Јелена011 Написано Јануар 14, 2016 Пријави Подели Написано Јануар 14, 2016 Od humora se ne živi. Tako je Tvrtko!Bravoooo! Neša_ је реаговао/ла на ово 1 Mi obicno procenjujemo sebe na osnovu namera, a druge na osnovu akcija Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Јелена011 Написано Јануар 14, 2016 Пријави Подели Написано Јануар 14, 2016 Kad pogledamo coek i ja racune za protekli mesec, umremo od smeha... Odakle im ideja da to moze da se plati prosecnom platom u Srbiji? EPS, Infostan, Telekom su puni nekih zabavnih i duhovitih ljudi... Tako smo i mi na pocetku...elem, da znate crvena opomena stize tek na deset hiljada duga, mi smo to naizmenicno, jedan mesec platimo struju drugi infostan, jedino net sbbovci sssovci su gasili odma :D Mi obicno procenjujemo sebe na osnovu namera, a druge na osnovu akcija Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Кратос Написано Јануар 14, 2016 Пријави Подели Написано Јануар 14, 2016 Kad pogledamo coek i ja racune za protekli mesec, umremo od smeha... Odakle im ideja da to moze da se plati prosecnom platom u Srbiji? EPS, Infostan, Telekom su puni nekih zabavnih i duhovitih ljudi... Pa dobro lakše je uz osmeh suočiti se sa svojim finansijskim problemima.Šala nas je držala njojzi hvala. Paradoksologija је реаговао/ла на ово 1 Најдубља молитва јесте молитва без икаквих речи када у тишини ума једноставно живимо у присуству Божијем. Архимандрит Сава Јањић Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Кратос Написано Јануар 14, 2016 Пријави Подели Написано Јануар 14, 2016 Tako je Tvrtko!Bravoooo! Pa realno ne živi se od toga jedino da se udaš za nekog stand by komičara. Neša_ је реаговао/ла на ово 1 Најдубља молитва јесте молитва без икаквих речи када у тишини ума једноставно живимо у присуству Божијем. Архимандрит Сава Јањић Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Јелена011 Написано Јануар 14, 2016 Пријави Подели Написано Јануар 14, 2016 Pa realno ne živi se od toga jedino da se udaš za nekog stand by komičara. Naravno da se ne zivi...a i ti komicari iskreno sumnjam koliko su duhoviti u realnom zivotu, princip obucar nema obucu ekonomista pare komicar duh Naravno da ne zivimo na marsu niti pod staklenim zvonom, ne moras meni da crtas to pogotovo sto znam sta znaci glad i nemanje za najobicniju pelenu, i kako odgovoriti detetu sto svi imaju igracke a on nema ili sto jedes pekmez i leb svaki dan po ceo dan... Sve je to ok, ali upravo zato sto zivot jeste tezak u nekom trenutku i sto je realnost zivota cesto surova, neko sa duhom ce lakse prebroditi teske trenutke nego neko ko je iskljuciv, rigidan i slicno. Ne gresi Tvrtko u tome vec u tome sto zbog svojih unutrasnjih uverenja vidi samo jednu stranu i samo iskljucivo problem. Paradoksologija, Плутон and DankaM је реаговао/ла на ово 3 Mi obicno procenjujemo sebe na osnovu namera, a druge na osnovu akcija Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
DankaM Написано Јануар 14, 2016 Пријави Подели Написано Јануар 14, 2016 Naravno da se ne zivi...a i ti komicari iskreno sumnjam koliko su duhoviti u realnom zivotu, princip obucar nema obucu ekonomista pare komicar duh Naravno da ne zivimo na marsu niti pod staklenim zvonom, ne moras meni da crtas to pogotovo sto znam sta znaci glad i nemanje za najobicniju pelenu, i kako odgovoriti detetu sto svi imaju igracke a on nema ili sto jedes pekmez i leb svaki dan po ceo dan... Sve je to ok, ali upravo zato sto zivot jeste tezak u nekom trenutku i sto je realnost zivota cesto surova, neko sa duhom ce lakse prebroditi teske trenutke nego neko ko je iskljuciv, rigidan i slicno. Ne gresi Tvrtko u tome vec u tome sto zbog svojih unutrasnjih uverenja vidi samo jednu stranu i samo iskljucivo problem. Lepo je neko rekao, ne trazi zena muskarca koji ce da joj obezbedi sve, nego nekog ko nece paniciti i klonuti duhom cak i kad toga "svega" nema... Paradoksologija, Снежана, Јелена011 and 2 осталих је реаговао/ла на ово 5 "We are such stuffAs dreams are made on; and our little lifeIs rounded with a sleep." Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Juanito Написано Јануар 14, 2016 Пријави Подели Написано Јануар 14, 2016 Већина мушкараца и жена данас има приходе који су или релативно мали или нестабилни, тј. неизвесне будућности. Барем у неком периоду живота неће бити довољно новца за све што је потребно или се жели. Осим ако нисте Ђоковић или Марк Закерберг, хумор ће вам током живота бити и те како кључан за преживљавање. Ко то не схвата, вероватно је још увек клинац или студент. Снежана, Кратос, DankaM and 4 осталих је реаговао/ла на ово 7 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Иван ♪♫ Написано Јануар 14, 2016 Пријави Подели Написано Јануар 14, 2016 Lepo je neko rekao, ne trazi zena muskarca koji ce da joj obezbedi sve, nego nekog ko nece paniciti i klonuti duhom cak i kad toga "svega" nema... aha, aha, ček polako da zapišem... žvrlj, žvrlj, šuš, šuš... ok, dalje? http://blog.bayareasearchengineacademy.org/wp-content/uploads/2013/08/boy_writing_with_tongue_out-300x270.jpg Neša_ је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Juanito Написано Јануар 14, 2016 Пријави Подели Написано Јануар 14, 2016 ili sto jedes pekmez i leb svaki dan po ceo dan... ”А шта је у томе лоше?” скоро сваки Холанђанин Paradoksologija and Ronald је реаговао/ла на ово 2 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Ronald Написано Јануар 14, 2016 Пријави Подели Написано Јануар 14, 2016 ”А шта је у томе лоше?” скоро сваки Холанђанин A mlijeko☺? http://forum.b92.net/topic/50270-naucnik-koga-ne-postuju/page-5#entry2447353 https://en.m.wikipedia.org/wiki/Duhem–Quine_thesis Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Снежана Написано Јануар 14, 2016 Пријави Подели Написано Јануар 14, 2016 ”А шта је у томе лоше?” скоро сваки Холанђанин Лоше је то, што смо јако исцрпљени и сиромашни као народ, што мислим да нам је највећи страх, да не умремо од глади, што немамо културу н исхране, а ни куповине, код нас је срамота отићи на пијацу и купити 3 парадајза и 2 помаранџе, јеп побогу, шта ће људи рећи.... Danijela, Ronald, Иван ♪♫ and 2 осталих је реаговао/ла на ово 5 Путници, нема пута, путеви се стварају ходањем! А.М. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Ronald Написано Јануар 14, 2016 Пријави Подели Написано Јануар 14, 2016 Lepo je neko rekao, ne trazi zena muskarca koji ce da joj obezbedi sve, nego nekog ko nece paniciti i klonuti duhom cak i kad toga "svega" nema... Tvrtko ovo cita:" Zena trazi muskaraca koji ce da joj obezbjedi sve i koji ce da klone duhom"☺ Neša_ је реаговао/ла на ово 1 http://forum.b92.net/topic/50270-naucnik-koga-ne-postuju/page-5#entry2447353 https://en.m.wikipedia.org/wiki/Duhem–Quine_thesis Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Иван ♪♫ Написано Јануар 14, 2016 Пријави Подели Написано Јануар 14, 2016 ”А шта је у томе лоше?” paaaa, osim neuhranjenosti i slabosti, i mozda dijabetesa... verovatno nista Neša_ је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Кратос Написано Јануар 14, 2016 Пријави Подели Написано Јануар 14, 2016 Zena dozivi klinicku smrt i stvori se ispred Sv. Petra. Njena zelja bila je da poseti svog supruga sto je rekla i Sv. Petru.Trazi njega Sv. Petar u imeniku Raja,tamo ga nema. Trazi ga u paklu, ni tamo ga nema. Proveri Cistiliste,ali nije ni tamo. Na kraju ce Sv. Petar zeni:-Meni je ovo zaista cudno, nigde ga nema....A je li zeno, koliko dugo ste vi bili u braku?-Pa punih 50 godina.-Pa sto mi ne rece odmah, da znam gde da ga trazim. Medju mucenicima! Juanito је реаговао/ла на ово 1 Најдубља молитва јесте молитва без икаквих речи када у тишини ума једноставно живимо у присуству Божијем. Архимандрит Сава Јањић Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Иван ♪♫ Написано Јануар 14, 2016 Пријави Подели Написано Јануар 14, 2016 'De li se bre dede Tvrtko? A sve mislim da nas neko troluje ovde Ronald је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука