Плутон Написано Новембар 25, 2015 Пријави Подели Написано Новембар 25, 2015 Према наводима независних медија (Пинк, Информер, Студио Б итд.), државни удар је увелико у току. Нико од нас не жели сутра да се пробуди и каже себи:„Где сам ја био кад су рушили Вучића?“. Дакле, на овој теми ћемо испратити овај немили догађај и постављати материјал који удружене америчке, руске, кинеске, израелске, британске, немачке итд. службе користе да сруше нашег премијера и нашу социјалистичку самоуправну заједницу у целини. Милан Ракић, Juanito, Човек Жоја and 1 члан је реаговао/ла на ово 4 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Плутон Написано Новембар 25, 2015 Аутор Пријави Подели Написано Новембар 25, 2015 Да кренемо... Вучић признао Косово као државу! (ВИДЕО) Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Баба Написано Новембар 25, 2015 Пријави Подели Написано Новембар 25, 2015 Вучићевић и Митровић су заправо амерички људи и они руше Вучића изнутра. Очекујем да Вучићевић утера Вучићу тачно пред изборе по истом сценарију као и ово за државни удар. Плутон је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Плутон Написано Новембар 25, 2015 Аутор Пријави Подели Написано Новембар 25, 2015 On 25. 11. 2015. at 18:59, Жељко рече Очекујем да Вучићевић утера Вучићу тачно пред изборе по истом сценарију као и ово за државни удар. Дан пред изборну тишину позива Родића и Митровића у „Тешку реч“ и сва тројица понављају сат времена: Србијо, извини... Милан Ракић је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Плутон Написано Новембар 25, 2015 Аутор Пријави Подели Написано Новембар 25, 2015 Двоумио сам се да л' да отворим ову тему, држим стрелицу миша на пост њу топик и размишљам: Шта ако ови из СНС-а виде ову тему и ботови нагрну овамо, нема нам спаса... Драган Јашић, 3006, Ромејац and 5 осталих је реаговао/ла на ово 8 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
GeniusAtWork Написано Новембар 25, 2015 Пријави Подели Написано Новембар 25, 2015 Господине Плутоне, признајте да вас плаћа господин Мишковић да блатите име и лик нашег премијера, а тиме и снажан реформски курс којим иде Србија и који је добио безрезервну подршку свих значајних међународних фактора! Драган Јашић, Џуманџи, Paradoksologija and 5 осталих је реаговао/ла на ово 8 https://www.pouke.org/forum/topic/29554-zanimljivi-youtube-kanali-o-nauci-i-mnogo-%C4%8Demu-drugom/ Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
feeble Написано Новембар 25, 2015 Пријави Подели Написано Новембар 25, 2015 On 25. 11. 2015. at 19:13, Плутон рече Двоумио сам се да л' да отворим ову тему, држим стрелицу миша на пост њу топик и размишљам: Шта ако ови из СНС-а виде ову тему и ботови нагрну овамо, нема нам спаса... Pa eto materijala za misionarenje. Zeljko ionako stalno trazi nacina za vecu posecenost Paradoksologija, Adelaida, Плутон and 2 осталих је реаговао/ла на ово 5 Слово Љубве Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Sofija_ Написано Новембар 25, 2015 Пријави Подели Написано Новембар 25, 2015 nije problem u tome da li ce vucici biti srusen ili ne, vec ko ce doci posle? ja licno mislim, da Srbiji nema spasa dok se narod ne osvesti, u smislu pokajanja, prastanja, vracanja Bogu i crkvi, samim tim ako se bojis Boga, neces lagati i krasti, i sve ostalo sto ide sa tim, sa ovim unucima komunista nema nam spasa. moraju doci nove generacije, mladi koji ce se od malena uciti veri, rodoljublju i postenju. verovacu da Srbiji ima spasa, tek kad je bude vodio Srbin koji nosi Bibliju u ruci i Boga u srcu. JESSY and Драган Јашић је реаговао/ла на ово 2 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
feeble Написано Новембар 25, 2015 Пријави Подели Написано Новембар 25, 2015 On 25. 11. 2015. at 19:24, Sofija_ рече nije problem u tome da li ce vucici biti srusen ili ne, vec ko ce doci posle? ja licno mislim, da Srbiji nema spasa dok se narod ne osvesti, u smislu pokajanja, prastanja, vracanja Bogu i crkvi, samim tim ako se bojis Boga, neces lagati i krasti, i sve ostalo sto ide sa tim, sa ovim unucima komunista nema nam spasa. moraju doci nove generacije, mladi koji ce se od malena uciti veri, rodoljublju i postenju. verovacu da Srbiji ima spasa, tek kad je bude vodio Srbin koji nosi Bibliju u ruci i Boga u srcu. Finci i Svedjani nisu nesto pobozni, pa zive posteno i prosperitetno. Милан Ракић and ВИЛМА је реаговао/ла на ово 2 Слово Љубве Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Плутон Написано Новембар 25, 2015 Аутор Пријави Подели Написано Новембар 25, 2015 On 25. 11. 2015. at 19:23, GeniusAtWork рече Господине Плутоне, признајте да вас плаћа господин Мишковић да блатите име и лик нашег премијера, а тиме и снажан реформски курс којим иде Србија и који је добио безрезервну подршку свих значајних међународних фактора! Ко вас, господине GeniusAtWork, ако вам је то уопште право име, плаћа да се распитујете о томе ко мене плаћа? Juanito, Adelaida, Paradoksologija and 4 осталих је реаговао/ла на ово 7 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Grizzly Adams Написано Новембар 25, 2015 Пријави Подели Написано Новембар 25, 2015 Ако срушиш Вучка, долази ти Дача или Вуле. Па ти види да л` ти се исплати... Само кажем... Баба and Милан Ракић је реаговао/ла на ово 2 ΜΟΛΩΝ ΛΑΒΕ Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Дејан Написано Новембар 25, 2015 Пријави Подели Написано Новембар 25, 2015 Smisao teme se ne uklapa u ovaj sajt. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Аурор Написано Новембар 25, 2015 Пријави Подели Написано Новембар 25, 2015 On 25. 11. 2015. at 19:35, Дејан рече Smisao teme se ne uklapa u ovaj sajt. Ово је још један очигледан покушај рушења Вучића. Милан Ракић, GeniusAtWork and Плутон је реаговао/ла на ово 3 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Плутон Написано Новембар 25, 2015 Аутор Пријави Подели Написано Новембар 25, 2015 On 25. 11. 2015. at 19:35, Дејан рече Smisao teme se ne uklapa u ovaj sajt. Зашто онда главни администратор учествује у теми? Хоћеш да кажеш да Жељко не разуме смисао сајта, јел' то 'оћеш!? Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Плутон Написано Новембар 25, 2015 Аутор Пријави Подели Написано Новембар 25, 2015 Ако има неких забуна, тема је шаљивог карактера. GeniusAtWork, Paradoksologija, Драган Јашић and 2 осталих је реаговао/ла на ово 5 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука