Paradoksologija Написано Април 18, 2017 Пријави Подели Написано Април 18, 2017 Usput, ima da vam dođem u Utreht opet u oktobru, ima neka konferencija, kako god znam i umem skupiću pare za put Juanito је реаговао/ла на ово 1 Lilies that fester smell far worse than weeds. Shakespeare Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Juanito Написано Април 18, 2017 Аутор Пријави Подели Написано Април 18, 2017 пре 5 минута, Paradoksologija рече Usput, ima da vam dođem u Utreht opet u oktobru, ima neka konferencija, kako god znam i umem skupiću pare za put Јупиииии! Још да дође @Grizzly Adams и д изгинемо. Paradoksologija је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Grizzly Adams Написано Април 18, 2017 Пријави Подели Написано Април 18, 2017 ОК, значи да планирам Холандију у октобру... Paradoksologija and Juanito је реаговао/ла на ово 2 ΜΟΛΩΝ ΛΑΒΕ Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Grizzly Adams Написано Април 18, 2017 Пријави Подели Написано Април 18, 2017 Пази истовремено... Шта ти је једномислије... Ћириличар and Juanito је реаговао/ла на ово 2 ΜΟΛΩΝ ΛΑΒΕ Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Paradoksologija Написано Април 18, 2017 Пријави Подели Написано Април 18, 2017 пре 1 минут, Juanito рече Јупиииии! Још да дође @Grizzly Adams и д изгинемо. Управо сада, Grizzly Adams рече ОК, значи да планирам Холандију у октобру... Pa sjajno! Ali da vam odmah kažem da pristajem samo na kućne/hostelske varijante & limenke - nemam ja ni para, ni vremena, ni živaca za pivo u čašama od 0.2l... Lilies that fester smell far worse than weeds. Shakespeare Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Paradoksologija Написано Април 18, 2017 Пријави Подели Написано Април 18, 2017 Oktobar 26-29 Usput, ima li u Utrehtu neka poštena pravoslavna crkva, 29. je nedelja? Lilies that fester smell far worse than weeds. Shakespeare Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Juanito Написано Април 18, 2017 Аутор Пријави Подели Написано Април 18, 2017 пре 8 минута, Paradoksologija рече Pa sjajno! Ali da vam odmah kažem da pristajem samo na kućne/hostelske varijante & limenke - nemam ja ni para, ni vremena, ni živaca za pivo u čašama od 0.2l... Read more Частиће те два успешна мушкарца, не брини. А и ми волимо хотелске варијанте. Grizzly Adams and RYLAH је реаговао/ла на ово 2 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Juanito Написано Април 18, 2017 Аутор Пријави Подели Написано Април 18, 2017 пре 11 минута, Paradoksologija рече Oktobar 26-29 Usput, ima li u Utrehtu neka poštena pravoslavna crkva, 29. je nedelja? Има једна, а колко је "поштена", то ћеш морати сама да прoцениш. Grizzly Adams, Natasa. and Paradoksologija је реаговао/ла на ово 3 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Paradoksologija Написано Април 18, 2017 Пријави Подели Написано Април 18, 2017 Управо сада, Juanito рече Частиће те два успешна мушкарца, не брини. А и ми волимо хотелске варијанте. Hostelske... drugi padež u svakom smislu Lilies that fester smell far worse than weeds. Shakespeare Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Paradoksologija Написано Април 18, 2017 Пријави Подели Написано Април 18, 2017 пре 1 минут, Juanito рече Има једна, а колко је "поштена", то ћеш морати сама да прцениш. Ne pričaj da je srpska... Lilies that fester smell far worse than weeds. Shakespeare Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Juanito Написано Април 18, 2017 Аутор Пријави Подели Написано Април 18, 2017 пре 2 минута, Paradoksologija рече Ne pričaj da je srpska... http://www.pravoslavlje.nl/utrecht/parohija.htm Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Paradoksologija Написано Април 18, 2017 Пријави Подели Написано Април 18, 2017 пре 10 минута, Juanito рече http://www.pravoslavlje.nl/utrecht/parohija.htm Sad vidim, ima i poneka grčka, sve će dobro biti Grizzly Adams and Juanito је реаговао/ла на ово 2 Lilies that fester smell far worse than weeds. Shakespeare Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Juanito Написано Април 18, 2017 Аутор Пријави Подели Написано Април 18, 2017 пре 17 минута, Paradoksologija рече Sad vidim, ima i poneka grčka, sve će dobro biti Ма калвинистичка рулз! Paradoksologija and Grizzly Adams је реаговао/ла на ово 2 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Avocado Написано Април 18, 2017 Пријави Подели Написано Април 18, 2017 1 hour ago, Paradoksologija рече Realno, kad bih živela i radila u Holandiji, ne bih ni ja mislila na pare... Laganica poslić na projektu, preko 1000 evra mesečno, a možeš da se oždereš proteina + zeleniša + sjajno pivo za dva-tri evra po obroku... Zvuči ko SFRJ... kako li će da završi? Juanito, Grizzly Adams, Justin Waters and 2 осталих је реаговао/ла на ово 5 А роб твој и робиња твоја што ћеш имати нека буду од онијех народа који ће бити око вас, од њих купујте роба и робињу. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Ћириличар Написано Април 18, 2017 Пријави Подели Написано Април 18, 2017 пре 14 минута, Avocado рече Zvuči ko SFRJ... kako li će da završi? Onako kako je Nele predvidjeo u Nadrealistima. Dizacemo mi zid ka Evropi kad kurslus krene Juanito, Grizzly Adams, RYLAH and 2 осталих је реаговао/ла на ово 5 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука