Кратос Написано Октобар 28, 2015 Пријави Подели Написано Октобар 28, 2015 Kad bi uveli porez zinat se ne bi oženio. Neša_ and Дидим је реаговао/ла на ово 2 Најдубља молитва јесте молитва без икаквих речи када у тишини ума једноставно живимо у присуству Божијем. Архимандрит Сава Јањић Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Рапсоди Написано Октобар 28, 2015 Пријави Подели Написано Октобар 28, 2015 Kad bi uveli porez zinat se ne bi oženio. Од ината нема горег заната. Dexi је реаговао/ла на ово 1 Carpe Aeternitatem Заиста вам кажем, ако се не повратите и не будете као деца, нећете ући у царство небеско. Јеванђеље по Матеју глава 18:1-10 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Несташна Написано Октобар 28, 2015 Пријави Подели Написано Октобар 28, 2015 Kad bi uveli porez zinat se ne bi oženio. Glas dajem da se uvede porez, bez ikakvih olakšica i to 100 evra mesečno i 20% državi, pa da vidimo sHa_sarcasticlol Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Dexi Написано Октобар 28, 2015 Пријави Подели Написано Октобар 28, 2015 kada bi se uveo porez sklapali bi se fiktivni brakovi a svako nastavio svoj život po starom, rupa u zakonu uvek postoji. Никола Поповић and 3006 је реаговао/ла на ово 2 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Драшко Написано Октобар 28, 2015 Пријави Подели Написано Октобар 28, 2015 А како ће да контролишу? Да седе у фотељи док се ово двоје не поватају? Можда под том "принудом" схвате како су у ствари супер једно за друго и испадне леп брак? Dexi and Neša_ је реаговао/ла на ово 2 "Верујем Господе, помози мом неверју" "О жено, велика је вера твоја, нека ти буде како хоћеш" Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Несташна Написано Октобар 28, 2015 Пријави Подели Написано Октобар 28, 2015 kada bi se uveo porez sklapali bi se fiktivni brakovi a svako nastavio svoj život po starom, rupa u zakonu uvek postoji. Pa moj deda voleše jednu devojku al ga oženiše drugom, pa mu ta druga rodi 6 sinova i 3 ćerke....beše fiktivno al uspelo je Драшко, Dexi, Данче* and 2 осталих је реаговао/ла на ово 5 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Danijela Написано Октобар 28, 2015 Пријави Подели Написано Октобар 28, 2015 Добро си брате проценио ситуацију, некада се тако морало, да смо ми на њиховом месту сигурно би , поступали као они а стари да су на нашем месту остајали би нежење и неудате. Мој предлог је увести ПОРЕЗ НА НЕЖЕЊЕ И НЕУДАТЕ /јесте да бих сама себи скочила у стомак/али у питању је опстанак нације, и нема места себичним индивидуалним размишљањима. Све после 25 да се опорезује.Драконске мере једино могу помоћи. Па кад би ти ребнули порез, који ако не платиш као струју сваког месеца ,а оно ти на врата закуца запленитељ, не би се питали и тражили длаку у јајету , сваки би нам иоле нормалан био фин/а/. И плус две муве једним потезом, и наталитет :koka10: /опстанак нације/и запошљавање контролора склопњених бракова да нису само обичне регистрације. /пошто смо познати као народ који увек нађе алтернативу. Одох ја у политичаре. :) Onda i monastvo placa ovaj porez? Paradoksologija and Neša_ је реаговао/ла на ово 2 "Grobe moj! Zašto te zaboravljam? Ti me čekaš, čekaš i ja ću se sigurno nastaniti u tebi. Zašto te zaboravljam i ponašam se kao da je grob sudbina samo drugih ljudi a ne i moja?" sv. Ignjatije Brjančanjinov Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Лапис Лазули Написано Октобар 28, 2015 Пријави Подели Написано Октобар 28, 2015 Pa moj deda voleše jednu devojku al ga oženiše drugom, pa mu ta druga rodi 6 sinova i 3 ćerke....beše fiktivno al uspelo je Blago njima sve im zavrsili oni SAMO bili poslusni. Несташна, Драшко, Данче* and 2 осталих је реаговао/ла на ово 5 Follow your bliss and the universe will open doors where there were only walls. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
GeniusAtWork Написано Октобар 28, 2015 Пријави Подели Написано Октобар 28, 2015 А како ће да контролишу? Да седе у фотељи док се ово двоје не поватају? Особе под присмотром ће бити обавезне да купе и инсталирају HD камере у спаваћој соби (камере ће морати да буду искључиво од реномираних произвођача са којима је Србија склопила ексклузиван уговор), и задатак контролора ће бити дежурање у ноћној смени и процена квалитета односа сумњивих лица. Зависно од процене биће им одређена висина пореза. Контролори ће убрзо постати најтраженије занимање у Србији, више и од комуналних полицајаца и приватних извршитеља... Ромејац, Плутон, Несташна and 6 осталих је реаговао/ла на ово 9 https://www.pouke.org/forum/topic/29554-zanimljivi-youtube-kanali-o-nauci-i-mnogo-%C4%8Demu-drugom/ Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Данче* Написано Октобар 28, 2015 Пријави Подели Написано Октобар 28, 2015 Pa moj deda voleše jednu devojku al ga oženiše drugom, pa mu ta druga rodi 6 sinova i 3 ćerke....beše fiktivno al uspelo je Исто и мој деда и могу ти рећи да им је брак био одличан. А доказ томе је да је деда рано остао удовац, 40 година је живео сам сећајући се успомена на баку. Dexi је реаговао/ла на ово 1 Слушај, гледај, ћути ако желиш живети у миру! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
ВИЛМА Написано Октобар 28, 2015 Пријави Подели Написано Октобар 28, 2015 Добро си брате проценио ситуацију, некада се тако морало, да смо ми на њиховом месту сигурно би , поступали као они а стари да су на нашем месту остајали би нежење и неудате. Мој предлог је увести ПОРЕЗ НА НЕЖЕЊЕ И НЕУДАТЕ /јесте да бих сама себи скочила у стомак/али у питању је опстанак нације, и нема места себичним индивидуалним размишљањима. Све после 25 да се опорезује.Драконске мере једино могу помоћи. Па кад би ти ребнули порез, који ако не платиш као струју сваког месеца ,а оно ти на врата закуца запленитељ, не би се питали и тражили длаку у јајету , сваки би нам иоле нормалан био фин/а/. И плус две муве једним потезом, и наталитет :koka10: /опстанак нације/и запошљавање контролора склопњених бракова да нису само обичне регистрације. /пошто смо познати као народ који увек нађе алтернативу. Одох ја у политичаре. :) Koja bi to katastrofa bila,koliko unesrećenih ljudi... Снежана, Anette, Danijela and 1 члан је реаговао/ла на ово 4 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
БанеЛ Написано Октобар 28, 2015 Пријави Подели Написано Октобар 28, 2015 Samoljublje je uzrok, a nerelana očekivanja su posledica samoljublja. Тако је. Креће од самољубља, па се шири даље. Не брините се, дакле, за сутра; јер сутра бринуће се за се. Доста је сваком дану зла свога. (Мт.6, 34) Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Рапсоди Написано Октобар 28, 2015 Пријави Подели Написано Октобар 28, 2015 Onda i monastvo placa ovaj porez? A браћа монаси не да плаћају но њима да се плати за избор .И дотични манастир да држава помогне. Авангардна идеја - ко зна можда неко од политичара и чује. Е................. да плаћају идеје. Carpe Aeternitatem Заиста вам кажем, ако се не повратите и не будете као деца, нећете ући у царство небеско. Јеванђеље по Матеју глава 18:1-10 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Danijela Написано Октобар 28, 2015 Пријави Подели Написано Октобар 28, 2015 A ko pomaže državi? Иван ♪♫ је реаговао/ла на ово 1 "Grobe moj! Zašto te zaboravljam? Ti me čekaš, čekaš i ja ću se sigurno nastaniti u tebi. Zašto te zaboravljam i ponašam se kao da je grob sudbina samo drugih ljudi a ne i moja?" sv. Ignjatije Brjančanjinov Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
3006 Написано Октобар 28, 2015 Пријави Подели Написано Октобар 28, 2015 Dok pričaju da traže „normalnog“, mnoge devojke zeleno svetlo daju samo zgodnom, bogatom i obrazovanom Најчешће ако испуни прва два услова, образован баш и не мора да буде. Neša_ је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука