Pancakes Написано Октобар 20, 2015 Пријави Подели Написано Октобар 20, 2015 НАТО је нужно зло, био, а сад је чисти хир, и велика опасност за цивилизацију јер га воде *урчевити мамлази са адлеровским комплексима и осим за сеирење и реализовање антицивилизацијских фикс идеја не служи ни за шта друго. Lako mi je za tebe, ti živiš u nekoj hrišćanskoj bajci pa su za tebe ovako ozbiljne međunarodne organizacije samo trice i kučine. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Milan Nikolic Написано Октобар 20, 2015 Пријави Подели Написано Октобар 20, 2015 @@Pancakes, Битно је да са запада излази светлост. GeniusAtWork, Golub, Пг and 1 члан је реаговао/ла на ово 4 Наука верујућих каже: Апсолутан је само Бог Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Иван ♪♫ Написано Октобар 20, 2015 Пријави Подели Написано Октобар 20, 2015 @@Pancakes, promeni avatar, to dete, da mogu ko covek da se naljutim na tebe GeniusAtWork, Снежана, Баба and 1 члан је реаговао/ла на ово 4 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
зеленизуб Написано Октобар 20, 2015 Пријави Подели Написано Октобар 20, 2015 To ni ja ne znam, Kosmaj inače nije brdašce od par kilometara kvadratnih tako da valjda nije bio s te strane gdje su operovali četnici već ti neki drugi: Не знаш ни да у то време, тачније, почетком августа '41 "četnici" нису постојали. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Pancakes Написано Октобар 20, 2015 Пријави Подели Написано Октобар 20, 2015 @@Pancakes, Битно је да са запада излази светлост. Nema više istoka i zapada, kao ni grka i judeja.... "Moje je sunce je svanulo na zapadu, tvoj razum to ne razume...Amerika se graniči sa Bogom: https://youtu.be/b4nsfr4FpXA Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Pancakes Написано Октобар 20, 2015 Пријави Подели Написано Октобар 20, 2015 Ајде јадо не будали. Него не одговори ти мени на оно моје питање од синоћ, де кажи да знам на чему сам а и ти да знаш на чему са моном. Čitaj i tumači kako oćeš...dobar pisac uvjek ostavlja prostora za doživljaje : D Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Плутон Написано Октобар 20, 2015 Пријави Подели Написано Октобар 20, 2015 Ако се болесници из администрација великих сила одлуче да „крену“ у трећи светски рат, неће бити потребна пропаганда да би се за такву идеју добила подршка народа. Колико видим, људи не гледају како да до сукоба не дође већ на коју страну да се сврстају. Иван ♪♫ and Баба је реаговао/ла на ово 2 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Pancakes Написано Октобар 20, 2015 Пријави Подели Написано Октобар 20, 2015 mislim da previdjas cinjenicu da nato nije tu da stiti ljudskih prava, vec necije interese, po cenu nevine krvi A od kada se to stvari ne zasnivaju na interesu?Ti to kao da je u pitanju neka neodređena,mistična stvar..."nečije" interese, kakav li se struktura krije iza tog "nečije" ne smijem ni da pomislim a da ne stvorim neku sliku zaverološke paranoje...dečko probudi se i okreni se malo oko sebe i vidjećeš da se sve zasniva na interesu. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Agnostik Написано Октобар 20, 2015 Пријави Подели Написано Октобар 20, 2015 Milo ima podrsku svih onih koji su protiv Srbije i Srba Albanaca, Dukljana, Hrvata i Muslimana. Njega nece moci srpska opozicija da skine. A i smotana je ta ista opozicija da se ne varamo. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Баба Написано Октобар 20, 2015 Пријави Подели Написано Октобар 20, 2015 Česi se ne boje toliko Švaba, na njih su navikli, ko na Herr Flicka iz one serije Allo, allo, tako nešto. https://youtu.be/cOhsHRLX7fw Glavna im je prpa od Rusa, ahahahaha. Kad spomeneš Alexandrovce ovdje po Češkoj i po Pragu je već histerija svuda a Putina, rusku invaziju, Krim, Ukrajinu spomeni, to padaju svi odmah u nesvijest https://www.facebook.com/groups/842278339163342/?fref=ts Ако ишта, Руси никад не би Чехе асимиловали у Русе и поништили им њихову аутохтону културу. А Шваба вам је то радио вековима и велиш Чеси се не боје Шваба. Онда су Чеси будале. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Golub Написано Октобар 20, 2015 Пријави Подели Написано Октобар 20, 2015 Панкакас каки све у 16. Или си православни хришћанин или ниси? Или си са Христом и против зла и злочинаца или ниси!? О каквим бре интереси код хришћанина збориш? О чему ти трабуњаш? О интрерсу да се учланиш у злочиначку Натину организацију ? Мило је већ одавно (пара)државни криминалац и сада би да се сакрије под скуте криминалне организације зване Ната? Е, неће моћи... ничија није горела до зоре! "Господ је неизрециво милосрдан, али нам се даје у мери у којој смо ми, надарени неограниченом слободом, спремни да Га примимо" Архимандрит Софроније Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Баба Написано Октобар 20, 2015 Пријави Подели Написано Октобар 20, 2015 @@Плутон, Не знам, али ја све нешто мислим, да је за нас сасвим све једно ко долази на власт у америкама, да они имају педесетогодишњи план спољне политике и да се то код њих баш и не мења променом председника, па није то Балкан, па како која власт дође, проведе мандат у опљувавању предходне (у којој је узгред учествовала)... Кандидовала си се за политичког аналитичара. Још ако напишеш неки краћи текст на ову тему ето те. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Pancakes Написано Октобар 20, 2015 Пријави Подели Написано Октобар 20, 2015 Сврставаш се у ред 28 земаља које су спремне да склоне емоције у страну и бомбардују болнице, медијске куће, школе, чак и децу на ноши ако је потребно јер су и она вероватно антицивилизацијски настројена. Све је то „колатерална штета“ коју је америчка администрација спремна да поднесе ради општег напретка наше велике цивилизације. NATO je kriv što je SRJ vojska trpala vojnu opremu u pomenute objekte? Uzimaš tragediju male Milice da podmiriš svoju mržnju prema NATO-u, što je patetično i nemorlano, iako je to nesrećan slučaj iza koga stoji, pod broj jedan: zla politika koja je stvorila sve uslove da se tako nešto uopšte i dogodi. Ali vi Srbi imate teško breme krivice, sa kojim kolektivno morate da se nosite i narednih decenija i decenija, džabe vam je NATO i ostale nečiste sile uperene protiv vas, teško ćete vi skunuti žig genocida u srebrenici i onu „odbranu srpske teritorije od NATO agresije i šiptarskih terorista“ gdje ste poubijali 6901 albanca...tako da povremeno prije nego počnete da bljujete vatru na NATO, pogledajte u svoje krvavo drvorište i pokrijte se rukama od srama i ne budališite na ove teme jer je neukusno gledati šta pišete. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Баба Написано Октобар 20, 2015 Пријави Подели Написано Октобар 20, 2015 Па кад ће више да почне да пропада, ја већ деценијама, од како знам за себе, слушам како ће трули запад да пропадне, готова је Америка, одбројани им дани, и ови што су старији од мене и њих тако учили, а они никако да пропадну већ све јачи и јачи и све више јашу планету. И то ако погледам последњих стотинак и кусур година од кад су "изашли у свет" ван свог океанског острва. Када погледаш српску историју за време Отоманске империје видећеш да су Срби скоро сваке године негде дизали устанак. Или у Банату или у Ерцеговини или у Маћедонији или у Босној или у ЦГ или на Косову, али скоро су вазда дизали неке устанке. То је зато што су исто тако очекивали да ће Турци "дефинитивно ове године да пропану". Зато су нас Турци "обожавали" толико су нас волели да је било забрањено српско име у читавој империји па су Србе називали власима а било је времена и година ако би неко рекао за себе да је Срб ома би летео у тавницу. Плутон and Човек Жоја је реаговао/ла на ово 2 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
GeniusAtWork Написано Октобар 20, 2015 Пријави Подели Написано Октобар 20, 2015 Nešto mi je ova retorika o civilizacijskim vrednostima poznata odnegde Плутон and Човек Жоја је реаговао/ла на ово 2 https://www.pouke.org/forum/topic/29554-zanimljivi-youtube-kanali-o-nauci-i-mnogo-%C4%8Demu-drugom/ Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука