Jump to content

Државни удар?

Оцени ову тему

Плутон

Анкетица  

34 члановâ је гласало

1. 1. Колико ће још Вучић бити на власти?

• Годину
      3
    • Две године
      4
    • Три године
      3
    • Четири године
      5
    • Пет година
      3
    • Шест година
      1
    • Седам година
      2
    • Више од десет година
      13

Препоручена порука

Према наводима независних медија (Пинк, Информер, Студио Б итд.), државни удар је увелико у току. Нико од нас не жели сутра да се пробуди и каже себи:„Где сам ја био кад су рушили Вучића?“. Дакле, на овој теми ћемо испратити овај немили догађај и постављати материјал који удружене америчке, руске, кинеске, израелске, британске, немачке итд. службе користе да сруше нашег премијера и нашу социјалистичку самоуправну заједницу у целини.

Подели на овим сајтовима

• Одговори 1.7k
  • Креирано
  • Последњи одговор

Популарни чланови у овој теми

Популарни чланови у овој теми

Постоване слике

Вучићевић и Митровић су заправо амерички људи и они руше Вучића изнутра.

Очекујем да Вучићевић утера Вучићу тачно пред изборе по истом сценарију као и ово за државни удар.

Подели на овим сајтовима

On 25. 11. 2015. at 18:59, Жељко рече
Очекујем да Вучићевић утера Вучићу тачно пред изборе по истом сценарију као и ово за државни удар.

Дан пред изборну тишину позива Родића и Митровића у „Тешку реч“ и сва тројица понављају сат времена: Србијо, извини...

Подели на овим сајтовима

Двоумио сам се да л' да отворим ову тему, држим стрелицу миша на пост њу топик и размишљам: Шта ако ови из СНС-а виде ову тему и ботови нагрну овамо, нема нам спаса...

Подели на овим сајтовима

Господине Плутоне, признајте да вас плаћа господин Мишковић да блатите име и лик нашег премијера, а тиме и снажан реформски курс којим иде Србија и који је добио безрезервну подршку свих значајних међународних фактора!

Подели на овим сајтовима

On 25. 11. 2015. at 19:13, Плутон рече

Двоумио сам се да л' да отворим ову тему, држим стрелицу миша на пост њу топик и размишљам: Шта ако ови из СНС-а виде ову тему и ботови нагрну овамо, нема нам спаса...

Pa eto materijala za misionarenje. Zeljko ionako stalno trazi nacina za vecu posecenost :)

Подели на овим сајтовима

nije problem u tome da li ce vucici biti srusen ili ne, vec ko ce doci posle? ja licno mislim, da Srbiji nema spasa dok se narod ne osvesti, u smislu

pokajanja, prastanja, vracanja Bogu i crkvi, samim tim ako se bojis Boga, neces lagati i krasti, i sve ostalo sto ide sa tim, sa ovim unucima komunista nema nam spasa.

moraju doci nove generacije, mladi koji ce se od malena uciti veri, rodoljublju i postenju.

verovacu da Srbiji ima spasa, tek kad je bude vodio Srbin koji nosi Bibliju u ruci i Boga u srcu.

Подели на овим сајтовима

On 25. 11. 2015. at 19:24, Sofija_ рече

nije problem u tome da li ce vucici biti srusen ili ne, vec ko ce doci posle? ja licno mislim, da Srbiji nema spasa dok se narod ne osvesti, u smislu

pokajanja, prastanja, vracanja Bogu i crkvi, samim tim ako se bojis Boga, neces lagati i krasti, i sve ostalo sto ide sa tim, sa ovim unucima komunista nema nam spasa.

moraju doci nove generacije, mladi koji ce se od malena uciti veri, rodoljublju i postenju.

verovacu da Srbiji ima spasa, tek kad je bude vodio Srbin koji nosi Bibliju u ruci i Boga u srcu.

Finci i Svedjani nisu nesto pobozni, pa zive posteno i prosperitetno.

Подели на овим сајтовима

On 25. 11. 2015. at 19:23, GeniusAtWork рече

Господине Плутоне, признајте да вас плаћа господин Мишковић да блатите име и лик нашег премијера, а тиме и снажан реформски курс којим иде Србија и који је добио безрезервну подршку свих значајних међународних фактора!

Ко вас, господине GeniusAtWork, ако вам је то уопште право име, плаћа да се распитујете о томе ко мене плаћа?

Подели на овим сајтовима

On 25. 11. 2015. at 19:35, Дејан рече

Smisao teme se ne uklapa u ovaj sajt.

Ово је још један очигледан покушај рушења Вучића.

Подели на овим сајтовима

On 25. 11. 2015. at 19:35, Дејан рече

Smisao teme se ne uklapa u ovaj sajt.

Зашто онда главни администратор учествује у теми? Хоћеш да кажеш да Жељко не разуме смисао сајта, јел' то 'оћеш!?

Подели на овим сајтовима

• Чланови који сада читају   0 чланова

• Нема регистрованих чланова који гледају ову страницу
  • Креирај ново...