Juanito Написано Мај 14, 2017 Аутор Пријави Подели Написано Мај 14, 2017 пре 7 минута, Justin Waters рече vjerovatno ostati do kraja zivota Нек му је са срећом. Ја не остајем ни дана више него што морам. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Justin Waters Написано Мај 14, 2017 Пријави Подели Написано Мај 14, 2017 I da zaboravih da kazem kako je rekao da je jedna od karakteristicnih osobina Svedske da su jako konzervativni i zatvoreni. Sto u prilog ide toj tezi kako su teski na prihvatanju drugacijeg. Samo mi je bilo interesatno kad je rekao kako su vrlo vrlo opusteni u radu i da ono sto bi nama trebali jedan dan, njima treba tri. Podvukao kako je ovo jako razlicito od Njemacke gdje su strogo disciplinovani. Kazem mu kako mi je to bas iznenadjujuce jer takvu osobinu ocekujem d vidim kod naroda toplijih krajeva, a ne kod Sveda koji zive u surovoj klimi i gdje je rad na vrijeme i disciplina jedno od kljucnih svojstava za prezivljavanje (makar bilo u proslosti :). Juanito је реаговао/ла на ово 1 Српски менталитет карактеришу изненадни подвизи кратког даха, понесеност која прво улије наду, али капитулира у завршници, све се то после правда вишом силом и некаквом планетарном неправдом што само на нас вреба. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Аурор Написано Мај 14, 2017 Пријави Подели Написано Мај 14, 2017 пре 11 минута, Paradoksologija рече Можда постану једна другој другарице. (Nije za osetljive:) Spoiler Pa ne znam, since they both want to f*** me... Rekao bih ne. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Juanito Написано Мај 14, 2017 Аутор Пријави Подели Написано Мај 14, 2017 Управо сада, Justin Waters рече I da zaboravih da kazem kako je rekao da je jedna od karakteristicnih osobina Svedske da su jako konzervativni i zatvoreni. Sto u prilog ide toj tezi kako su teski na prihvatanju drugacijeg. Samo mi je bilo interesatno kad je rekao kako su vrlo vrlo opusteni u radu i da ono sto bi nama trebali jedan dan, njima treba tri. Podvukao kako je ovo jako razlicito od Njemacke gdje su strogo disciplinovani. Kazem mu kako mi je to bas iznenadjujuce jer takvu osobinu ocekujem d vidim kod naroda tolijih krajeva, a ne kod Sveda koji zive u surovoj klimi i gdje je rad na vrijeme i disciplina jedno od kljucnih svojstava za prezivljavanje (makar bilo u proslosti :). Размазио их социјализам. И Холандези су јако слабо радни... Justin Waters је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Paradoksologija Написано Мај 14, 2017 Пријави Подели Написано Мај 14, 2017 Управо сада, Аурор рече Rekao bih ne. Рекла бих да их потцењујеш. Али не познајем збиља ниједно од вас троје. Juanito је реаговао/ла на ово 1 Lilies that fester smell far worse than weeds. Shakespeare Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Juanito Написано Мај 14, 2017 Аутор Пријави Подели Написано Мај 14, 2017 Иначе, ни ја нисам осетио овде да сам ”грађанин другог реда”. Нити у САД. У ствари, тако нешто сам осетио једино у Србији, али то већ сви знате, шта још да се каже. Justin Waters, Аурор, florenntina and 1 члан је реаговао/ла на ово 4 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Juanito Написано Мај 14, 2017 Аутор Пријави Подели Написано Мај 14, 2017 пре 3 минута, Paradoksologija рече Рекла бих да их потцењујеш. Али не познајем збиља ниједно од вас троје. Ма сестро, гарант трипује. То су разне лепе ”игре” које мораш да знаш да играш и уопште не мораш да завршиш у кревету ако нећеш. Али не можеш да играш те игре и да истовремено имаш мишљење какво он износи на форуму, то баш не иде. Све ти буде црно-бело. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Аурор Написано Мај 14, 2017 Пријави Подели Написано Мај 14, 2017 пре 5 минута, Paradoksologija рече Рекла бих да их потцењујеш. Zašto? пре 2 минута, Juanito рече Ма сестро, гарант трипује Lol, ne... пре 3 минута, Juanito рече уопште не мораш да завршиш у кревету ако нећеш. Pa i ja nisam. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Аурор Написано Мај 14, 2017 Пријави Подели Написано Мај 14, 2017 пре 8 минута, Juanito рече Иначе, ни ја нисам осетио овде да сам ”грађанин другог реда”. Нити у САД. У ствари, тако нешто сам осетио једино у Србији, али то већ сви знате, шта још да се каже. Brate, nemoj ovamo, tretiraju Srbe kao građane drugog reda... Žasu. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Paradoksologija Написано Мај 14, 2017 Пријави Подели Написано Мај 14, 2017 пре 2 минута, Аурор рече Zašto? Ако сматраш да сигурно не би могле да буду цивилизоване, па и пријатне, искрене, нормалне, пријатељски настројене једна према другој само зато што се обема свиђа исти дечко, онда их потцењујеш. пре 6 минута, Juanito рече Ма сестро, гарант трипује. То су разне лепе ”игре” које мораш да знаш да играш и уопште не мораш да завршиш у кревету ако нећеш. Али не можеш да играш те игре и да истовремено имаш мишљење какво он износи на форуму, то баш не иде. Све ти буде црно-бело. Па не морају никакве "игре" ни да се играју. Па се ипак не морају људи одбацивати као "опасни" само јер осећају привлачност према некоме. Lilies that fester smell far worse than weeds. Shakespeare Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Juanito Написано Мај 14, 2017 Аутор Пријави Подели Написано Мај 14, 2017 пре 1 минут, Аурор рече Brate, nemoj ovamo, tretiraju Srbe kao građane drugog reda... Žasu. Разлика је у томе да си у Холандији грађанин првог реда, а човек десетог, осим ако ниси исти као они... У САД је опуштеније, тамо може свако да нађе своје место, пријатеље и све. Аурор је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Juanito Написано Мај 14, 2017 Аутор Пријави Подели Написано Мај 14, 2017 Управо сада, Paradoksologija рече Па не морају никакве "игре" ни да се играју. Па се ипак не морају људи одбацивати као "опасни" само јер осећају привлачност према некоме. Ја то све зовем ”игра”, али не ради се ни о каквим манипулацијама. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Paradoksologija Написано Мај 14, 2017 Пријави Подели Написано Мај 14, 2017 Управо сада, Juanito рече Ја то све зовем ”игра”, али не ради се ни о каквим манипулацијама. Ма знам, но не мора ни неког флерта да буде, може свима да буде јасно да од те работе нема ништа, али се и даље поштујемо као људи. Lilies that fester smell far worse than weeds. Shakespeare Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Juanito Написано Мај 14, 2017 Аутор Пријави Подели Написано Мај 14, 2017 Управо сада, Paradoksologija рече Ма знам, но не мора ни неког флерта да буде, може свима да буде јасно да од те работе нема ништа, али се и даље поштујемо као људи. Будимо људи, иако смо жене. Ћириличар, Paradoksologija and Аурор је реаговао/ла на ово 3 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Аурор Написано Мај 14, 2017 Пријави Подели Написано Мај 14, 2017 пре 4 минута, Juanito рече Будимо људи, иако смо жене. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука