Jump to content

Мило Ђукановић - готов је?!

Оцени ову тему

Зосима

Препоручена порука

Uzimaš tragediju male Milice da podmiriš svoju mržnju prema NATO-u, što je patetično i nemorlano, iako je to nesrećan slučaj iza koga stoji, pod broj jedan: zla politika koja je stvorila sve uslove da se tako nešto uopšte i dogodi. Ali vi Srbi imate teško breme krivice, sa kojim kolektivno morate da se nosite i narednih decenija i decenija, džabe vam je NATO i ostale nečiste sile uperene protiv vas, teško ćete vi skunuti žig genocida u srebrenici i onu „odbranu srpske teritorije od NATO agresije i šiptarskih terorista“ gdje ste poubijali 6901 albanca...tako da povremeno prije nego počnete da bljujete vatru na NATO, pogledajte u svoje krvavo drvorište i pokrijte se rukama od srama i ne budališite na ove teme jer je neukusno gledati šta pišete.

Е сад га прећера.

Таман да си милогорац на куб, мада ми после ове изјаве више делујеш као турчин.

Прво ми немамо мржњу ни на кога.

МЕЂУТИМ седи криво ал говори право. А право је рећи да је НАТО једна војна алијанса која сеје зло по свету и убија и затире народе попут нациста из Итлеровог времена. И то за интерес неких моћника нафташа и њиховог профита.

Ми НАТО не мрзимо јербо су у тој алијанси и неки православни народи, него кривимо вођство НАТО-а као зло и покварено до сржи које користи ову алијансу за остварење интереса једне мање групе светских моћника.

Ако ти је Милошевић зла политика онда ти живиш у далекој прошлости јер прво Слоба није осуђен, друго већ поодавно на видело излазе замешатељства запада према Југославији тако да ту Слоба био или не био исто би се или горе догодило. О овоме ни један озбиљан интелектуалац из ЕУ или са запада више нема дилему већ само ви који слепо верујете у све што каже ББС.

Што се тиче Сребренице, ову причу подржавају само англосаксонски пулени од политичара до муслиманске раје. Међутим већина озбиљних муслиманских народа и земаља зна да иза мита о Сребреници стоји англосаксонска медијска машина и стога не прихвата никакав геноцид у Сребреници, злочин да, геноцид не. 

Јадно је ако ти који имаш икону на аватару прихваташ ову пропаганду док огромна већина муслимана не прихвата.

Мислиш да би толики Сиријци и други муслимански мигранти дошли у Србију да заиста верују да су Срби геноцидан антимуслимански народ?

Подели на овим сајтовима

Како нису?

Све што су фашисти направили 1941. на Балкану, од бомбардовања до отимања теритирија то је и НАТО направио од 1991. па надаље...

Је ли Хитлер аминовао НДХ, отео Косово, бомбардовао Београд ...

За мене и Душана Ковачевића нема разлике између фашиста и натиста...

Зато што фашиста није онај ко те бомбардује, него онај ко има фашистичко државно уређење.

Фашисти су само један од 100 наших спољних непријатеља и не постоје већ 70 година, а називање сваког непријатеља "фашистом" је остатак комунистичког речника и то треба избацити из употребе.

• Волим 1
Подели на овим сајтовима

Мислим да смо ми и Бугари једини словенски народи који воле Русе. (Можда баш зато што су нам предалеко да би нам војно помогли...)

A Česima su kao blizu?

Није то, него су остали словени германизовани и задојени од германа мржњом на Русе.

Мада не сви и не у већини али њихове елите да.

Ја налазим и код Хрвата који су практично Немци који причају српски Русофиле.

Подели на овим сајтовима

Пенкејкс, стварно шта си? Не бих те пропитивао о националности, али већ неки пут упадљиво пишеш "ви Срби", а нисам видео где си се ти одредио... извињавам се ако сам пропустио. ne_shvata И за Зајрона сам мислио да је Хрват, док није разјаснио да је Чех.

homo sapiens sapiens.

Подели на овим сајтовима

Иначе није било инспирисано Милтоном, случајно су писали о истом.

Ма то је обична космологија која се јавља и у делима античких писаца.

Није уопште ствар у тој космологији, форма сваке космологије је иста. Ствар је у том српском и православном духу те космологије.

Наравно папцима ово промиче, јер они нису у стању ни космологију да укопчају, а камо ли Обилићски дух Његоша.

Подели на овим сајтовима

Зато што фашиста није онај ко те бомбардује, него онај ко има фашистичко државно уређење.

Фашисти су само један од 100 наших спољних непријатеља и не постоје већ 70 година, а називање сваког непријатеља "фашистом" је остатак комунистичког речника и то треба избацити из употребе.

Није то баш само остатак комунистичког речника.

Како су, недавно, неки високо рангирани западни политичари, због Крима, гракнули на Русију и Путина... фашизам, Хитлер и тако то...

"Господ је неизрециво милосрдан, али нам се даје у мери у којој смо ми, надарени неограниченом слободом, спремни да Га примимо"

Архимандрит Софроније

Подели на овим сајтовима

homo sapiens sapiens.

Оног дана када ( ако ) ви хомо американуси победите, свет ће постати идиократија као из истоименог филма.

Просто је невероватно одсуство словенске душе код позападњачених Словена.

Па један Кустурица који је рођен као муслиман временом ово укопча а ви који сте рођени као православни словени сте обездушени. То је заправо трагедија целе ове приче.

Подели на овим сајтовима

NATO je kriv što je SRJ vojska trpala vojnu opremu u pomenute objekte?

Извини, онда је оправдано, сад разумем, отвориле су ми се очи.

Uzimaš tragediju male Milice da podmiriš svoju mržnju prema NATO-u, što je patetično i nemorlano, iako je to nesrećan slučaj iza koga stoji, pod broj jedan: zla politika koja je stvorila sve uslove da se tako nešto uopšte i dogodi.

Прво, не знам како те није срамота да овако говориш. Приписујеш мени да мржњу према НАТО-у подупирем убиством Милице, а истовремено то називаш несрећним случајем!?

Што се тиче одговорности зле политике (а ту сигурно мислиш на Милошевића), позабави се основама логике и онда нећеш користити глупе и бесмислене изговоре за оправдање убиства.

Додатно о „несрећном случају“, види како НАТО бира циљеве па размисли још једном.

CRYZX0FUcAAiLOF.png

Извор

Ali vi Srbi imate teško breme krivice, sa kojim kolektivno morate da se nosite i narednih decenija i decenija, džabe vam je NATO i ostale nečiste sile uperene protiv vas, teško ćete vi skunuti žig genocida u srebrenici i onu „odbranu srpske teritorije od NATO agresije i šiptarskih terorista“ gdje ste poubijali 6901 albanca...tako da povremeno prije nego počnete da bljujete vatru na NATO, pogledajte u svoje krvavo drvorište i pokrijte se rukama od srama i ne budališite na ove teme jer je neukusno gledati šta pišete.

Нико не пориче српске злочине, престани да приписујеш људима ствари које не говоре. На страну то што си и ти Србин, а обраћаш нам се у другом лицу, то те не лишава одговорности.

Подели на овим сајтовима

A Česima su kao blizu?

Није то, него су остали словени германизовани и задојени од германа мржњом на Русе.

Мада не сви и не у већини али њихове елите да.

Ја налазим и код Хрвата који су практично Немци који причају српски Русофиле.

Код Хрвата сам и ја видео много русофила, а мислим да је по неким статистикама највише професора руског језика у СФРЈ било хрватске националности.

Нису западни Словени германизовани и та тврдња може да буде опасна, тако да пази ако се случајно нађеш у Прагу или Варшави, то је горе него да неко у Србији каже да смо "циганизовани" или да смо "Турци". Западни Словени су творци пан-словенства у ком Руси баш и нису одиграли племениту улогу. Добро, треба бити поштен па рећи да Руси и нису били народ у смислу Срба или Пољака, него империја са империјалним интересима чији је император био брат од тетке и ујака са свим осталим светским императорима, али ми улогу Русије често апсолутизујемо због наше перспективе где смо имали прилике да их упознамо само као доброчинитеље. (Са изузетком њиховог најбољег извозног производа, комунизма, али се мало правимо да нису то они озбиљно мислили него да су им Хрвати наметнули, као нама.)

Подели на овим сајтовима

homo sapiens sapiens.

Ја сам сваки противник националног шовинизма и то је нешто што ми се гади. Ја те гледам као хомо сапиенса сапиенса, као што сам и ја, и да си Албанац или Бошњак. Разумем ако то кријеш јер би те, да се не лажемо, многи (чак и овде) отворено шиканирали, али у том случају немој ни ти да пишеш постове са "ви Срби", "ви Срби". Ако себе национално не одређујеш, немој ми друге, у овом случају конкретно и мене, да убацујеш у националне калупе јер смо сви овде homo sapiens sapiens.

Подели на овим сајтовима

Мислиш да би толики Сиријци и други муслимански мигранти дошли у Србију да заиста верују да су Срби геноцидан антимуслимански народ?

Ено, видим, све их побисмо.

Подели на овим сајтовима

• Чланови који сада читају   0 чланова

• Нема регистрованих чланова који гледају ову страницу
  • Креирај ново...