Jump to content

Ceca: Ja sam našla svoj put, moj put je vera

Оцени ову тему

Guest

Препоручена порука

Не капирам зашто постављате "цецине " песме ,као параван за њено "покајање",када она нема појма о томе ,шта ће јој аутори музике и текстописци понудити???!!!

Она је обична калаштура , без мозга,такав јој је и сетра,неваспитаном децом,највеће битанге  криминала и политике су њени пријатељи,једном речју синоним за пропалу Србију , а ако хоће већ да се подвизава ,нека се врати у своју селендру, распрода и поклони сав новац ,који је зарадила од Арканове владавине Србијом, махинацијама са Обилићем ,дружења са земунским кланом...

сори,покушао сам бити нешто блажи,али ми не иде, јер "Мој Београд" је мој,никад неће бити твој,гуско једна ,марш из њега!

"Све оно што ми можемо да одлучимо јесте шта да урадимо са временом које нам је дато"

Гандалф

Подели на овим сајтовима

@@Зосима,

Мис`им, има неки проблема Зоске??? О`ма решавамо батице, само да увучем џемпер у тренерку.

4c196f5d587080d2a4ed42b2d9fe4ba0.png

Путници, нема пута, путеви се стварају ходањем!

А.М.

Подели на овим сајтовима

A eto predloga i za forumske vlasti da je pozovu da bude gost Pouka. Što da n

...а од Цеце... парице за хостинг ... што да не :)

А.М.

Подели на овим сајтовима

treba njoj svestenik ...zatvorski 

Komentar sa kojim se može zaključati tema.

, а ако хоће већ да се подвизава ,нека се врати у своју селендру, распрода и поклони сав новац ,који је зарадила од Арканове владавине Србијом, махинацијама са Обилићем ,дружења са земунским кланом...

Kako ne, još bi trebala da leškari u selendri.Ona je da ne zaboravimo trebala da se podvizava na robiji duuugi niz godina i ta imovina je trebala da joj bude oduzeta.Samo zahvaljuci milionskim srebrenjacima je otkupila svoju slobodu i sad se pojavljuje kao neki "muzički ekspert" na retardiranim TV emisijima koje bez treptanja gleda čitava srbija.

Подели на овим сајтовима

@,

И, шта би питао Чеду црту ?  "по вашем мишљењу, Чедо, хоће ли у есхатону бити змајева?"

А.М.

Подели на овим сајтовима

Pa brate je l' vidiš da daju ovi pokajnici, dele i šakom i kapom. Pa ko velim, može neke zemaljske asne zajednica imati od tog pokajničkog poleta.

Покајте се, јер се приближи обрачунски период за хостинг.  :D

Подели на овим сајтовима

Не капирам зашто постављате "цецине " песме ,као параван за њено "покајање"...

Ја ето не капирам како си ти уопште и дошао на идеју да неко поставља "цецине " песме ,као параван за њено "покајање"?

Подели на овим сајтовима

...видиш оно С које сам подебљао у твојој поруци, оно каже да правду коју желимо другима(твоја правда Светлани) ваља очекивати и за себе...због тога ми чешће молимо... за милост... :)

ne želim joj to ja, to je ona sama sebi obezbijedila tj. toj joj sleduje po nužnosti zakona.

Подели на овим сајтовима

ne želim joj to ja, to je ona sama sebi obezbijedila tj. toj joj sleduje po nužnosti zakona.

Kog zakona?

Најдубља молитва јесте  молитва без икаквих речи када у тишини ума једноставно живимо у присуству Божијем. Архимандрит Сава Јањић

Подели на овим сајтовима

...да, али и над законом има закона...например Закон Љубави...сигурно ти не смета да те милују, да ти праштају, да те воле, а још мање би ти сметало да је то заповеђено са позиције силне моћи... :)

utopističke maštarije možeš na nekoj drugoj temi  :)

Kog zakona?

zemaljskog/carevog

Подели на овим сајтовима

Za palačinku u suštini kad se pogleda hrišćanstvo je čista utopija.

Најдубља молитва јесте  молитва без икаквих речи када у тишини ума једноставно живимо у присуству Божијем. Архимандрит Сава Јањић

Подели на овим сајтовима

zemaljskog/carevog

Na koje zemaljske zakone misliš?I napiši mi iskreno iz duše šta želiš jednoj ličnosti kao što je Ceca?

Подели на овим сајтовима

• Чланови који сада читају   0 чланова

• Нема регистрованих чланова који гледају ову страницу
  • Креирај ново...