Paradoksologija Написано Април 16, 2017 Пријави Подели Написано Април 16, 2017 пре 13 минута, Ћириличар рече Friends - jarani i picetina Šta bi sa jaran'cama? Ste to ukinuli? RYLAH, Grizzly Adams and Ћириличар је реаговао/ла на ово 3 Lilies that fester smell far worse than weeds. Shakespeare Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Ћириличар Написано Април 16, 2017 Пријави Подели Написано Април 16, 2017 Facebook - Fejzbuci Search - Ma dje li je? Relationship status - Ima li sta na jege? Works at - Arbajtujem News feed - S'a mai novo? Block - De odhebi Report/flag - Haram! Justin Waters, Paradoksologija, Juanito and 1 члан је реаговао/ла на ово 4 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Ћириличар Написано Април 16, 2017 Пријави Подели Написано Април 16, 2017 Управо сада, Paradoksologija рече Šta bi sa jaran'cama? Ste to ukinuli? Ne mos bit jaran sa trebom ako bi da je krnes. A Boske bi svaku jer Boske ne bira Juanito, RYLAH, Grizzly Adams and 1 члан је реаговао/ла на ово 4 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Paradoksologija Написано Април 16, 2017 Пријави Подели Написано Април 16, 2017 пре 1 минут, Ћириличар рече Ne mos bit jaran sa trebom ako bi da je krnes. A Boske bi svaku jer Boske ne bira Broj stereotipa po slovu je za Ginisa Grizzly Adams and RYLAH је реаговао/ла на ово 2 Lilies that fester smell far worse than weeds. Shakespeare Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Ћириличар Написано Април 16, 2017 Пријави Подели Написано Април 16, 2017 пре 5 минута, Paradoksologija рече Broj stereotipa po slovu je za Ginisa To sto je pola Slovenije bosanska celjad nije stereotip RYLAH, Juanito, Paradoksologija and 1 члан је реаговао/ла на ово 4 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Ћириличар Написано Април 16, 2017 Пријави Подели Написано Април 16, 2017 пре 7 минута, Paradoksologija рече Broj stereotipa po slovu je za Ginisa Kad smo kod Ginisa: drvce, Paradoksologija, Grizzly Adams and 2 осталих је реаговао/ла на ово 5 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Grizzly Adams Написано Април 16, 2017 Пријави Подели Написано Април 16, 2017 Е у време старо је у сваком друштву био по један кога смо звали "Боске" и био је управо како си га описао! Sent from my iPad using Tapatalk RYLAH, Juanito and Ћириличар је реаговао/ла на ово 3 ΜΟΛΩΝ ΛΑΒΕ Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Grizzly Adams Написано Април 16, 2017 Пријави Подели Написано Април 16, 2017 Broj stereotipa po slovu je za Ginisa [emoji6] И ја сам за гиниса! Ко части? Sent from my iPad using Tapatalk Paradoksologija, RYLAH and Juanito је реаговао/ла на ово 3 ΜΟΛΩΝ ΛΑΒΕ Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Juanito Написано Април 16, 2017 Аутор Пријави Подели Написано Април 16, 2017 пре 12 минута, Grizzly Adams рече И ја сам за гиниса! Ко части? Ову туру ја. Мада сам тренутно у коњак фази. Кад си у Риму... Grizzly Adams, Justin Waters and RYLAH је реаговао/ла на ово 3 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Ћириличар Написано Април 16, 2017 Пријави Подели Написано Април 16, 2017 пре 25 минута, Grizzly Adams рече Е у време старо је у сваком друштву био по један кога смо звали "Боске" и био је управо како си га описао! Sent from my iPad using Tapatalk Grizzly Adams, RYLAH, Juanito and 1 члан је реаговао/ла на ово 4 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Juanito Написано Април 17, 2017 Аутор Пријави Подели Написано Април 17, 2017 Grizzly Adams, Ћириличар and Avocado је реаговао/ла на ово 3 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Juanito Написано Април 18, 2017 Аутор Пријави Подели Написано Април 18, 2017 Свет је отишо у три лепе. Данас на састанку Рус бесни што Холанђани и Немци месецима само нешто причају о пројекту, и не раде ништа конкретно. Ћириличар, Grizzly Adams, RYLAH and 1 члан је реаговао/ла на ово 4 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Paradoksologija Написано Април 18, 2017 Пријави Подели Написано Април 18, 2017 Управо сада, Juanito рече Свет је отишо у три лепе. Данас на састанку Рус бесни што Холанђани и Немци месецима само нешто причају о пројекту, и не раде ништа конкретно. Jao, najozbiljnije razumem i čudim se i sama. S onom mojom Holanđankom (upoznao si je, deluje ozbiljno, ne?) dva rada trenutno pišem i ganjam je kao neku balkansku tinejdžerku da uradi svoj deo domaćeg zadatka Juanito је реаговао/ла на ово 1 Lilies that fester smell far worse than weeds. Shakespeare Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Juanito Написано Април 18, 2017 Аутор Пријави Подели Написано Април 18, 2017 пре 7 минута, Paradoksologija рече Jao, najozbiljnije razumem i čudim se i sama. S onom mojom Holanđankom (upoznao si je, deluje ozbiljno, ne?) dva rada trenutno pišem i ganjam je kao neku balkansku tinejdžerku da uradi svoj deo domaćeg zadatka Упропастио их социјализам. А најјаче кад Рус предлаже како да уновчимо ово или оно, а ови Холанђани се све као грозе на паре (истраживање се ради зарад виших циљева, бла бла) и онда питају Сергеја: "А како ти који си се родио у СССР само на паре мислиш?" А он њима: "Па променио сам се док сам живео у Питсбургу!" Ћириличар је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Paradoksologija Написано Април 18, 2017 Пријави Подели Написано Април 18, 2017 Управо сада, Juanito рече Упропастио их социјализам. А најјаче кад Рус предлаже како да уновчимо ово или оно, а ови Холанђани се све као грозе на паре (истраживање се ради зарад виших циљева, бла бла) и онда питају Сергеја: "А како ти који си се родио у СССР само на паре мислиш?" А он њима: "Па променио сам се док сам живео у Питсбургу!" Realno, kad bih živela i radila u Holandiji, ne bih ni ja mislila na pare... Laganica poslić na projektu, preko 1000 evra mesečno, a možeš da se oždereš proteina + zeleniša + sjajno pivo za dva-tri evra po obroku... Lilies that fester smell far worse than weeds. Shakespeare Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука