Anika Написано Октобар 29, 2015 Пријави Подели Написано Октобар 29, 2015 Ма пусти то превођење, изјасни се бре, видиш о чему се ради на теми, ето Џу и Арса рекле њет, де да тебе чујемо? Ne citam ja sve. Za sta se izjasnjava? "Ја сам сакупљач необичних ствари. Нека други сакупљају значке и марке. Ја сакупљам дане, часове и тренутке. " - Мирослав Антић Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Anika Написано Октобар 29, 2015 Пријави Подели Написано Октобар 29, 2015 Kako ne shvatas da sam ja suvise suptilna i prefinjena da bih odgovarala na takva pitanja? Nemoj molim te. Izjasnila sam se da o tome vodi brigu moj duhovnik. Kad on kaze ne, i ja kazem ne. "Ја сам сакупљач необичних ствари. Нека други сакупљају значке и марке. Ја сакупљам дане, часове и тренутке. " - Мирослав Антић Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Драшко Написано Октобар 29, 2015 Пријави Подели Написано Октобар 29, 2015 Начи Арса и Џу неће, добро има још ко би мого за мојега унука... gifrific.com Arsenija, Лапис Лазули, Дидим and 1 члан је реаговао/ла на ово 4 "Верујем Господе, помози мом неверју" "О жено, велика је вера твоја, нека ти буде како хоћеш" Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Лапис Лазули Написано Октобар 29, 2015 Пријави Подели Написано Октобар 29, 2015 Хм... ако је мушкарац апсолутно лењ што се тиче пеглања, усисавања, прања судова, припремања хране и сл. (јер је навикао да то мама ради), али је зато предузимљив за све остало: кречи, бургија, поставља полице, премешта намештај, мења летву на крову итд.... Некада се мушкарцима толерисало размажено понашање јер је увек било прегршт тешких физичких послова око куће о којима је водио рачуна. Али данас, са животом у становима где обоје раде од 9 до 17 за плату и где ем нема пуно таквих послова, ем се зову мајстори... такав мушкарац у дому испада обичан трут. Питање је: да ли мушкарци који раде "женске" послове, а реално, безобразно би било да не раде, губе на својој мушкости? Ајде што се тиче личног доживљаја, то је све ствар у глави, али да ли женама постаје мање сексипилан, мање мушкарац? Сви ће се сложити да је мушкарац са кецељом за судопером веома корисна ствар, али да ли такав мушкарац постаје мање сексуално пожељан од неке ауторитативне фигуре на послу или у кругу пријатеља или не? Ne Paradoksologija, Juanito and Дидим је реаговао/ла на ово 3 Follow your bliss and the universe will open doors where there were only walls. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Anika Написано Октобар 29, 2015 Пријави Подели Написано Октобар 29, 2015 Драшко, Sanja Т., ВИЛМА and 1 члан је реаговао/ла на ово 4 "Ја сам сакупљач необичних ствари. Нека други сакупљају значке и марке. Ја сакупљам дане, часове и тренутке. " - Мирослав Антић Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Иван ♪♫ Написано Октобар 29, 2015 Пријави Подели Написано Октобар 29, 2015 ma svi traže, ali po svojim pravilima, kojih nemaju nameru da se odreknu, tipa po mome ili nikako, i samuju kao na pijaci, opšta samoživost, ovo mi odgovara ovo ne, samo sebi da uredim život, da pribavim sve što mi treba, da mi sve bude potaman ... Рапсоди, Плутон, Zero and 2 осталих је реаговао/ла на ово 5 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Anika Написано Октобар 29, 2015 Пријави Подели Написано Октобар 29, 2015 A sto nas to pitate? Ja recimo nemam blagoslov da se udajem samo radi udaje, da bi se to zvalo tako. Nema sanse. "Ја сам сакупљач необичних ствари. Нека други сакупљају значке и марке. Ја сакупљам дане, часове и тренутке. " - Мирослав Антић Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Иван ♪♫ Написано Октобар 29, 2015 Пријави Подели Написано Октобар 29, 2015 same od sebe, paz' da neće misao je dobra samo da se čovek ne nervira Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Paradoksologija Написано Октобар 29, 2015 Пријави Подели Написано Октобар 29, 2015 Хм... ако је мушкарац апсолутно лењ што се тиче пеглања, усисавања, прања судова, припремања хране и сл. (јер је навикао да то мама ради), али је зато предузимљив за све остало: кречи, бургија, поставља полице, премешта намештај, мења летву на крову итд.... Некада се мушкарцима толерисало размажено понашање јер је увек било прегршт тешких физичких послова око куће о којима је водио рачуна. Али данас, са животом у становима где обоје раде од 9 до 17 за плату и где ем нема пуно таквих послова, ем се зову мајстори... такав мушкарац у дому испада обичан трут. Питање је: да ли мушкарци који раде "женске" послове, а реално, безобразно би било да не раде, губе на својој мушкости? Ајде што се тиче личног доживљаја, то је све ствар у глави, али да ли женама постаје мање сексипилан, мање мушкарац? Сви ће се сложити да је мушкарац са кецељом за судопером веома корисна ствар, али да ли такав мушкарац постаје мање сексуално пожељан од неке ауторитативне фигуре на послу или у кругу пријатеља или не? Više poželjan. Дидим and Лапис Лазули је реаговао/ла на ово 2 Lilies that fester smell far worse than weeds. Shakespeare Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Иван ♪♫ Написано Октобар 29, 2015 Пријави Подели Написано Октобар 29, 2015 Više poželjan. A jel'? Naročito kad mesi? Juanito and Драшко је реаговао/ла на ово 2 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Драшко Написано Октобар 29, 2015 Пријави Подели Написано Октобар 29, 2015 Ево браћо за шта ми служимо. Да будемо веома корисна и сексуално пожељна ствар са кецељом. Ето шта буде кад се мушкарац и феминистикиња сложе. Ма нема шта, готово, пропала ствар начисто. Маран ата. Све за љубав, сви кецеље и да виш како ће да .... ето решења Sanja Т., Човек Жоја, Џуманџи and 1 члан је реаговао/ла на ово 4 "Верујем Господе, помози мом неверју" "О жено, велика је вера твоја, нека ти буде како хоћеш" Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Драшко Написано Октобар 29, 2015 Пријави Подели Написано Октобар 29, 2015 Red alert ова тема се отела контроли Paradoksologija, 3006, Дијана. and 1 члан је реаговао/ла на ово 4 "Верујем Господе, помози мом неверју" "О жено, велика је вера твоја, нека ти буде како хоћеш" Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Драшко Написано Октобар 29, 2015 Пријави Подели Написано Октобар 29, 2015 Е ал не може кецеља без папуча, немој то двоје раздавјати. ма може и босе ноге, таман да се скрати време.......ах.....бежим са форума.....отворила ми се дизна Лапис Лазули је реаговао/ла на ово 1 "Верујем Господе, помози мом неверју" "О жено, велика је вера твоја, нека ти буде како хоћеш" Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Иван Недић Написано Октобар 29, 2015 Пријави Подели Написано Октобар 29, 2015 Свима који маштају о повратку на старо искрено препоручујем целокупан опус Боре Станковића. Прочитајте па размислите да ли бисте заиста желели да живите на такав начин. Да ли су заиста људи некада били срећнији? Paradoksologija, Дидим, Драшко and 3 осталих је реаговао/ла на ово 6 "В церкви смрад и полумрак..." (В. Высоцкий, Моя цыганская) "Утопија је место где се рађају секте и расколи" (ђакон Андреј Курајев) --- Упокој, Господи, души усопших раб твојих: дједа мојего Мирослава, оца мојего Слободана. --- Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Лапис Лазули Написано Октобар 29, 2015 Пријави Подели Написано Октобар 29, 2015 same od sebe, paz' da neće misao je dobra samo da se čovek ne nervira Ne pise da se ne resavaju tj.da se ne radi nista vec da se NE BRINE kada i kako ce da se rese. :)sto je u stvari isto ovo sto si ti napisao da se ne treba nervirati.Nema od toga nista. ВИЛМА and Драшко је реаговао/ла на ово 2 Follow your bliss and the universe will open doors where there were only walls. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука