Јелена011 Написано Јануар 15, 2016 Пријави Подели Написано Јануар 15, 2016 Sto se tice straha od gladi, apsolutno jeste to srpski najveci strah: majka mi je rekla da joj je to bila najgora nocna mora: da smo ostali u Sarajevu za vreme skorasnjeg rata, i da smo brat i ja gladni i placemo, a ona nema sta da nam da da jedemo... S tim da su od moje babe po majci mali brat i sestra umrli skoro kao bebe za vreme II sv. rata jer nisu imali sta da jedu... To ti dodje transgeneracijska trauma. Secam se neke rasprave sa drugaricom oko najgoreg straha u vezi sa imanjem dece, dok smo jos bili studenti i sopstvene face kad me je pitala: pa dobro, sta i ako povremeno legnete gladni, ako se zaista trudite i detetu pruzate sve sto mozete? http://blog.b92.net/text/26159/Majka-za-poneti/ Podsetilo me je na ovaj razgovor. Mada mislim da muski generalno tesko razumeju taj koncept za muza je moralo da ima i kad nema. DankaM је реаговао/ла на ово 1 Mi obicno procenjujemo sebe na osnovu namera, a druge na osnovu akcija Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Danijela Написано Јануар 18, 2016 Пријави Подели Написано Јануар 18, 2016 Kako se udati/oženiti slikovito Снежана, Neša_, ИгорМ and 6 осталих је реаговао/ла на ово 9 "Grobe moj! Zašto te zaboravljam? Ti me čekaš, čekaš i ja ću se sigurno nastaniti u tebi. Zašto te zaboravljam i ponašam se kao da je grob sudbina samo drugih ljudi a ne i moja?" sv. Ignjatije Brjančanjinov Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
3006 Написано Јануар 19, 2016 Пријави Подели Написано Јануар 19, 2016 А што два пута на кварно? Резерва у случају развода? feeble је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Danijela Написано Јануар 19, 2016 Пријави Подели Написано Јануар 19, 2016 Greška prilikom postovanja. "Grobe moj! Zašto te zaboravljam? Ti me čekaš, čekaš i ja ću se sigurno nastaniti u tebi. Zašto te zaboravljam i ponašam se kao da je grob sudbina samo drugih ljudi a ne i moja?" sv. Ignjatije Brjančanjinov Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Ayla Написано Јануар 19, 2016 Пријави Подели Написано Јануар 19, 2016 Greška prilikom postovanja. Ništa nije slučajno...ne, ne. ...hanay na sahy Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Danijela Написано Јануар 19, 2016 Пријави Подели Написано Јануар 19, 2016 Ne zezajte gospodju u godinama sa djozlama, svi cete da mi kupite pivo na saboru forumasa ВИЛМА, Ayla , ИгорМ and 4 осталих је реаговао/ла на ово 7 "Grobe moj! Zašto te zaboravljam? Ti me čekaš, čekaš i ja ću se sigurno nastaniti u tebi. Zašto te zaboravljam i ponašam se kao da je grob sudbina samo drugih ljudi a ne i moja?" sv. Ignjatije Brjančanjinov Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
ВИЛМА Написано Јануар 19, 2016 Пријави Подели Написано Јануар 19, 2016 Hoćemo,Daco Paradoksologija је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Danijela Написано Јануар 19, 2016 Пријави Подели Написано Јануар 19, 2016 Drzim te za kikicu, pardon rec ВИЛМА and Ayla је реаговао/ла на ово 2 "Grobe moj! Zašto te zaboravljam? Ti me čekaš, čekaš i ja ću se sigurno nastaniti u tebi. Zašto te zaboravljam i ponašam se kao da je grob sudbina samo drugih ljudi a ne i moja?" sv. Ignjatije Brjančanjinov Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Danijela Написано Јануар 20, 2016 Пријави Подели Написано Јануар 20, 2016 A ti dopuni. "Grobe moj! Zašto te zaboravljam? Ti me čekaš, čekaš i ja ću se sigurno nastaniti u tebi. Zašto te zaboravljam i ponašam se kao da je grob sudbina samo drugih ljudi a ne i moja?" sv. Ignjatije Brjančanjinov Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
LogosAgape Написано Март 25, 2016 Пријави Подели Написано Март 25, 2016 kako se vampir pojavio na temi svi pobegoše Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Danijela Написано Март 26, 2016 Пријави Подели Написано Март 26, 2016 Ima i muskih i zenskih vampira. "Grobe moj! Zašto te zaboravljam? Ti me čekaš, čekaš i ja ću se sigurno nastaniti u tebi. Zašto te zaboravljam i ponašam se kao da je grob sudbina samo drugih ljudi a ne i moja?" sv. Ignjatije Brjančanjinov Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Плутон Написано Мај 7, 2016 Пријави Подели Написано Мај 7, 2016 Јавите се у имбокс, само момци из града, очекује се све. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Natasa. Написано Мај 7, 2016 Пријави Подели Написано Мај 7, 2016 7 minutes ago, Плутон рече Јавите се у имбокс, само момци из града, очекује се све. Lepo je što zna šta hoće, hahahahahahahahaha Данче* and Плутон је реаговао/ла на ово 2 http://hstrial-kmodig.homestead.com/Bilder/Omikoner/Jesus_Pantokrator.jpg Po vjeri vašoj neka vam bude Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Данче* Написано Мај 7, 2016 Пријави Подели Написано Мај 7, 2016 55 minutes ago, Плутон рече Јавите се у имбокс, само момци из града, очекује се све. Где нестаде овај линк, шта би, изгледа није се јавио принц на белом коњу. -Владимир- and Плутон је реаговао/ла на ово 2 Слушај, гледај, ћути ако желиш живети у миру! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Иван ♪♫ Написано Мај 7, 2016 Пријави Подели Написано Мај 7, 2016 On 1/18/2016 at 11:34, Danijela рече Ne zezajte gospodju u godinama sa djozlama, svi cete da mi kupite pivo na saboru forumasa Ako ti svi kupimo pivo, i ti sve to popiješ, ko će da te nosi kući posle??? Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука