подели Написано Јануар 14, 2016 Pa jes dokon ženski um je đavolje dvorište... jos ako umisli da je sposobnija , gotov si... bolje strik oko vrata, osim ako ne volis takve dominantne, ima ko i takve voli, e to je tek kumulativna katastrofa) Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Кратос Написано Јануар 14, 2016 Пријави Подели Написано Јануар 14, 2016 jos ako umisli da je sposobnija , gotov si... bolje strik oko vrata, osim ako ne volis takve dominantne, ima ko i takve voli, e to je tek kumulativna katastrofa) Moraš nekad ženi i da pružiš ilizuju njene vrednosti da bi je podigao.I ona sama zna da je to iluzija da ne kažem laž a li joj je to lepo.Doživljava kao razumevanje i podršku. Најдубља молитва јесте молитва без икаквих речи када у тишини ума једноставно живимо у присуству Божијем. Архимандрит Сава Јањић Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Кратос Написано Јануар 14, 2016 Пријави Подели Написано Јануар 14, 2016 Pa mozda ima neka feministkinja negde, za ocekivati je. Ja ih ne vidoh Doduse zene sa sela odakle su mi roditelji su i cepale drva i mesale malter. Ali nisu bile feministkinje, ili mozda jesu ali nisu znale da jesu. To su bre patrijarhalno vaspitane žene,prave pravoslavke,skromne,smerne,spremne uvek da se žrtvuju za dom i porodicu.Feministkinje se žene koje hoće da se takmiče sa muškarcima. billy2014, kordun and feeble је реаговао/ла на ово 3 Најдубља молитва јесте молитва без икаквих речи када у тишини ума једноставно живимо у присуству Божијем. Архимандрит Сава Јањић Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
kordun Написано Јануар 14, 2016 Пријави Подели Написано Јануар 14, 2016 velika je katastrofa dokona zena, to je bomba u kuci i sire, pogresno je misliti da zene treba samo sitnim domacinskim poslom da se bave, to je sica, danas je sve mehanizovano, danas i kafu masina kuva a ne zena.... ranije dok zene nisu imale zaposlenja van kuce su vise radile neg ove danas sto samo smetaju po gradu dok voze na posao sa 4 noge na volanu, ja sam vodio prosle godine statisticke podatke koliko sam goriva vise spalio zbog zena, sve po danima i sedmicama imam popisano billy2014 је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
kordun Написано Јануар 14, 2016 Пријави Подели Написано Јануар 14, 2016 Moraš nekad ženi i da pružiš ilizuju njene vrednosti da bi je podigao.I ona sama zna da je to iluzija da ne kažem laž a li joj je to lepo.Doživljava kao razumevanje i podršku. htjeo sam reci da je jako lijepo kad imas sta da cijenis kod zene, to se podrazumjeva, sto bi bio sa njom ako nije tako.... a obmanama se ja ne bavim, prezirem lukavost Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Јелена011 Написано Јануар 14, 2016 Пријави Подели Написано Јануар 14, 2016 Pa jes dokon ženski um je đavolje dvorište... Milance sreca tvoja pa neces da se zenis... No dobro je, doduse znam sta ces reci, sve unapred, ne dao Bog da ti uopste razumes sta ti neko kaze, jer cim je zena tvoj mozak u glavi se iskljuci i gotovo... Ukljucis autopilota i divota. Ovo prozivanje i pljuvanje sirom tema mislim, meni ni iz dzepa ni u dzep, ali nije lepo. Jer iako zenu nemas trenutno valjda ces je imati, imas majku, sestru, tetku, baku, joj a zelim ti i zensko dete pa da vidis... To sto ti MISLIS da su feministkinje one koje jure gole po Svetinji i sto misle da im je to posao i da je to kul, ili one koje oce da se biju sa muskarcima pre podne mrze njih popodne citav svet, to je tvoja PREDRASUDA. Ali ziv bio, svako gaji sta zeli Sanja Т. је реаговао/ла на ово 1 Mi obicno procenjujemo sebe na osnovu namera, a druge na osnovu akcija Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Arsenija Написано Јануар 14, 2016 Пријави Подели Написано Јануар 14, 2016 Odmah bi te tero da cepaš drva,utovaruješ ugalj i nosiš džakove dok ja spremam musaku za ručak. Sta ce onda da vam radi kucna pomocnica ? Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Кратос Написано Јануар 14, 2016 Пријави Подели Написано Јануар 14, 2016 Milance sreca tvoja pa neces da se zenis... No dobro je, doduse znam sta ces reci, sve unapred, ne dao Bog da ti uopste razumes sta ti neko kaze, jer cim je zena tvoj mozak u glavi se iskljuci i gotovo... Ukljucis autopilota i divota. Ovo prozivanje i pljuvanje sirom tema mislim, meni ni iz dzepa ni u dzep, ali nije lepo. Jer iako zenu nemas trenutno valjda ces je imati, imas majku, sestru, tetku, baku, joj a zelim ti i zensko dete pa da vidis... To sto ti MISLIS da su feministkinje one koje jure gole po Svetinji i sto misle da im je to posao i da je to kul, ili one koje oce da se biju sa muskarcima pre podne mrze njih popodne citav svet, to je tvoja PREDRASUDA. Ali ziv bio, svako gaji sta zeli Imam i nijedna od njih nije feministkinja niti se tako oseća čak šta više gade se feminizma u svim njegovim formama. Nema šta ja da mislim ,to su javne manifestacije feminizma. Koje prozivanje i pljuvanje?Ja volim žene ali ne volim feminiskinje.Za mene je feminizam izopaćena ideologija iskompleksiranih i isfrustriranih žena.To što se ti kao žena identifikuješ sa tom ideologijom je tvoj problem. billy2014 and АлександраВ је реаговао/ла на ово 2 Најдубља молитва јесте молитва без икаквих речи када у тишини ума једноставно живимо у присуству Божијем. Архимандрит Сава Јањић Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Јелена011 Написано Јануар 14, 2016 Пријави Подели Написано Јануар 14, 2016 Nece da bidne...ja prvo nisam feministkinja, samo ne negiram dobre ideje koje se tu mogu naci i ne negiram probleme koje pojedine pa i zene vide. Clan stranke nisam postala ni kad leba nisam imala, a sigurno necu postati clan ideologije. Nisam u tom fazonu. Ponovicu jos jednom - kome nije dovoljno ono da muz bude glava zeni, a da Hristos bude glava muzu, e tom treba feminizam da shvati gde je supalj. Podela poslova, prava zena na jednako obrazovanje, posao, jednake sanse i slicno, nisu ideologija, nego je pravoslavlje malko kod nas bilo zapijeno tzv patrijarhatom a vise komunizmom. Ako je Hristos glava zeni i ako voli zenu ko Hristos crkvu i daje se i strada za nju ko Hristos za Crvku svakoj zeni ce biti cast da bude vrat takvom muskarcu i naravno da joj nikakvi izmi nece na um pasti. al vecina muskaraca to nije i puno zena nema sva ta prava ista i zato prihvatam ukazivanje na realan problem pa neka dolazi i od feministkinja. dok se ti pravis da problema nema i da je sve super... Sanja Т. and Јефимија Крунић је реаговао/ла на ово 2 Mi obicno procenjujemo sebe na osnovu namera, a druge na osnovu akcija Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Anika Написано Јануар 14, 2016 Пријави Подели Написано Јануар 14, 2016 Стварно не знам шта је с овом двојицом. Мизогинија на делу. Треба ово игнорисати. "Ја сам сакупљач необичних ствари. Нека други сакупљају значке и марке. Ја сакупљам дане, часове и тренутке. " - Мирослав Антић Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Ronald Написано Јануар 14, 2016 Пријави Подели Написано Јануар 14, 2016 Стварно не знам шта је с овом двојицом. Мизогинија на делу. Треба ово игнорисати. To su ti razmisljanja alfa- muzjaka moja Anci, heeheheh Justin Waters and Anika је реаговао/ла на ово 2 http://forum.b92.net/topic/50270-naucnik-koga-ne-postuju/page-5#entry2447353 https://en.m.wikipedia.org/wiki/Duhem–Quine_thesis Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Кратос Написано Јануар 14, 2016 Пријави Подели Написано Јануар 14, 2016 Стварно не знам шта је с овом двојицом. Мизогинија на делу. Треба ово игнорисати. feministkinje nisu žene to su muškarci u pokušaju.Tako da mizoginija ne stoji. billy2014 је реаговао/ла на ово 1 Најдубља молитва јесте молитва без икаквих речи када у тишини ума једноставно живимо у присуству Божијем. Архимандрит Сава Јањић Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
kordun Написано Јануар 14, 2016 Пријави Подели Написано Јануар 14, 2016 Nece da bidne...ja prvo nisam feministkinja, samo ne negiram dobre ideje koje se tu mogu naci i ne negiram probleme koje pojedine pa i zene vide. Clan stranke nisam postala ni kad leba nisam imala, a sigurno necu postati clan ideologije. Nisam u tom fazonu. Ponovicu jos jednom - kome nije dovoljno ono da muz bude glava zeni, a da Hristos bude glava muzu, e tom treba feminizam da shvati gde je supalj. Podela poslova, prava zena na jednako obrazovanje, posao, jednake sanse i slicno, nisu ideologija, nego je pravoslavlje malko kod nas bilo zapijeno tzv patrijarhatom a vise komunizmom. Ako je Hristos glava zeni i ako voli zenu ko Hristos crkvu i daje se i strada za nju ko Hristos za Crvku svakoj zeni ce biti cast da bude vrat takvom muskarcu i naravno da joj nikakvi izmi nece na um pasti. al vecina muskaraca to nije i puno zena nema sva ta prava ista i zato prihvatam ukazivanje na realan problem pa neka dolazi i od feministkinja. dok se ti pravis da problema nema i da je sve super... pa hristos nek ti bude ideologija, valjda imas neke ideale u sebi nisi drvo.... za feminiskinje nesto da kazem, providno je skroz da su najzesci feministi izgubljene zene, one koje su isfrustrirane, koje se prosto nisu pronasle kao zene i njima jos vise od muskaraca kakav sam ja npr. smetaju normalne zene, to je bolest i poremecaj u drustvu, to je to generalno, a sad izuzetaka uvijek ima, ali ja se ne bavim izuzetkom od pravila vec pravilom, tako da onaj argument o predrasudama ne stoji. da sam zena stidio bih se feministkinja, bas kao sto se stidim mlitavih muskaraca Кратос and billy2014 је реаговао/ла на ово 2 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука