Jump to content

Da li se u Srbiji samuje zbog nerealnih očekivanja?

Оцени ову тему

Дејан

Препоручена порука

Ево неки момак постави статус,како му је нека девојка рекла,да је мамима маза.

Девојке то осете одмах и гаде им се такви младићи :) Не желе да имају ништа са момцима који и у тридесетој или двадесет петој зависе од родитеља и воле што су код родитеља на џабани.

Девојке су спремне да буду маме.Ајдете момци,охрабрите се!

:)

Jeste toliko su ,,spremne,, da smo rekorderi po broju abortusa.Šta bi tek bilo da nisu ,,spremne,,? :0222_shocked:

Најдубља молитва јесте  молитва без икаквих речи када у тишини ума једноставно живимо у присуству Божијем. Архимандрит Сава Јањић

Подели на овим сајтовима

Дидим dade definiciju. Šta ćemo sad? :D Al' ja mislim da je ljubav odavno izgubila na značaju, pa možda čak i prestala da postoji kao najvažniji element. :(Možeš ti voleti koliko hoćeš, ali bez dobre materijalne podloge ljubav ti neće biti prihvaćena.

Извини, али докле год будете гледали на љубав као "елемент" нећете је ни имати...љубав је све у свему, а не део нечега...на ово болдовано не бих ни да трошим време (за које кажу да је новац) :)

Путници, нема пута, путеви се стварају ходањем!

А.М.

Подели на овим сајтовима

U potpunosti podrzavam stav da zene trebaju da traze lepe i zgodne i bogate. Novac je sigurnost, od njega se živi, i sa njim mozete da kupite srecu.

Imam 29 godina, i zivim od svog rada. Svestan sam situacije da iako za neke devojke za koje nisam lep, to mogu da kompenzujem novcem, a jako mi prija da budem sa njima. Svima je jasno da od ljubavi tu nema ništa, ali ja sam zadovoljan. Umem da zaradim i žena se oseca sigurnom dok je sa mnom, zato i zele brak. Ja ne, jer bi mi uzasno lose uticao na posao, koji mi stalno donosi dobitak. Brak je trošak. Zato smatram,ako zena uspe da nađe bogatog muskarca neka ide sa njim, od ljubavi nema leba. Niko jos sa ljubavlju nije platio racun za struju, dok sa novcem, ou jea ;)

Подели на овим сајтовима

U potpunosti podrzavam stav da zene trebaju da traze lepe i zgodne i bogate. Novac je sigurnost, od njega se živi, i sa njim mozete da kupite srecu.

Imam 29 godina, i zivim od svog rada. Svestan sam situacije da iako za neke devojke za koje nisam lep, to mogu da kompenzujem novcem, a jako mi prija da budem sa njima. Svima je jasno da od ljubavi tu nema ništa, ali ja sam zadovoljan. Umem da zaradim i žena se oseca sigurnom dok je sa mnom, zato i zele brak. Ja ne, jer bi mi uzasno lose uticao na posao, koji mi stalno donosi dobitak. Brak je trošak. Zato smatram,ako zena uspe da nađe bogatog muskarca neka ide sa njim, od ljubavi nema leba. Niko jos sa ljubavlju nije platio racun za struju, dok sa novcem, ou jea ;)

Ovo je lepo rečeno i realno. Svidja mi se što je iz muškog ugla ipak napisana onako kao jeste, s druge strane, naročito kroz medije, svi smo svesni da je ovakav stav temelj većine odnosa, ipak bi većina žena napisala ljubavni roman gde pare ne bi ni spomenula.

Takodje, više je muškaraca u rudniku, manje žena, isto tako više žena pokušava da materijalizuje svoje telo ali ni muškarci nisu imuni na to. Mislim da to nije nešto što je novijeg vremena, od kad je sveta i veka tako je bilo.

Ljudi su svi isti, ali u zavisnosti od pola i mogućnosti svako pokušava da iskoristi život maksimalno, jelte, samo jednom se živi.

Nisu sve žene takve da samo biraju pare, iz iskustva mojih prijatelja sma video da ima žena koje su spremne da žive siromašno sa muškarcem, ali svaki taj muškarac je bio više nego lep i atraktivan. Uvek neki interes postoji, da li u formi novca ili tela.

Pre mnogo godina , na početku faksa, jedan moj poznanik je rekao grupi devojaka da sam ja pun para ali da to krijem. Ni dan danas mi nije jasno što je on to rekao, verujem da je zbog toga što nije u ženskom društvu hteo da kaže kako se poznaje ili druži sa nekim ko nema para. Posledica te njegove izjave je bila da su najedanput počele poruke i pozivi da mi dolaze na telefon, naravno od tih devojaka. Ove životne teme su baš široke i štošta bi se moglo reći :)

Подели на овим сајтовима

@@Julius, Samo jedna zamerka na muško ponašanje kada je ova tema u pitanju.

Svaki muškarac koji nema para osudjuje žene koje su sa bogatim muškarcima i priča o njima da su kurve.

Svaki od tih muškaraca kada zaradi pare, radi sve ono što je naviše osudjivao i trči za tim ženama koje je nazivao kurvama i , najedanput, ima slične izjave kao što je tvoja, da ih u potpusnoti podržava :D

To je naš menatiltet, narod kuka da su političari lopovi, a 99% tih što pričaju tako o političarima, bili bi veći lopovi od njih da su na njihovim položajima.

Подели на овим сајтовима

Novac je sigurnost, od njega se živi, i sa njim mozete da kupite srecu.

Скоро је неки начник израчунао да за нормалну, обичну, свакодневну срећу, без претераног баханалисања треба да зарађујеш око 50000 фунти годишње...што би значило, ако у Србији не зарађујеш око 700.000.- динара месечно...па и ниси баш срећан. :)

А.М.

Подели на овим сајтовима

Скоро је неки начник израчунао да за нормалну, обичну, свакодневну срећу, без претераног баханалисања треба да зарађујеш око 50000 фунти годишње...што би значило, ако у Србији не зарађујеш око 700.000.- динара месечно...па и ниси баш срећан. :)

Naravno, mislim da je dokaz tome što nam je 50% stanovništva bilo na besendinu.

Siromaštvo izaziva vrlo jaka depresivna stanja.

Подели на овим сајтовима

@@Julius, Samo jedna zamerka na muško ponašanje kada je ova tema u pitanju.

Svaki muškarac koji nema para osudjuje žene koje su sa bogatim muškarcima i priča o njima da su kurve.

Svaki od tih muškaraca kada zaradi pare, radi sve ono što je naviše osudjivao i trči za tim ženama koje je nazivao kurvama i , najedanput, ima slične izjave kao što je tvoja, da ih u potpusnoti podržava :D

To je naš menatiltet, narod kuka da su političari lopovi, a 99% tih što pričaju tako o političarima, bili bi veći lopovi od njih da su na njihovim položajima.

8086.gif

Подели на овим сајтовима

Садашњи мушкарци у Србији су губитници транзиције.

После транзиције кад се друштво жешће раслоји, биће опет регуларно стање и биће девојака за те мушкарце и момака за те девојке. Но тренутно је велика пометња.

Биће наравно и верских фундаменталиста у изобиљу па ће многи њима да се приклоне јер ће лакше изгурати своје социјалне проблеме.

Подели на овим сајтовима

Siromaštvo izaziva vrlo jaka depresivna stanja.

Сиромаштво углавном није узрок депресије, оно само може да је интезивира.

А.М.

Подели на овим сајтовима

AU ne mogu da verujem šta si sve napisao čoveče, čuješ li sebe? Pitaču te za neku godinu dal je sreća novac i šta ti znače papiirići kojima si platio struju

Подели на овим сајтовима

Ако је срећа само  у се ,на се, и подасе, онда су мушки коментари овде у реду.

Ако је срећа нешто више јер и ми смо нешто више од пуког тела и материје онда мушки коментари не пију воду.

Питам се да нисам залутала је ли ово православни сајт ?

Стицајем околности дружим се и радим са људима за које се може рећи да су и за чак и за европске стандарде богати,

добри су то људи, хвала Богу.

Али ме нико на овом свету не може убедити да су срећнији од мене, ja која има материјално милион пута мање од њих.

Срећа радост и љубав  су ствари иi главе, и срца и осећања и не зависе не искључиво, него уопште не зависе од новца.

Са новцем можеш бити само задовољнији донекле , а и то задовољство је под знаком питања.

А где је ту категорија вере, улазим у брак па Бог ће помоћи, Бог ће дати Бог ће уредити.Превише наде полажемо у себе и своје могућности.

• Волим 1

:1321_womens:  Carpe Aeternitatem  :1321_womens:    

Заиста вам кажем, ако се не повратите и не будете као деца, нећете ући у царство небеско.

Јеванђеље по Матеју   глава 18:1-10

Подели на овим сајтовима

Ceo život je trošak,biti mrtav je daleko najjeftinije.

Најдубља молитва јесте  молитва без икаквих речи када у тишини ума једноставно живимо у присуству Божијем. Архимандрит Сава Јањић

Подели на овим сајтовима

Ајде да узмемо да је ова дискутабилна изјава тачна. Шта спречава те жене да зараде свој новац, уместо да се некоме накаче на грбачу?

Подели на овим сајтовима

Ceo život je trošak,biti mrtav je daleko najjeftinije.

Како за кога. Породица мора да плаћа гробно место, које није баш најјефтиније. :)

Подели на овим сајтовима

• Чланови који сада читају   0 чланова

• Нема регистрованих чланова који гледају ову страницу
  • Креирај ново...