Jump to content

El rincón de Juan

Препоручена порука

• Одговори 1.9k
  • Креирано
  • Последњи одговор

Популарни чланови у овој теми

пре 13 минута, Juanito рече

Не контам уопште ту логику. Како Стаљинови логори одједном чине злочине белгијског капиталист... краља неекако мање битнима?

Taj "beligijski kapitalista" nema apsolutno nikakve veze sa kapitalizmom, ali ni najmanje moguce. Dok je koriscenje tog primera da se pokaze kako je "kapitalizam zao" primer tipicne levicarske propagande koja je, kada je postigla svoj cilj i postavila levicare na vlast, zavrsila u paklu na zemlji. Bilo da se taj pakao na zemlji manifestuje u umiranju od gladi (kao sto sada vidimo na delu u Venecueli) ili u komunistickim gulazima u Sovjetskom Savezu ili Severnoj Koreji.

Подели на овим сајтовима

пре 41 минута, Аурор рече

Levičarskom logikom (po kojoj su državne regulacije kojima se "štite radnici" na zapravo "civilizacijski napredak") bi Venecuela trebalo da je najcivilizovanija zemlja na svetu valjda. 

Nisam li u pravu? :)

CjvwFGZXAAAHUEv.jpg

ΜΟΛΩΝ ΛΑΒΕ

Подели на овим сајтовима

@Grizzly Adams

Дошао зека код меде,

- Медо, је л` иимаш јагоде?

- Немам зеко јагоде.

- Медо, а је л` имаш јагоде?

- Зеко, немам јагоде!

- Е, медо а јагоде, је л имаш?

- Зеко, ако ме још једном будеш питао да ли имам јагоде, узећу пушку и упуцаћу те!!!

- медо, је л имаш пушку?

- Не!

- А јагоде?

12:smeha:

Путници, нема пута, путеви се стварају ходањем!

А.М.

Подели на овим сајтовима

пре 2 часа, GeniusAtWork рече

И даље се свађате са имагинарним непријатељима чим неко помене капитализам у било ком контексту осим суперлатива? :) 

пре 1 сат, Juanito рече

Тебра, нико није рекао овде да је соц бољи од кап.

Једва себи разјасних неспоразум... Мене нечија изјава покрене на размишљање па онда коментаришем уопштено, неке ствари које примећујем у свету око себе. Посебно ако не цитирам никог. То је било више чуђење неким опште прихваћеним заблудама које видимо свуда око нас, а не упућено сад неком конкретно овде.

Да л` је "претерано", па не знам... У неком смислу јесте "јуриш на ветрењаче", али исто тако мене плаши да ћутим о ненормалним стварима које видим око себе. Јер ако ћутим, могу да престанем и да мислим. Ако престанем да мислим може да се деси да их несвесно прихватим. Зато имам обавезну "дневну дозу гнева", то је за лек... ;)

• Волим 1

ΜΟΛΩΝ ΛΑΒΕ

Подели на овим сајтовима

пре 50 минута, Grizzly Adams рече

Ова снајка са десне стране изгледа као да пева неку севдалинку... :)

Македонско девојче и порториканско снајче. :smeh1:

Подели на овим сајтовима

пре 38 минута, Grizzly Adams рече

Једва себи разјасних неспоразум... Мене нечија изјава покрене на размишљање па онда коментаришем уопштено, неке ствари које примећујем у свету око себе. Посебно ако не цитирам никог. То је било више чуђење неким опште прихваћеним заблудама које видимо свуда око нас, а не упућено сад неком конкретно овде.

Да л` је "претерано", па не знам... У неком смислу јесте "јуриш на ветрењаче", али исто тако мене плаши да ћутим о ненормалним стварима које видим око себе. Јер ако ћутим, могу да престанем и да мислим. Ако престанем да мислим може да се деси да их несвесно прихватим. Зато имам обавезну "дневну дозу гнева", то је за лек... ;)

Разумем, само мораш да пазиш да не почнеш да халуцинираш социјалисте свуда. ;)

Подели на овим сајтовима

Управо сада, Juanito рече

Што рече један паметан човек - само параноични преживљавају... :smeh1:

ΜΟΛΩΝ ΛΑΒΕ

Подели на овим сајтовима

пре 20 минута, Juanito рече

@Grizzly Adams

Što su gadni ovi levičari, pogle'aj ih brt...

718e8a72473ec185a640d69c6899df50.jpg

Подели на овим сајтовима

• Чланови који сада читају   0 чланова

• Нема регистрованих чланова који гледају ову страницу
  • Креирај ново...