Ћириличар Написано Мај 8, 2017 Пријави Подели Написано Мај 8, 2017 On 7.5.2017. at 16:22, Juanito рече Никада нисам чуо за позивно писмо за конференцију, а верујем да нису ни ови што је организују. Онда морам да одложим ову пријаву за који дан и нађем и замолим неког Sir Alfreda. Ах, што волим ову земљу слободе. Доле тиранска и неслободна ЕУ, живела слободна Британија! Juanito је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Justin Waters Написано Мај 8, 2017 Пријави Подели Написано Мај 8, 2017 пре 8 минута, Paradoksologija рече Ovo mi je promaklo Ja sam svaki put sve te brojke izlupala. Valjda je bitno da ne deluje kao da si očajnik koji će odmah da im se nakači na socijalno ili tako nešto... Ja mislim da sve pitaju i za turističku, osim, naravno, za institucije koje ćeš posetiti. Ali je teže dobiti turističku vizu - ako nemaš baš neki solidan aranžman uplaćen. Ovde savetuju da u svakoj situaciji u kojoj nemaš pozivno pismo priložiš i dokaz o supružniku/porodici koje ostavljaš, imovini koju negde imaš, stalnom zaposlenju i primanjima... Neuobicajeno je da se za turisticku vizu trazi dosije drzava koje se posjetio sve od svoje 18 godine itd...to obicno ide za useljenicku vizu. Ali kad je UK u pitanju nista me ne cudi. Kad imas 500 00 kamera koje te spijuniraju svakog dana u Londonu, i ukupno 4,2 miliona u cijeloj zemlji nista nije cudno. Ћириличар and Paradoksologija је реаговао/ла на ово 2 Српски менталитет карактеришу изненадни подвизи кратког даха, понесеност која прво улије наду, али капитулира у завршници, све се то после правда вишом силом и некаквом планетарном неправдом што само на нас вреба. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Аурор Написано Мај 8, 2017 Пријави Подели Написано Мај 8, 2017 @Juanito у Холандији be like: Juanito је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Juanito Написано Мај 8, 2017 Аутор Пријави Подели Написано Мај 8, 2017 @Grizzly Adams Grizzly Adams and Lady Godiva је реаговао/ла на ово 2 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Juanito Написано Мај 9, 2017 Аутор Пријави Подели Написано Мај 9, 2017 RYLAH and Аурор је реаговао/ла на ово 2 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Juanito Написано Мај 9, 2017 Аутор Пријави Подели Написано Мај 9, 2017 Nauka tvrdi: Tekila bi mogla da bude dobra za kosti Agava, biljka koja se koristi za pravljenje tekile, sadrži supstance koje poboljšavaju apsorpciju kalcijuma i magnezijuma. Oba ta minerala su osnova zdravih kostiju. U studiji, koju je sproveo Centar za istraživanje i napredne studije u Meksiku, miševi su konzumirali šećer iz plave agave i proizveli skoro 50 odsto više osteokalcina, proteina čije prisustvoj je neophodno za proizvodnju nove kosti. Prečnik njihovih kostiju se povećao nakon osam nedelja uzimanja. Doktor Mercedes Lopez, vođa projekta, kaže da su ti efekti posledica interakcije šećera i bakterija u crevima. To je omogućilo molekulima šećera da vežu hranljive materije i pomognu u njihovom transportu do koštanih ćelija. "Potrošnja šećera iz agave, u saradnji sa bakterijama u crevima, pomaže u stvaranju nove kosti, čak i uz prisustvo osteoporoze", navodi Lopez. Ovi rezultati otvaraju mogućnost za razvoj novih alternativnih tretmana za osteoporozu, bolest koja pogađa oko 200 miliona ljudi širom sveta. Tekila je, inače, i ranije bila isticana zbog pozitivnog uticaja po zdravlje, budući da pomaže u snižavanju nivoa šećera u krvi, kod gubitka kilograma, kao i u borbi sa holesterolom. Izvor Paradoksologija, Ћириличар, Grizzly Adams and 2 осталих је реаговао/ла на ово 5 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Juanito Написано Мај 9, 2017 Аутор Пријави Подели Написано Мај 9, 2017 Сад коначно разумем зашто @RYLAH прати парове - из професионалних побуда, да би вежбао право. http://www.pulsonline.rs/rijaliti/maticari-potvrdili-rijaliti-brak-je-bio-lazan-i-krsi-zakon/06n278y RYLAH је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
RYLAH Написано Мај 9, 2017 Пријави Подели Написано Мај 9, 2017 1 hour ago, Juanito рече Сад коначно разумем зашто @RYLAH прати парове - из професионалних побуда, да би вежбао право. http://www.pulsonline.rs/rijaliti/maticari-potvrdili-rijaliti-brak-je-bio-lazan-i-krsi-zakon/06n278y Не стижем да их пратим задњих дана јер сам баш у лудилу неком, али их пратим јер је то најбољи програм који постоји на тв, и далеко више ту имаш да научиш од свих научних емисија или Дневника. А иначе је свеједно дал је брак склопљен код матичара, ванбрачна заједница има апсолутно иста права ко и брачна, једино што мора да постоји стална заједница живота, и што мора да се доказује. Дакле, љубав је битна. А то учимо у Паровима. Justin Waters, Grizzly Adams, Ћириличар and 1 члан је реаговао/ла на ово 4 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Danijela Написано Мај 9, 2017 Пријави Подели Написано Мај 9, 2017 пре 6 часа, Juanito рече Nauka tvrdi: Tekila bi mogla da bude dobra za kosti Agava, biljka koja se koristi za pravljenje tekile, sadrži supstance koje poboljšavaju apsorpciju kalcijuma i magnezijuma. Oba ta minerala su osnova zdravih kostiju. U studiji, koju je sproveo Centar za istraživanje i napredne studije u Meksiku, miševi su konzumirali šećer iz plave agave i proizveli skoro 50 odsto više osteokalcina, proteina čije prisustvoj je neophodno za proizvodnju nove kosti. Prečnik njihovih kostiju se povećao nakon osam nedelja uzimanja. Doktor Mercedes Lopez, vođa projekta, kaže da su ti efekti posledica interakcije šećera i bakterija u crevima. To je omogućilo molekulima šećera da vežu hranljive materije i pomognu u njihovom transportu do koštanih ćelija. "Potrošnja šećera iz agave, u saradnji sa bakterijama u crevima, pomaže u stvaranju nove kosti, čak i uz prisustvo osteoporoze", navodi Lopez. Ovi rezultati otvaraju mogućnost za razvoj novih alternativnih tretmana za osteoporozu, bolest koja pogađa oko 200 miliona ljudi širom sveta. Tekila je, inače, i ranije bila isticana zbog pozitivnog uticaja po zdravlje, budući da pomaže u snižavanju nivoa šećera u krvi, kod gubitka kilograma, kao i u borbi sa holesterolom. Izvor Daj vamo kamion Juanito, Justin Waters and Paradoksologija је реаговао/ла на ово 3 "Grobe moj! Zašto te zaboravljam? Ti me čekaš, čekaš i ja ću se sigurno nastaniti u tebi. Zašto te zaboravljam i ponašam se kao da je grob sudbina samo drugih ljudi a ne i moja?" sv. Ignjatije Brjančanjinov Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Juanito Написано Мај 9, 2017 Аутор Пријави Подели Написано Мај 9, 2017 Grizzly Adams and Paradoksologija је реаговао/ла на ово 2 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Juanito Написано Мај 10, 2017 Аутор Пријави Подели Написано Мај 10, 2017 Обама прича о сиромаштву на некој конференцији у Италији. Улаз 850 евра. https://news.am/eng/news/388437.html -Владимир-, Paradoksologija, Grizzly Adams and 1 члан је реаговао/ла на ово 4 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Grizzly Adams Написано Мај 10, 2017 Пријави Подели Написано Мај 10, 2017 1 hour ago, Juanito рече Обама прича о сиромаштву на некој конференцији у Италији. Улаз 850 евра. https://news.am/eng/news/388437.html Иначе је стигао тамо приватним авионом и уз конвој од 15-так аутомобила... навико се човек... Кажу да наплаћује те своје премудре говоре око пола милиончета, апсолутни рекорд... ΜΟΛΩΝ ΛΑΒΕ Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Danijela Написано Мај 10, 2017 Пријави Подели Написано Мај 10, 2017 I Klinton ima negde tu istu cenu. Grizzly Adams је реаговао/ла на ово 1 "Grobe moj! Zašto te zaboravljam? Ti me čekaš, čekaš i ja ću se sigurno nastaniti u tebi. Zašto te zaboravljam i ponašam se kao da je grob sudbina samo drugih ljudi a ne i moja?" sv. Ignjatije Brjančanjinov Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Grizzly Adams Написано Мај 10, 2017 Пријави Подели Написано Мај 10, 2017 пре 1 минут, Danijela рече I Klinton ima negde tu istu cenu. Шта ћеш кад су паметни људи... ΜΟΛΩΝ ΛΑΒΕ Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Juanito Написано Мај 10, 2017 Аутор Пријави Подели Написано Мај 10, 2017 пре 59 минута, Grizzly Adams рече Иначе је стигао тамо приватним авионом и уз конвој од 15-так аутомобила... навико се човек... Кажу да наплаћује те своје премудре говоре око пола милиончета, апсолутни рекорд... Мене више брину ови што му плаћају... Grizzly Adams је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука