JESSY Написано Новембар 13, 2015 Пријави Подели Написано Новембар 13, 2015 ако већ мораш да радиш празником, то значи да ти је новац преко потребан..... Suncokret54 and Рапсоди је реаговао/ла на ово 2 ''Старајте се да имате љубав. Иштите свакодневно од Бога љубав. Заједно са љубављу долази сво богатство добара и врлина. Волите, да бисте били вољени од других.''(Св.Нектарије Егински) ЖИВА ДЕЛА УТЕХЕ - искрено се надам да ће ова акција пробудити оно најбоље у нама Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Рапсоди Написано Новембар 13, 2015 Пријави Подели Написано Новембар 13, 2015 Ако ми ради замрзивач и фриз недељом и савким даном зашто не би смела и машина за веш ? Што рече Џеси, недељом литургија је најбитнија, а остало .............. :.mislise. ипак боље неки теолог са форума да прецизра. Carpe Aeternitatem Заиста вам кажем, ако се не повратите и не будете као деца, нећете ући у царство небеско. Јеванђеље по Матеју глава 18:1-10 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
JESSY Написано Новембар 13, 2015 Пријави Подели Написано Новембар 13, 2015 или да ти је газда робовласник... е, на то никад не бих пристала... Suncokret54 је реаговао/ла на ово 1 ''Старајте се да имате љубав. Иштите свакодневно од Бога љубав. Заједно са љубављу долази сво богатство добара и врлина. Волите, да бисте били вољени од других.''(Св.Нектарије Егински) ЖИВА ДЕЛА УТЕХЕ - искрено се надам да ће ова акција пробудити оно најбоље у нама Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
JESSY Написано Новембар 13, 2015 Пријави Подели Написано Новембар 13, 2015 ипак боље неки теолог са форума да прецизра. ма опусти се сестро слатка....док радиш. изговарај Исусову молитву, и ствар је решена.... Suncokret54 and Рапсоди је реаговао/ла на ово 2 ''Старајте се да имате љубав. Иштите свакодневно од Бога љубав. Заједно са љубављу долази сво богатство добара и врлина. Волите, да бисте били вољени од других.''(Св.Нектарије Егински) ЖИВА ДЕЛА УТЕХЕ - искрено се надам да ће ова акција пробудити оно најбоље у нама Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
посна плазма Написано Новембар 13, 2015 Аутор Пријави Подели Написано Новембар 13, 2015 ... или да ти је газда робовласник... а где је такав газда, а да није робовласник, хоћу да се запослим одма'.. ^^ Suncokret54 је реаговао/ла на ово 1 И све овога света, част и слава дође ми као ништа, и сва красота овога живота и диван изглед, показа ми се као дим. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Рапсоди Написано Новембар 13, 2015 Пријави Подели Написано Новембар 13, 2015 ... Литургија, па рад, како лепо рече Џеси, међутим надаље је спорна лова, није неопходно ескивирати хонорар, али је веће...то сам стео да каем... Е онда недељом искључиво волонтерски рад, ево доле у Француској /народна кухиња/ требају им волонтери. Suncokret54 је реаговао/ла на ово 1 Carpe Aeternitatem Заиста вам кажем, ако се не повратите и не будете као деца, нећете ући у царство небеско. Јеванђеље по Матеју глава 18:1-10 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
посна плазма Написано Новембар 13, 2015 Аутор Пријави Подели Написано Новембар 13, 2015 ма опусти се сестро слатка....док радиш. изговарај Исусову молитву, и ствар је решена.... Ма тако је Ђеси ти Исусову молитву користиш к'о амери duct tape (лепљиву траку) хахахах значи док кршимо неку заповест, само се молимо Исусовом молитвом и све је ок? Кратос је реаговао/ла на ово 1 И све овога света, част и слава дође ми као ништа, и сва красота овога живота и диван изглед, показа ми се као дим. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Кратос Написано Новембар 13, 2015 Пријави Подели Написано Новембар 13, 2015 Ne postoji zapovest u Pismu da je nedelja dan za odmor.Ako ćemo baš po Bibliji onda je to subota.To je 4. zapovest Dekaloga. Најдубља молитва јесте молитва без икаквих речи када у тишини ума једноставно живимо у присуству Божијем. Архимандрит Сава Јањић Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
feeble Написано Новембар 13, 2015 Пријави Подели Написано Новембар 13, 2015 Jednom sam od nekog cuo da Jevreji posto subotom nista ne rade, kad hoce da citaju iznajme Arapa da im okrece stranice da bi ispostovali zapovest Tako i ti mozes, ako imas nesto da ucis, iznajmis nekog i platis mu da ti cita. Tako neces prekrsiti zapovest. Рапсоди је реаговао/ла на ово 1 Слово Љубве Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
JESSY Написано Новембар 13, 2015 Пријави Подели Написано Новембар 13, 2015 ццц....ништа ви не знате....едукујте се мало овде.....што ми даноноћно седимо за рачунарима и радимо..... Suncokret54 and Рапсоди је реаговао/ла на ово 2 ''Старајте се да имате љубав. Иштите свакодневно од Бога љубав. Заједно са љубављу долази сво богатство добара и врлина. Волите, да бисте били вољени од других.''(Св.Нектарије Егински) ЖИВА ДЕЛА УТЕХЕ - искрено се надам да ће ова акција пробудити оно најбоље у нама Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
посна плазма Написано Новембар 13, 2015 Аутор Пријави Подели Написано Новембар 13, 2015 ...јели плазматични, шта мислиш о посној овчетини, моји земљаци веле да је то, ако је без лоја, посно, на пример пауфлек... нема шта, паметни ти земљаци пуно... Suncokret54 је реаговао/ла на ово 1 И све овога света, част и слава дође ми као ништа, и сва красота овога живота и диван изглед, показа ми се као дим. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Лапис Лазули Написано Новембар 13, 2015 Пријави Подели Написано Новембар 13, 2015 Jednom prilikom djakon u mojoj crkvi je bas besedio o tome i poceo sa time da je u sv.Pismu napisano da je Sedmi dan odmor Gospodu Bogu tvom a ne tebi(svima nama) vec Bogu odmor od nasih grehova Ronald and Suncokret54 је реаговао/ла на ово 2 Follow your bliss and the universe will open doors where there were only walls. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
посна плазма Написано Новембар 13, 2015 Аутор Пријави Подели Написано Новембар 13, 2015 Jednom prilikom djakon u mojoj crkvi je bas besedio o tome i poceo sa time da je u sv.Pismu napisano da je Sedmi dan odmor Gospodu Bogu tvom a ne tebi(svima nama) vec Bogu odmor od nasih grehova Па тако ми реци...шта ми онда овде дискутујемо више, одо' да кажем баби да може да пере веш на потоку сад у Недељу, да се жена више не траумира И све овога света, част и слава дође ми као ништа, и сва красота овога живота и диван изглед, показа ми се као дим. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
JESSY Написано Новембар 13, 2015 Пријави Подели Написано Новембар 13, 2015 ауми искрено, и није ти нека фора.....разумем твој труд, али.....смисли нешто оригиналније.... Suncokret54 је реаговао/ла на ово 1 ''Старајте се да имате љубав. Иштите свакодневно од Бога љубав. Заједно са љубављу долази сво богатство добара и врлина. Волите, да бисте били вољени од других.''(Св.Нектарије Егински) ЖИВА ДЕЛА УТЕХЕ - искрено се надам да ће ова акција пробудити оно најбоље у нама Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
посна плазма Написано Новембар 13, 2015 Аутор Пријави Подели Написано Новембар 13, 2015 ... да, и да те питам шта мислиш о зезању до бесвести , петком, уз местимична подбадања, што би се рекло раздраживање, или хрватски рајцање... па само да се не дрогираш (петком) и све остало је ок, кажу, постанеш зависник... Suncokret54 је реаговао/ла на ово 1 И све овога света, част и слава дође ми као ништа, и сва красота овога живота и диван изглед, показа ми се као дим. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука