Никола Поповић Написано Октобар 6, 2015 Пријави Подели Написано Октобар 6, 2015 Мени се то некако везује периодично. Ових дана је: Пусти! Аман пусти! И тако Данче*, Јелина and obi-wan је реаговао/ла на ово 3 Приносим себе на жртву Теби; предајем се Теби. Немам жеља, осим жеље да испуним вољу Твоју. Научи ме молити се. Сам у мени моли се. Амин. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Снежана Написано Октобар 6, 2015 Пријави Подели Написано Октобар 6, 2015 Не одлучуј се за животни мото ако си јутрос рано устала. 14. буди креативан, смисли мото за сваки дан у животу. Sanja Т., Јелина, JESSY and 1 члан је реаговао/ла на ово 4 Путници, нема пута, путеви се стварају ходањем! А.М. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Данче* Написано Октобар 6, 2015 Пријави Подели Написано Октобар 6, 2015 Нисам имала неки животни мото, стицај околности у разговору са нашом докторком, кроз причу ми је само добацила: "Живот је мио какав год био!" Тако да ето, од тада је то мој животни мото, илити нека утеха..нада.. Баба, obi-wan, Снежана and 3 осталих је реаговао/ла на ово 6 Слушај, гледај, ћути ако желиш живети у миру! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
JESSY Написано Октобар 7, 2015 Аутор Пријави Подели Написано Октобар 7, 2015 ne pokusavaj da ugodis ljudima i svetu jer je to nemoguca misija.....jedini napor vredan truda je da ugodis Gospodu....SAMO NJEMU....to jedino ima smisla... Јелина, Suncokret54, Sanja Т. and 1 члан је реаговао/ла на ово 4 ''Старајте се да имате љубав. Иштите свакодневно од Бога љубав. Заједно са љубављу долази сво богатство добара и врлина. Волите, да бисте били вољени од других.''(Св.Нектарије Егински) ЖИВА ДЕЛА УТЕХЕ - искрено се надам да ће ова акција пробудити оно најбоље у нама Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Anika Написано Октобар 7, 2015 Пријави Подели Написано Октобар 7, 2015 Nije zivotni moto, ali jeste nesto sto mi se dopalo: " I pre nego sto znas, osecas". I npr.ovo "Vasa ljubav nece promeniti nikoga. Ako se drugi promene, to je zbog toga sto oni zele da se promene, a ne zato sto vi mozete da ih promenite. " "Ја сам сакупљач необичних ствари. Нека други сакупљају значке и марке. Ја сакупљам дане, часове и тренутке. " - Мирослав Антић Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
JESSY Написано Октобар 8, 2015 Аутор Пријави Подели Написано Октобар 8, 2015 ti daj sve od sebe, a na Gospodu je konacna odluka....i prihvati je... Suncokret54 and Sanja Т. је реаговао/ла на ово 2 ''Старајте се да имате љубав. Иштите свакодневно од Бога љубав. Заједно са љубављу долази сво богатство добара и врлина. Волите, да бисте били вољени од других.''(Св.Нектарије Егински) ЖИВА ДЕЛА УТЕХЕ - искрено се надам да ће ова акција пробудити оно најбоље у нама Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
JESSY Написано Децембар 29, 2015 Аутор Пријави Подели Написано Децембар 29, 2015 1. Veruj da je život vredan življenja i tvoje verovanje će prerasti u činjenicu. – Vilijam Džejms 2. Moja formula za život je jednostavna: svakog jutra ustanem i svake večeri legnem i vreme između toga gledam da provedem što kvalitetnije. – Keri Grant 3. Ne treba ići kroz život već rasti kroz život. – Erik Batervort 4. Nije bitna dužina života, već njegova dubina. – Ralf Valdo Emerson 5. Srećom, psihoanaliza nije jedini način za prevazilaženje unutrašnjih konflikata. I život je dobar terapeut. – Karen Horni 6. Privilegija života je biti ono što jesi. – Džozef Kempbel 7. Cipela koja odgovara jednoj osobi, steže drugu- ne postoji recept za dobar život koji se može primeniti u svim slučajevima. – Karl Jung 8. Najveći hendikep je negativan stav. – Skot Hamilton 9. Svrha života je život sa svrhom. – Robert Bajrne 10. Život voli samo onoga koji ga zaista živi. – Maja Anđelo 11. Živimo da bismo dodali vrednost životu, a ne da bismo je dobili od njega. – Vilijam Osler 12. Prava svrha života jeste posvetiti ga nečemu što će nas nadživeti. – Vilijam Džejms 13. Dok mi odlažemo, život ubrzava. – Seneka 14. Čovek koji nema unutrašnji život, je žrtva svoje okoline. – Henri Frederik Amil 15. Što je manje rutine, to je više života. – Amos Bronson Akot Koji je tvoj zivotni moto? Драшко је реаговао/ла на ово 1 ''Старајте се да имате љубав. Иштите свакодневно од Бога љубав. Заједно са љубављу долази сво богатство добара и врлина. Волите, да бисте били вољени од других.''(Св.Нектарије Егински) ЖИВА ДЕЛА УТЕХЕ - искрено се надам да ће ова акција пробудити оно најбоље у нама Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
drvce Написано Децембар 29, 2015 Пријави Подели Написано Децембар 29, 2015 Mongol General: Wrong! Conan! What is best in life? Conan: To crush your enemies, see them driven before you, and to hear the lamentation of their women. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Срђан Ранђеловић Написано Децембар 29, 2015 Пријави Подели Написано Децембар 29, 2015 "Не заливај цвеће које свако залива". Рапсоди and Драшко је реаговао/ла на ово 2 Земља живих Познај себе Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Рапсоди Написано Децембар 29, 2015 Пријави Подели Написано Децембар 29, 2015 Веруј у снове, дотакни идеале, никада не заборави на дете у себи. Драшко је реаговао/ла на ово 1 Carpe Aeternitatem Заиста вам кажем, ако се не повратите и не будете као деца, нећете ући у царство небеско. Јеванђеље по Матеју глава 18:1-10 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Војвода7 Написано Децембар 29, 2015 Пријави Подели Написано Децембар 29, 2015 Ištite i dat će vam se! Tražite i naći ćete! Kucajte i otvorit će vam se! Doista, tko god ište, prima; i tko traži, nalazi; i onomu koji kuca, otvorit će se Рапсоди, Драшко, Adelaida and 1 члан је реаговао/ла на ово 4 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Adelaida Написано Децембар 29, 2015 Пријави Подели Написано Децембар 29, 2015 Nije vazno koja je vasa istina, vazno je da je pronesete kroz zivot uzdignute glave i da ne izneverite dusu svoju nikad. Ivo Andric Драшко је реаговао/ла на ово 1 Covek samo srcem dobro vidi, sustina se ocima ne moze sagledati. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
JESSY Написано Март 23, 2016 Аутор Пријави Подели Написано Март 23, 2016 Драшко је реаговао/ла на ово 1 ''Старајте се да имате љубав. Иштите свакодневно од Бога љубав. Заједно са љубављу долази сво богатство добара и врлина. Волите, да бисте били вољени од других.''(Св.Нектарије Егински) ЖИВА ДЕЛА УТЕХЕ - искрено се надам да ће ова акција пробудити оно најбоље у нама Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
aliluja Написано Јул 4, 2016 Пријави Подели Написано Јул 4, 2016 Idemo dalje.... Kaludjerovic Sreten and Караконџула је реаговао/ла на ово 2 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука