Deja Vu Написано Новембар 25, 2015 Пријави Подели Написано Новембар 25, 2015 Koja tudja posla,ne razumem te apsolutno. Гризлију смета што му Обама узима леб из уста да би дао неким војницима да тепају ИСИЛ, па би зато оставио читав свет да буде вакав какав јесте: Запад сјајно место где бизмисмени цветају и порези готово не постоје, а остатак света ко шиша нек се тепају муџе. zuti car and Grizzly Adams је реаговао/ла на ово 2 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Плутон Написано Новембар 25, 2015 Пријави Подели Написано Новембар 25, 2015 Па није баш да су летели изнад Петрограда, ал` ајде... Небитно је, и да је зашо 50km у турски простор било би ненормално и глупо и лудо и шта све не оборити тај авион. Да се свака земља понаша као Турска, људи одавно не би било. Grizzly Adams је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Grizzly Adams Написано Новембар 25, 2015 Пријави Подели Написано Новембар 25, 2015 Гризлију смета што му Обама узима леб из уста да би дао неким војницима да тепају ИСИЛ, па би зато оставио читав свет да буде вакав какав јесте: Запад сјајно место где бизмисмени цветају и порези готово не постоје, а остатак света ко шиша нек се тепају муџе. Па што ја треба да гинем за неке будале што се бију тамо? ΜΟΛΩΝ ΛΑΒΕ Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Sofija_ Написано Новембар 25, 2015 Пријави Подели Написано Новембар 25, 2015 pitam se pitam, cijoj strani ce se prikloniti nasa jadna i bedna vlada? Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Плутон Написано Новембар 25, 2015 Пријави Подели Написано Новембар 25, 2015 Лепи чека руску реакцију: Извор Ignjatije, Срђан Шијакињић, Човек Жоја and 3 осталих је реаговао/ла на ово 6 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Deja Vu Написано Новембар 25, 2015 Пријави Подели Написано Новембар 25, 2015 Па што ја треба да гинем за неке будале што се бију тамо? Па нико не би ни да гине због њих, него како и сам кажеш постоје људи тамо који би да живе нормалним мирним животом. А како им то обезбедити? Плутон је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Grizzly Adams Написано Новембар 25, 2015 Пријави Подели Написано Новембар 25, 2015 Небитно је, и да је зашо 50km у турски простор било би ненормално и глупо и лудо и шта све не оборити тај авион. Да се свака земља понаша као Турска, људи одавно не би било. Наравно, већ сам рекао да тај ко је наредио није нормалан - благо речено. Само што се овде претерало на другу страну. Све оно што се НАТО-у замера као највеће зло, код Руса је "добро дело"... Ја сам бар доследан - осуђујем и једне и друге. ΜΟΛΩΝ ΛΑΒΕ Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
МилошБГ Написано Новембар 25, 2015 Пријави Подели Написано Новембар 25, 2015 Ma kakva ID brate, shvataš da su Rusi upali u Siriju radi sebe a ne zbog terorističkog zla zvanog ID. Brane se, jer ako se ID proširi i ojača Rusi mogu da dobiju aperkat sa Bliskog Istoka, zato su reagovali po sistemu bolje sprečiti nego lečiti, kao što su onomad reagovali oko Američke intervencije u Siriji. pa naravno. Христос воскресе из мертвих,смертију смерт поправ и сушчим во гробјех живот даровав Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
МилошБГ Написано Новембар 25, 2015 Пријави Подели Написано Новембар 25, 2015 Наравно, већ сам рекао да тај ко је наредио није нормалан - благо речено. Само што се овде претерало на другу страну. Све оно што се НАТО-у замера као највеће зло, код Руса је "добро дело"... Ја сам бар доследан - осуђујем и једне и друге. Pa jedno je 15 drzava sveta, a jedno je Islamska drzava koja preti i ubija civile po evropi,shvatas razliku? Znas ja sam protiv toga da neko udari psa i smatram coveka da nije normalan ako udari neduznog psa,ali na jednoj strani imas coveka koji udara 15 pasa bez nekog posebnog razloga,a na drugoj strani imas coveka koji udara psa koji je agresivan i koji kidise na njega. Prvo je odnos Amerike i nato pakta prema svim zivim drzavama na svetu izmedju ostalog i prema Srbiji iako ih nismo ugrozavali ni u jednom trenutku pa su nas bombardovali,ubijali,bacali osiromaseni uranijum,a jedno je odnos Rusije prema zlu kao sto je ID. zuti car је реаговао/ла на ово 1 Христос воскресе из мертвих,смертију смерт поправ и сушчим во гробјех живот даровав Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
МилошБГ Написано Новембар 25, 2015 Пријави Подели Написано Новембар 25, 2015 Гризлију смета што му Обама узима леб из уста да би дао неким војницима да тепају ИСИЛ, па би зато оставио читав свет да буде вакав какав јесте: Запад сјајно место где бизмисмени цветају и порези готово не постоје, а остатак света ко шиша нек се тепају муџе. Pre ce biti da mu smeta sto Obama daje pare ISILU. Grizzly Adams је реаговао/ла на ово 1 Христос воскресе из мертвих,смертију смерт поправ и сушчим во гробјех живот даровав Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Grizzly Adams Написано Новембар 25, 2015 Пријави Подели Написано Новембар 25, 2015 Па нико не би ни да гине због њих, него како и сам кажеш постоје људи тамо који би да живе нормалним мирним животом. А како им то обезбедити? Па сами нек си обезбеде. ΜΟΛΩΝ ΛΑΒΕ Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Grizzly Adams Написано Новембар 25, 2015 Пријави Подели Написано Новембар 25, 2015 Pa jedno je 15 drzava sveta, a jedno je Islamska drzava koja preti i ubija civile po evropi,shvatas razliku? Па ИД је створио запад тако што је уништио Ирак итд. Шта се сад чуде што их нападају... ΜΟΛΩΝ ΛΑΒΕ Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
-Владимир- Написано Новембар 25, 2015 Пријави Подели Написано Новембар 25, 2015 Нема везе једно с` другим... Итекако има, оног тренутка кад те неко позове у помоћ ти си умешан, и то је и твој посао, било пристао или одбио . Председник једне државе не може да заштити свој народ од убица, и тражи помоћ од друге. Сад, ако се Русија меша у нечији посао , то је посао исламске државе и САД , који су дошли непозвани . Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
feeble Написано Новембар 25, 2015 Пријави Подели Написано Новембар 25, 2015 Слово Љубве Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Grizzly Adams Написано Новембар 25, 2015 Пријави Подели Написано Новембар 25, 2015 Итекако има, оног тренутка кад те неко позове у помоћ ти си умешан, и то је и твој посао, било пристао или одбио . Није баш тако брате. Прво, кад комшија бије жену ти интервенцијом ризикујеш свој живот (и треба, наравно). Када су у питању државе, онда неко ризикује туђе животе зарад интереса неког трећег. У овом случају ризикује животе руских војника, који су се одлучили за тај позив из љубави према свом народу, да бране своју земљу, а не тамо неког диктатора са којим немају никакве везе. Зато такво поређење нема никаквог смисла. ΜΟΛΩΝ ΛΑΒΕ Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука