DYNABLASTER Написано Мај 22, 2013 Пријави Подели Написано Мај 22, 2013 Taj Krivokapic je crnogorski Dokins, a onog jadnog raspopa mi je zao i ne bih komentarisao jer je u teskim mukama Благовесник је реаговао/ла на ово 1 Zayron: Pa tamo ni nema svađa oko vjere i nacije jer se o tom uošte ni ne priča. Priča se kakva je koja ribica i na šta se fata, na mrmka, na glistu, na kruh, hljeb ili angelbrot, na na lažni mamac itd. Evetualno o tom kako se koja peče i koja je ukusnija. cloudking: "Ne postoje cuda... postoje samo stvari koje jos ne razumemo." Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Ignjatije Написано Мај 22, 2013 Пријави Подели Написано Мај 22, 2013 Taj Krivokapic je crnogorski Dokins .mislise. LukaZ and DYNABLASTER је реаговао/ла на ово 2 http://www.svedokverni.org/ 555-333 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
DYNABLASTER Написано Мај 22, 2013 Пријави Подели Написано Мај 22, 2013 Pored toga sto fizicki lice, imaju jos slicniju chmarizmu, samo jos malo da poradi na obrvicama i to je to :lol: Ignjatije је реаговао/ла на ово 1 Zayron: Pa tamo ni nema svađa oko vjere i nacije jer se o tom uošte ni ne priča. Priča se kakva je koja ribica i na šta se fata, na mrmka, na glistu, na kruh, hljeb ili angelbrot, na na lažni mamac itd. Evetualno o tom kako se koja peče i koja je ukusnija. cloudking: "Ne postoje cuda... postoje samo stvari koje jos ne razumemo." Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
SHADOWS OF THE LIGHT Написано Мај 22, 2013 Пријави Подели Написано Мај 22, 2013 Stvarno lici govedo na Dokinsa...zato i lupeta poput njega ko lonche niz stepenice....ko da ga Richard pravio.... :rolleyes: Перезвон је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Crveni Baron Написано Мај 22, 2013 Пријави Подели Написано Мај 22, 2013 Stvarno lici govedo na Dokinsa.. .smeha. Благовесник је реаговао/ла на ово 1 Svaka čast Vučiću! Spasio si Srbiju iz ruku lopova i društvenih parazita! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Срђан Ранђеловић Написано Мај 22, 2013 Пријави Подели Написано Мај 22, 2013 Прилог Радија Светигора Download 0:00 Архиепископ Цетињски Митрополит Црногорско-приморски Г. Амфилохије рекао је за РТРС у емисији „Интервју“ да се српски народ нашао на балканској раскрсници и да је непрекидно у жижи историјских збивања, не само Балкана него и у свјетским размјерама. „То се нарочито показало од Косовског боја до данас“, каже Митрополит. Говорећи о споразуму између представника Србије и привремених власти у АП Косово и Метохија, Митрополит је рекао да је ријеч о насиљу: „Споразум – то није споразум, то је диктат, насиље… Косово и Метохија – то је Црква, то је мој вапај!“ Митрополит је нагласио да се још 2008. године огласио о питању Косова и Метохије када је „администрација Црне Горе признала Косово“. „Ко је њима дао право да се одричу краља Николе и многих других из историје Косова и Метохије?“ http://www.mitropolija.me/?p=11611 Благовесник је реаговао/ла на ово 1 Земља живих Познај себе Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Млађони Написано Мај 22, 2013 Пријави Подели Написано Мај 22, 2013 Opet +Amfilohije o politickim temama..... oh sh*t man... i was taking life seriously, now i will divide things by zero. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Срђан Ранђеловић Написано Мај 22, 2013 Пријави Подели Написано Мај 22, 2013 Није он хтео о томе да прича, али га стално запиткују Ignjatije је реаговао/ла на ово 1 Земља живих Познај себе Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Ignjatije Написано Мај 22, 2013 Пријави Подели Написано Мај 22, 2013 Opet +Amfilohije o politickim temama..... Тако је у могућности Срђан Ранђеловић је реаговао/ла на ово 1 http://www.svedokverni.org/ 555-333 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Млађони Написано Мај 22, 2013 Пријави Подели Написано Мај 22, 2013 Није он хтео о томе да прича, али га стално запиткују Ne znam, meni se ne svidja da jedan vladika prica o politici. Veliko zloupotrebljavanje pozicije, mislim da bi neko sutra dan rekao "ja cu da glasam za ovogonog jer njega podrzava taj i taj vladika" Vladike dozivljavaju veliki ugled u verujucem narodu, i njihova misljenja se jako cene zato treba da paze kako i sta prezentuju ispred naroda. oh sh*t man... i was taking life seriously, now i will divide things by zero. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Срђан Ранђеловић Написано Мај 22, 2013 Пријави Подели Написано Мај 22, 2013 Мени речи о политици имају већу тежину када говоре владике, него када говоре политичари. За политичаре знам да лажу онда када видим да им се померају усне Vladike dozivljavaju veliki ugled u verujucem narodu Баш због овога се политичари и сликају са њима Ромејац је реаговао/ла на ово 1 Земља живих Познај себе Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Благовесник Написано Мај 22, 2013 Пријави Подели Написано Мај 22, 2013 Evo pravoga Crnogorca u kome nema lukavstva! ,,Јер Отац не суди никоме, него сав суд даде Сину, да сви поштују Сина као што поштују Оца!" Јеванђеље, Јн 5:23 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
-Владимир- Написано Мај 22, 2013 Пријави Подели Написано Мај 22, 2013 Ne znam, meni se ne svidja da jedan vladika prica o politici. Veliko zloupotrebljavanje pozicije, Није злоупотреба , злоуптреба би била када би то радио зарад богаћења или неке друге личне користи, а сасвим је у реду да неко укаже на грешку у раду политичара ако је у таквој позицији. У ствари , грех би био да прећути ако је сигуран да је народ вођен странпутицом јер ето , владика је и не треба да се меша у "политику" . Како каже изрека, "рекох и душу своју спасих " . У сваком случају, увек сам поштовао његову спремност да брани своје ставове без обзира на то шта ко мислио о њима. Ромејац је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Млађони Написано Мај 22, 2013 Пријави Подели Написано Мај 22, 2013 Баш због овога се политичари и сликају са њима Sto je jako losa stvar, narod treba da misli svojom glavom a ne da ga vode +Amfilohije, Nikolic, Tadic ili neko treci. Nikolic ili Tadic treba tu da budu ljudi postavljeni da obave funkciju, nista vise. Narod je taj koji svojom glavom treba da promisli neke stvari. Није злоупотреба , злоуптреба би била када би то радио зарад богаћења или неке друге личне користи, а сасвим је у реду да неко укаже на грешку у раду политичара ако је у таквој позицији. A ti znash koji je motiv +Amfilohija? Mozda je motiv cisto ideoloski i koristi sopstvenu poziciju da bi profurao ideologiju koju zastupa? . У ствари , грех би био да прећути ако је сигуран да је народ вођен странпутицом јер ето , владика је и не треба да се меша у "политику" . Dakle, oces da kazes da su sve vladike sem +Amfilohija gresne jer su precutale? I hoces da kazes da je njegovo misljenje o politici jedini kredibilno? Da je ako on misli da je nesto stranputica - zaista stranputica? У сваком случају, увек сам поштовао његову спремност да брани своје ставове без обзира на то шта ко мислио о њима. Ja ne postujem njegovu spremnost da promovise sopstvenu politicku misao, ali jako malo sopstvenu duhovnu misao. Od svih vladika, +Amfilohija uvek vidjam u politickim temama, akoro nikad u duhovnim. oh sh*t man... i was taking life seriously, now i will divide things by zero. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Ромејац Написано Мај 22, 2013 Пријави Подели Написано Мај 22, 2013 Od svih vladika, +Amfilohija uvek vidjam u politickim temama, akoro nikad u duhovnim. Свако види оно што хоће! stadaradim Crveni Baron је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука