Danijela Написано Април 19, 2017 Пријави Подели Написано Април 19, 2017 Jaooooo pa ja tek sad vidim kako je ovde dobro zezanje Juanito, Ћириличар, Paradoksologija and 3 осталих је реаговао/ла на ово 6 "Grobe moj! Zašto te zaboravljam? Ti me čekaš, čekaš i ja ću se sigurno nastaniti u tebi. Zašto te zaboravljam i ponašam se kao da je grob sudbina samo drugih ljudi a ne i moja?" sv. Ignjatije Brjančanjinov Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Danijela Написано Април 19, 2017 Пријави Подели Написано Април 19, 2017 Znaci, idemo u oktobru kod @Juanito Juanito, RYLAH, Paradoksologija and 1 члан је реаговао/ла на ово 4 "Grobe moj! Zašto te zaboravljam? Ti me čekaš, čekaš i ja ću se sigurno nastaniti u tebi. Zašto te zaboravljam i ponašam se kao da je grob sudbina samo drugih ljudi a ne i moja?" sv. Ignjatije Brjančanjinov Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Paradoksologija Написано Април 19, 2017 Пријави Подели Написано Април 19, 2017 1 hour ago, Danijela рече Jaooooo pa ja tek sad vidim kako je ovde dobro zezanje Latino gostoljublje na nivou na ovoj temi Danijela and Juanito је реаговао/ла на ово 2 Lilies that fester smell far worse than weeds. Shakespeare Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Justin Waters Написано Април 19, 2017 Пријави Подели Написано Април 19, 2017 пре 12 часа, Paradoksologija рече Pa sjajno! Ali da vam odmah kažem da pristajem samo na kućne/hostelske varijante & limenke - nemam ja ni para, ni vremena, ni živaca za pivo u čašama od 0.2l... Pridruzio bih vam se ali ja nemam kapaciteta za pivo Ako ima rakija ili vino bar u Utrehtu onda dolazim Danijela, Juanito and Paradoksologija је реаговао/ла на ово 3 Српски менталитет карактеришу изненадни подвизи кратког даха, понесеност која прво улије наду, али капитулира у завршници, све се то после правда вишом силом и некаквом планетарном неправдом што само на нас вреба. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Милан Ракић Написано Април 19, 2017 Пријави Подели Написано Април 19, 2017 пре 35 минута, Justin Waters рече Pridruzio bih vam se ali ja nemam kapaciteta za pivo Ako ima rakija ili vino bar u Utrehtu onda dolazim То ти је к`о што је и мој млађи син у Сарајеву "Код Жеље" наручио пицу. Ашчија кад није пао на дупе. Ми остали смо "фејспалмирали". Но то није крај. Кад су ћевапи сервирани, пита ашчија да л` још нешто треба, е онда је старији тражио да му се донесе мајонез... Ја сам после тога морао да угурам 5 "Сарајевских пива", иако није никакво... Justin Waters, Goku, RYLAH and 3 осталих је реаговао/ла на ово 6 Тко вриједи лети, тко лети вриједи, тко не лети не вриједи... Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Justin Waters Написано Април 19, 2017 Пријави Подели Написано Април 19, 2017 пре 24 минута, Милан Ракић рече То ти је к`о што је и мој млађи син у Сарајеву "Код Жеље" наручио пицу. Ашчија кад није пао на дупе. Ми остали смо "фејспалмирали". Но то није крај. Кад су ћевапи сервирани, пита ашчија да л` још нешто треба, е онда је старији тражио да му се донесе мајонез... Ја сам после тога морао да угурам 5 "Сарајевских пива", иако није никакво... Sarajevsko je stvarno lose, ali imaju po 0.2, ako si uspio 5 komada nije strasno, ali ovi supermeni ne zele da cuju nista manje od 0.5, i onda ide jedno da se ugasi zedj, drugo je da se proba ukus, trece je za zagrijavanje, cetvrto za podgrijavanje atmosfere, tek na 5 moze pjesma da pocne Paradoksologija and Милан Ракић је реаговао/ла на ово 2 Српски менталитет карактеришу изненадни подвизи кратког даха, понесеност која прво улије наду, али капитулира у завршници, све се то после правда вишом силом и некаквом планетарном неправдом што само на нас вреба. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Милан Ракић Написано Април 19, 2017 Пријави Подели Написано Април 19, 2017 пре 13 минута, Justin Waters рече Sarajevsko je stvarno lose, ali imaju po 0.2, ako si uspio 5 komada nije strasno, ali ovi supermeni ne zele da cuju nista manje od 0.5, i onda ide jedno da se ugasi zedj, drugo je da se proba ukus, trece je za zagrijavanje, cetvrto za podgrijavanje atmosfere, tek na 5 moze pjesma da pocne Ма зидарско 0.5. Кад сам прошле године от`шо до Бихаћа да обиђем аеродром и седнем са класићем после у неку кафану, наручимо пиво, конобар каже да има само Премингер, празне тренутно боце треба да се замене за точење. Ајд реко` може не знајући шта је. Кад баја донесе флашицу од 0,2. У следећој тури, после пар минута ја одма` тражио 5-6 комада да се човек не деранжира RYLAH, Justin Waters, Grizzly Adams and 1 члан је реаговао/ла на ово 4 Тко вриједи лети, тко лети вриједи, тко не лети не вриједи... Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Paradoksologija Написано Април 19, 2017 Пријави Подели Написано Април 19, 2017 Moj omiljeni kelner mi na opasku da bih pivo od 0.5l odgovorio 'Gospođo, ovo je kafana, ne obdanište. Flašice ni ne držimo' RYLAH, Ћириличар and florenntina је реаговао/ла на ово 3 Lilies that fester smell far worse than weeds. Shakespeare Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Danijela Написано Април 19, 2017 Пријави Подели Написано Април 19, 2017 Jel to onaj kesa iz Vencaca? Paradoksologija је реаговао/ла на ово 1 "Grobe moj! Zašto te zaboravljam? Ti me čekaš, čekaš i ja ću se sigurno nastaniti u tebi. Zašto te zaboravljam i ponašam se kao da je grob sudbina samo drugih ljudi a ne i moja?" sv. Ignjatije Brjančanjinov Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Paradoksologija Написано Април 19, 2017 Пријави Подели Написано Април 19, 2017 пре 13 минута, Danijela рече Jel to onaj kesa iz Vencaca? Nego ko? Lilies that fester smell far worse than weeds. Shakespeare Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Danijela Написано Април 19, 2017 Пријави Подели Написано Април 19, 2017 Jooooj i meni je to rekao Osramoti me pred punom kafanom Paradoksologija, florenntina and Ћириличар је реаговао/ла на ово 3 "Grobe moj! Zašto te zaboravljam? Ti me čekaš, čekaš i ja ću se sigurno nastaniti u tebi. Zašto te zaboravljam i ponašam se kao da je grob sudbina samo drugih ljudi a ne i moja?" sv. Ignjatije Brjančanjinov Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Paradoksologija Написано Април 19, 2017 Пријави Подели Написано Април 19, 2017 пре 21 минута, Danijela рече Jooooj i meni je to rekao Osramoti me pred punom kafanom To mu standardna fora. Danijela је реаговао/ла на ово 1 Lilies that fester smell far worse than weeds. Shakespeare Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Juanito Написано Април 19, 2017 Аутор Пријави Подели Написано Април 19, 2017 А споменути Сергеј је врло суптилан иначе. Холанђани су директни: "Можеш ли да урадиш то и то вечерас?" Ово "можеш ли" је да их не бих тужио за злостављање радника јер не дај Боже да надређени каже мени да нешто морам да урадим за плату коју примам... А Сергеј ради другачије. Малопре стиже мејл упућен асистентима којима сам ја некакав "менаџер". Мене ставио у "CC:", а њима написао: "Вечерас ће вам Хуанито послати то и то." Иксусно... Justin Waters and Paradoksologija је реаговао/ла на ово 2 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Justin Waters Написано Април 19, 2017 Пријави Подели Написано Април 19, 2017 пре 14 минута, Juanito рече А споменути Сергеј је врло суптилан иначе. Холанђани су директни: "Можеш ли да урадиш то и то вечерас?" Ово "можеш ли" је да их не бих тужио за злостављање радника јер не дај Боже да надређени каже мени да нешто морам да урадим за плату коју примам... А Сергеј ради другачије. Малопре стиже мејл упућен асистентима којима сам ја некакав "менаџер". Мене ставио у "CC:", а њима написао: "Вечерас ће вам Хуанито послати то и то." Иксусно... Juanito је реаговао/ла на ово 1 Српски менталитет карактеришу изненадни подвизи кратког даха, понесеност која прво улије наду, али капитулира у завршници, све се то после правда вишом силом и некаквом планетарном неправдом што само на нас вреба. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Justin Waters Написано Април 19, 2017 Пријави Подели Написано Април 19, 2017 Kad bih pricao Holandjanima kako mi radimo ovjde, vjerovatno bi rekli "ma da li je moguce". Ali kada bi i oni meni, kako vidim ispricali kako oni rade, rekao bi im "ma da li je moguce". To ne moze vise da se nazove ni ljevicom, ljevicari imaju svoje ideje ali nisu bljutavi, ovi su vec zagrajisali....treba uvesti trecu politicku liniju, pored desnice, ljevice, treba da postoji i bogaljica. Juanito је реаговао/ла на ово 1 Српски менталитет карактеришу изненадни подвизи кратког даха, понесеност која прво улије наду, али капитулира у завршници, све се то после правда вишом силом и некаквом планетарном неправдом што само на нас вреба. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука