Jecić Написано Март 12, 2020 Пријави Подели Написано Март 12, 2020 пре 2 минута, sanja84 рече и ја сам тако мислила мицо пре 10 година и убеђивала себе протеклих 10. Није све тако лепо, ма колико неко био православан и прави човек...знаш и сама по себи да смо кварљиви ми први, како не би мушки. И сама знаш колико се човек промени за пар година, а замисли тек 20-30 година... Памет у главу..... ово ти каже скроз фул врджин православна невеста која је испоштовала и Бога и народ у сваком погледу, супер узорна и покорна жена којој је пуко филм... е а одличног мужа имам, нема га на свету...али пукне човек... Хвала, хвала.?нисам ти ја паметна у ово доба, волим љубав, е сад. Нисмо ми све исте нису ни они. Мене је у везама два пута спуцо тежак мушки карактер, па и на томе се требало радити. Ех, било је и поветараца, као да сам их сама одбила. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
sanja84 Написано Март 12, 2020 Пријави Подели Написано Март 12, 2020 пре 11 минута, Jecić рече Хвала, хвала.?нисам ти ја паметна у ово доба, волим љубав, е сад. Нисмо ми све исте нису ни они. Мене је у везама два пута спуцо тежак мушки карактер, па и на томе се требало радити. Ех, било је и поветараца, као да сам их сама одбила. Ti povetarci su ti najgori "Drži svoj um u adu i ne očajavaj" Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Jecić Написано Март 12, 2020 Пријави Подели Написано Март 12, 2020 пре 2 минута, sanja84 рече Ti povetarci su ti najgori Ма не, они су били добри и слатки, није нам се дало?. Да не спамујем тему. Жена треба да ради, да се оствари у свим сегментима своје личности. Ја сам луда кад се заљубим??. Не видим ништа, ослепим, све оставим..Та енергија треба да се усмери на све, а ја само на њега..❤️..а мушки то воле да користе. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука