Jump to content

El rincón de Juan

Препоручена порука

пре 1 минут, Juanito рече

То какве су жене овде је дифитивно један пропали феминистички експеримент, на жалост. Е сад, можда то није "прави феминизам", појма немам, али тако га они зову и поносе се тиме. 

Nemam pojma da li je i koliko 'feminizam', ali mi često prosto zvuči kao kalvinizam.

paradoks_zpsjpf2fhnf.jpg

Lilies that fester smell far worse than weeds.

Shakespeare

Подели на овим сајтовима

• Одговори 1.9k
  • Креирано
  • Последњи одговор

Популарни чланови у овој теми

Управо сада, Juanito рече

Јап. И знам из првих руку да мушкарце третирају као извор семена кад им се навије да имају децу. У суштини изврнуто традиоционално друштво у коме су мушкарци оно што су вековима биле жене и обрнуто. 

To je onda matrijarhat, ne jednakost.

paradoks_zpsjpf2fhnf.jpg

Lilies that fester smell far worse than weeds.

Shakespeare

Подели на овим сајтовима

Управо сада, Paradoksologija рече

Nemam pojma da li je i koliko 'feminizam', ali mi često prosto zvuči kao kalvinizam.

Да, али на то је накалемљен пројекат спровођен од стране последње три генерације Холанђанки. Они га називају феминизмом. 

Подели на овим сајтовима

Živi bre malo i van interneta, valja se ;) 

Heheh, what do you think I am? :D

пре 6 минута, Paradoksologija рече

Zašto?

Dve su veoma otvoreno rekle šta bi htele, (if you know what I mean)... Ali sam odlučio da mi to ne treba. A opet sam svestan da je to najluđi san koji ima every other guy. :)

(Uopšte se ne zezam)

Подели на овим сајтовима

Да, али Срби се у просеку исчуђавају неко време и гледају те као да си ванземаљац, а кад се увере да ниси радиоактиван, постајеш део племена и заволе те. То је та нека разлика...

Ko nije u stanju da napusti svoje pleme, ko mene posmatra kroz nekakvo pleme, ovde ili kojegde, onda ni ja ne zelzelim da sa takvom osobom imam bilo sta. Imao sam priliku pre desetak godina da provedem mesec dana sa tridesetak zaludjenika iz celog sveta i to je najpozitivnije iskustvo na koje i danas punim baterije i koje mi daje nadu da svet nece potonuti sasvim. Video sam medje svoje mizantropije! Ili neki ljudi jednostavno demonstriraju da moj fiewall ima nedostatke.

Mongol General: Wrong! Conan! What is best in life?
Conan: To crush your enemies, see them driven before you, and to hear the lamentation of their women.

Подели на овим сајтовима

To je onda matrijarhat, ne jednakost.

Ма шта је да је, тужно је гледати...

Не контам зашто је тешко да једноставно сви будемо оно што јесмо, па шта испадне. Прилично сам сигуран да би у таквом свету било нечега за свачији укус и да је планета довољно велика и чврста да издржи различитости. Али не различитости које се "толеришу", него различитости које се хришћански воле и живе заједно. 

Подели на овим сајтовима

пре 4 минута, Juanito рече

Јап. И знам из првих руку да мушкарце третирају као извор семена кад им се навије да имају децу. У суштини изврнуто традиционално друштво у коме су мушкарци оно што су вековима биле жене и обрнуто. 

Ženski totalitarizam. :)

Подели на овим сајтовима

пре 8 минута, Paradoksologija рече

Pa kako onda znaš kak'e su?

А и да допуним претходни одговор, није да не бих волео и да нисам покушавао. Не мрзим ја њих, ко што рекох. Увек ми је драго да се дружим с домороцима, ал ето. 

Подели на овим сајтовима

пре 3 минута, Аурор рече

Dve su veoma otvoreno rekle šta bi htele, (if you know what I mean)... Ali sam odlučio da mi to ne treba. A opet sam svestan da je to najluđi san koji ima every other guy. :)

(Uopšte se ne zezam)

Cuvaj se Holandjanki, one ce te izobjektivizovati i iscrpljenog odbaciti.

Conan: To crush your enemies, see them driven before you, and to hear the lamentation of their women.

Подели на овим сајтовима

пре 2 минута, Juanito рече

Одбацити? Хе хе. Па мора неко да им подиже децу...

Valjda ima neki proces pre nego sto dobiju dozvolu da pridju deci? Zar da prpuste odgoj slucaju? Sta ako im obuce dzemper jarkih boja ili im na svez lebac namaze mast, so i alevu papriku?

Подели на овим сајтовима

Управо сада, drvce рече

Valjda ima neki proces pre nego sto dobiju dozvolu da pridju deci? Zar da prpuste odgoj slucaju?

Који случај? Све се ту зна, бајо мој, од јутра до мрака, сваког дана, у свакој фази живота. Тачно се зна које су дужности просечног Даче и он то марљиво испуњава без приговора. 

Подели на овим сајтовима

Који случај? Све се ту зна, бајо мој, од јутра до мрака, сваког дана, у свакој фази живота. Тачно се зна које су дужности просечног Даче и он то марљиво испуњава без приговора. 

A je l on robotizovan i nesvestan da bi mogao da prigovori ili trpi i ne prigovara?

Подели на овим сајтовима

пре 1 минут, Аурор рече

Nikad mi se ovo nije desilo.

Holanđanke to verovatno ne bi nikad... :)

More, izblajhale bi te one, trepavice bi ti bile providne.

Подели на овим сајтовима

• Чланови који сада читају   0 чланова

• Нема регистрованих чланова који гледају ову страницу
  • Креирај ново...