Плутон Написано Децембар 21, 2015 Пријави Подели Написано Децембар 21, 2015 Зашто само за ауто школем а не за све ко сав нормалан свет што ради? Појма немам. Можда им је јак тај лоби инструктора вожње. Ал' ако којим случајем сазнаш, информиши нас, живо ме занима. Једна од јако драгих ми песама, Κανείς εδώ δεν τραγουδά. За сада сам само снимио инструментал. Додаћу и глас у наредним данима. Линк Јел' мора ' се региструјемо да бисмо те послушали? Error (403) It seems you don't belong here! You should probably sign in. Check out our Help Center and forums for help, or head back to home. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Juanito Написано Децембар 21, 2015 Аутор Пријави Подели Написано Децембар 21, 2015 Немам појма, изгледа да мора. Ево гугл драјв линк, то ваљда сви имају: Линк Иван ♪♫, Плутон and RYLAH је реаговао/ла на ово 3 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Иван ♪♫ Написано Децембар 21, 2015 Пријави Подели Написано Децембар 21, 2015 Линк Браво!!! Идем сад по тањире... Juanito је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Снежана Написано Децембар 24, 2015 Пријави Подели Написано Децембар 24, 2015 http://incandescentcloud.files.wordpress.com/2013/11/eindhoven_finished_06.jpg Ignjatije, -Владимир-, Juanito and 2 осталих је реаговао/ла на ово 5 Путници, нема пута, путеви се стварају ходањем! А.М. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Juanito Написано Децембар 25, 2015 Аутор Пријави Подели Написано Децембар 25, 2015 Поправљам се. PredragVId, Плутон, Paradoksologija and 7 осталих је реаговао/ла на ово 10 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Јелена011 Написано Децембар 25, 2015 Пријави Подели Написано Децембар 25, 2015 Juan, to mora da se proba, pusti ti to na oko, imas dobar fotoaparat Juanito је реаговао/ла на ово 1 Mi obicno procenjujemo sebe na osnovu namera, a druge na osnovu akcija Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Sofija_ Написано Децембар 25, 2015 Пријави Подели Написано Децембар 25, 2015 Moze li neki holandski specijalitet? Valjda si do sad naucio sta Holandezi vole da jedu Милан Ракић је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Juanito Написано Децембар 25, 2015 Аутор Пријави Подели Написано Децембар 25, 2015 Moze li neki holandski specijalitet? Valjda si do sad naucio sta Holandezi vole da jedu Доручак: Ручак: feeble, Pancakes, Ignjatije and 5 осталих је реаговао/ла на ово 8 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Sofija_ Написано Децембар 25, 2015 Пријави Подели Написано Децембар 25, 2015 ma idi begaj vracaj se kuci brale, ima da se prepolovis Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Pancakes Написано Децембар 25, 2015 Пријави Подели Написано Децембар 25, 2015 Поправљам се. Mmmm. Kakva je ovo kafica, oću i jaa... Koja se kafa pije u nizozemskoj, ili pak kakvu kafu ti piješ, kako spravljaš, šta koristiš? Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Милан Ракић Написано Децембар 25, 2015 Пријави Подели Написано Децембар 25, 2015 Moze li neki holandski specijalitet? Valjda si do sad naucio sta Holandezi vole da jedu Как`и да се преполови? `леб гоји! Тко вриједи лети, тко лети вриједи, тко не лети не вриједи... Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Sofija_ Написано Децембар 25, 2015 Пријави Подели Написано Децембар 25, 2015 Jel legla trinaesta plata? e pa bio bi red da castis Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Juanito Написано Децембар 28, 2015 Аутор Пријави Подели Написано Децембар 28, 2015 Jel legla trinaesta plata? e pa bio bi red da castis Мислим да немам тринаесту плату, али јесте лег'о неки бонус. Ако ми верујеш, не знам ни колика ми је тачно плата, колико тачно плаћам пореза... То ми је све превише компликовано. A частим свакако... PredragVId је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Juanito Написано Децембар 28, 2015 Аутор Пријави Подели Написано Децембар 28, 2015 Mmmm. Kakva je ovo kafica, oću i jaa... Koja se kafa pije u nizozemskoj, ili pak kakvu kafu ti piješ, kako spravljaš, šta koristiš? Капућино. Тренутно користим Nespresso систем са капсулама као компромис, али планирам да инвестирам касније у ”праву” еспресо машину. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Juanito Написано Децембар 28, 2015 Аутор Пријави Подели Написано Децембар 28, 2015 Мене су мислили да преваре! Као вектори, ово оно... RYLAH је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука