Снежана Написано Октобар 28, 2015 Пријави Подели Написано Октобар 28, 2015 Сестраја слаткаја, слажем се, и више него нормално. :) три пут ура за тебе!!! Рапсоди је реаговао/ла на ово 1 Путници, нема пута, путеви се стварају ходањем! А.М. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Снежана Написано Октобар 28, 2015 Пријави Подели Написано Октобар 28, 2015 @@Иван ♪♫, не пратиш Иване причу, да не бих цитирала, препричаћу (верј ми на реч)...дакле рапсодија је рекла да је боље ући у брак због ослобађања плаћања пореза или под другим условима, а нису љубав, јер постоји вероватноћа да ће тај брак бити срећан, неголи бити сам и бити сигурно несрећан...стога ја кажем да разумем усамљеност, али не размем пристајање на било какве услове неби ли се дошло до брака/везе. Путници, нема пута, путеви се стварају ходањем! А.М. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Иван ♪♫ Написано Октобар 28, 2015 Пријави Подели Написано Октобар 28, 2015 @@Иван ♪♫, не пратиш Иване причу, да не бих цитирала, препричаћу (верј ми на реч)...дакле рапсодија је рекла да је боље ући у брак због ослобађања плаћања пореза или под другим условима, а нису љубав, јер постоји вероватноћа да ће тај брак бити срећан, неголи бити сам и бити сигурно несрећан...стога ја кажем да разумем усамљеност, али не размем пристајање на било какве услове неби ли се дошло до брака/везе. aha, ma ok, pustimo te price oko poreza (inace taj porez postoji u Nemackoj npr.) nego usmaljenost (ne samoca) je mnogo gadna stvar, i mogu da razumem da neko udje u vezu u koju inace mozda i ne bi usao/la, ali nisam siguran ni koliko je to dobro s druge strane ako nekome odgovara samoca, i to je ok mislim, u sustini, svako i onako radi kako mu/joj odgovara, pa tako eto, samo pricamo Снежана је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Џуманџи Написано Октобар 28, 2015 Пријави Подели Написано Октобар 28, 2015 Uz Kratosa sam! Iz 5 se inata ne bih udala. Uostalom, predlog zrtvovanja sebe "zarad" zajednice, u ime patriotizma je svakako kontradiktoran i protivrecan: "Hajde da se vecinski unesrecimo da bi vecina bila sretna". Evo, trcim. Paradoksologija and Снежана је реаговао/ла на ово 2 "You know something is messed up when you see it" Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Рапсоди Написано Октобар 28, 2015 Пријави Подели Написано Октобар 28, 2015 Uz Kratosa sam! Iz 5 se inata ne bih udala. Uostalom, predlog zrtvovanja sebe "zarad" zajednice, u ime patriotizma je svakako kontradiktoran i protivrecan: "Hajde da se vecinski unesrecimo da bi vecina bila sretna". Evo, trcim. Јесте сигурни да би се већински унесрећили, и не због среће већине већ због велике Србије. Заиста, заиста вам кажем: Ако зрно пшенично паднувши на земљу не умре, оно једно остане; ако ли умре много рода роди. Који љуби душу своју, изгубиће је, а ко мрзи душу своју на овом свету, сачуваће је за живот вечни�. Јован (12; 20-25) Carpe Aeternitatem Заиста вам кажем, ако се не повратите и не будете као деца, нећете ући у царство небеско. Јеванђеље по Матеју глава 18:1-10 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Снежана Написано Октобар 28, 2015 Пријави Подели Написано Октобар 28, 2015 @, а о полигамији као решењу да ниси можда размишљала? Џуманџи је реаговао/ла на ово 1 Путници, нема пута, путеви се стварају ходањем! А.М. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Џуманџи Написано Октобар 28, 2015 Пријави Подели Написано Октобар 28, 2015 не због среће већине већ због велике Србије. Dje je Hristos obecao tu veliku Srbiju? Msm, eto, zanima me cisto onako, kad se vec frljamo citatima. "You know something is messed up when you see it" Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Кратос Написано Октобар 28, 2015 Пријави Подели Написано Октобар 28, 2015 Glas dajem da se uvede porez, bez ikakvih olakšica i to 100 evra mesečno i 20% državi, pa da vidimo sHa_sarcasticlol Mož da glasaš i da bude 1000 evritja plus 20 % za državu i ja uzmem lepo svu pokretnu i nepokretnu imovinu prebacim na udatu sestru i država jedino o šta mož se ovajdi je o mog milojka il da me šalju u prdekanu i da me tamo izdržavaju. :bleh: zuti car је реаговао/ла на ово 1 Најдубља молитва јесте молитва без икаквих речи када у тишини ума једноставно живимо у присуству Божијем. Архимандрит Сава Јањић Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Goku Написано Октобар 28, 2015 Пријави Подели Написано Октобар 28, 2015 Негдје од треће стране па наовамо дискусија нема везе са уводним постом, тј са темом. А занимљива је тема и нимало наивна. Све се свело на то да свако брани свој лични став и контрира (напада, чак бих рекао) другом. А поента сасвим друго. Никола Поповић је реаговао/ла на ово 1 Χριστός ανέστη εκ νεκρών, θανάτω θάνατον πατήσας, και τοις εν τοις μνήμασι ζωήν χαρισάμενο Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Кратос Написано Октобар 28, 2015 Пријави Подели Написано Октобар 28, 2015 Mene čudi da jedna hrišćanka podržava brak formiran na silu a ne brak koji je izgrađen na zdravom temelju kao što je ljubav između dve ličnosti. Mada i Hristos beše kaza ono što porez sastavi to niko više ne rastavi Најдубља молитва јесте молитва без икаквих речи када у тишини ума једноставно живимо у присуству Божијем. Архимандрит Сава Јањић Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
3006 Написано Октобар 28, 2015 Пријави Подели Написано Октобар 28, 2015 ja uzmem lepo svu pokretnu i nepokretnu imovinu prebacim na udatu sestru Џаба и на то се плаћа порез Негдје од треће стране па наовамо дискусија нема везе са уводним постом, тј са темом. А занимљива је тема и нимало наивна. Све се свело на то да свако брани свој лични став и контрира (напада, чак бих рекао) другом. А поента сасвим друго. Срећа па то није честа појава на форуму feeble and Goku је реаговао/ла на ово 2 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Milos Tijanic Написано Октобар 28, 2015 Пријави Подели Написано Октобар 28, 2015 Да ли је могућ брак из љубави? http://www.svetosavlje.org/biblioteka/Porodica/JednomZaCeoZivot/JednomZaCeoZivot02.htm Никола Поповић, Рапсоди and LogosAgape је реаговао/ла на ово 3 "You wear a mask for so long, you forget who you were beneath it." Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Рапсоди Написано Октобар 28, 2015 Пријави Подели Написано Октобар 28, 2015 Dje je Hristos obecao tu veliku Srbiju? Msm, eto, zanima me cisto onako, kad se vec frljamo citatima. Грешка у корацима, не велику но пуну Србију деце. а самим ти и в..... Carpe Aeternitatem Заиста вам кажем, ако се не повратите и не будете као деца, нећете ући у царство небеско. Јеванђеље по Матеју глава 18:1-10 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Рапсоди Написано Октобар 28, 2015 Пријави Подели Написано Октобар 28, 2015 @, а о полигамији као решењу да ниси можда размишљала? схватићу као шалу. Никола Поповић је реаговао/ла на ово 1 Carpe Aeternitatem Заиста вам кажем, ако се не повратите и не будете као деца, нећете ући у царство небеско. Јеванђеље по Матеју глава 18:1-10 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
GeniusAtWork Написано Октобар 28, 2015 Пријави Подели Написано Октобар 28, 2015 Evo jedna pametna i moderna gospodjica Odlučila sam da nikada ne rodim dete: Umesto u porodicu, investirala sam u sebe Ма то неки новинарчић са Б92 нашврљао да имају шта да објаве. Видиш да није потписан текст нити има линк. Немају тренутно вести типа "Зашто не треба грицкати семенке после секса" и "Шта дужина нокта на вашем кажипрсту говори о вашим тајним жељама", па морају да испуне рубрику мало. feeble је реаговао/ла на ово 1 https://www.pouke.org/forum/topic/29554-zanimljivi-youtube-kanali-o-nauci-i-mnogo-%C4%8Demu-drugom/ Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука