Jump to content

Бивши канадски + Георгије стоји иза Артемијеве секте у Америци и Канади

Оцени ову тему

Guest

Препоручена порука

R2D2 вели да је Драгана ''распуштеница'' и да је оставила мужа и двоје деце...

Армата вели да је све управо супротно...

Али је чињеница да је на овим сликама са Марком Радосављевићем она присутна, а примећује се и одсуство мужа и деце...

"Господ је неизрециво милосрдан, али нам се даје у мери у којој смо ми, надарени неограниченом слободом, спремни да Га примимо"

Архимандрит Софроније

Подели на овим сајтовима

• Одговори 96
  • Креирано
  • Последњи одговор

Популарни чланови у овој теми

Za Draganu Stosic kazes znas...iz pouzdanih izvora, verovatno od nepomjanika.

Ja je znam licno i ovo sto si rekao je upravo suprotno. Predpostavljam da verujes u Boga, pa se nadam da ces razmisliti kakve lazi ovde prosipas, jer posto lazes, onda se zna kome sluzis. Ako ne lazes svesno, onda se preispitaj.

Добро Армата, шта је ту управо супротно? Да се дотична од Ирца вратила у загрљај мужу и деци?

или да ли је то што пише Р2Д2 све баш измишљено и чиста ђавоља лаж?  Неке чињенице су овде (непо)битне....

А шта ако нису лаж. ко онда служи непомјанику?

"Господ је неизрециво милосрдан, али нам се даје у мери у којој смо ми, надарени неограниченом слободом, спремни да Га примимо"

Архимандрит Софроније

Подели на овим сајтовима

• Гости

E jadan si ti R2D2 kad vec tako, ili lazes svesno, ili ne proveris cinjenice pre nego nesto kazes ovde. Ove ljude koje si ovde oblatio...kako te nije sramota? Kako te nije strah od Boga?

Za Draganu Stosic kazes znas...iz pouzdanih izvora, verovatno od nepomjanika.

Ja je znam licno i ovo sto si rekao je upravo suprotno. Predpostavljam da verujes u Boga, pa se nadam da ces razmisliti kakve lazi ovde prosipas, jer posto lazes, onda se zna kome sluzis. Ako ne lazes svesno, onda se preispitaj.

Svestenici zaverenici koji su trebali da budu svetilo su ispali tama. Jad i cemer...

Ko zna, mozda si i svestenik zaverenik...nista me vise ne bi iznenadilo.

. Све што сам рекао је истина и слика то документује. А то што истина боли је друга ствар...

Sent from my iPad using Tapatalk

Подели на овим сајтовима

• Гости

Какав је то нови чин: свештеник завереник? борац за веру, па завереник?

То су нове мантре... А ево питања: одакле бивши ђакон Стефан Икономовски, који је био уз Георгија, сад "рукоположен" за свештеника од стране чика Марка алиас Артемија?

Подели на овим сајтовима

. Све што сам рекао је истина и слика то документује. А то што истина боли је друга ствар...

E moj R2D2...i za Goluba isto...

Necu ja sad da praznoslovim ovde s vama. Samo ti kazem R2D2 da je to tako. To sto ti imas "baterijsku lampu", pa znas ko, kad i gde ide, to je tvoj problem. Ali, dzaba ti tvoj "pouzdan" izvor s leva. Ja cu pred Gospoda stati za ovo sto sam ti rekao, a i ti ces. Mozemo i zajedno, pa cemo videti ko je lagao, a ko istinu govorio. Meni ne treba pouzdan izvor, jer poznajem celu porodicu (vec sam ti rekao prethodno) mnogo vise nego sto mozes da sanjas, a ti vec imas "pouzdan izvor" koji ti kao sto rekoh i ranije, nasaptava s leva. No dobro, to je tvoj izbor.

Vidim da si verovatno iz Toronta, ali mislim bolje ti je bilo da si uzeo baterijsku lampu, ako si svestenik, skinuo svestenicku mantiju (nikad se ne zna, danas pogotovo...vidimo svi sta ucinise dojucerasnji zakleti svestenici zaverenici), stavio periku, prerusio se u inspektor Kluzoa i dosao taj dan kad SMO svi bili tamo. Ne bi ti trebao pouzdan izvor.

Za kraj, predlozio bih ti da promenis nadimak sa R2D2 na Kluzo...lepse ti stoji.

S ovim zavrsavam i daj Boze da se jednom za vazda, Srbi sloze, oboze i umnoze.

Подели на овим сајтовима

E moj R2D2...i za Goluba isto...

S ovim zavrsavam i daj Boze da se jednom za vazda, Srbi sloze, oboze i umnoze.

Добри Армата, неке вести, заиста, изгледају невероватне, и овај голуб није могао да верује својим очима кад је угледао фотографију и све ове побројане у Детроиту код бившег владике Артемија., а нарочито ме је изненадило ''рукоположење'' Стефана од стране Марка.

Нисам могао да поверујем својим ушима да се Драгана развела од мужа, па сам проверио и потврдише ми... изгледа да је то истина, нажалост!

И ја велим, дај Боже да се Срби сложе у добру, умноже и обоже!

Архимандрит Софроније

Подели на овим сајтовима

Глупости су наседати на страсти па се уплетати у оптуживање и прозивање некога тамо десетог, кога се и не познаје због рекла-казала прича. Не постоји никакав Артемијев (Марков) раскол, нити секта артемијеваца... Владика Артемије није имао канонско суђење. Спочитава му се лоше књиговодство... Са тим је имао проблема чак и један Никодим Милаш. Кад би се заредало од владике до владике и епархије до епархије не би ни један остао на својој катедри кад би се гледало књиговодство. Све ово треба посматрати на позитиван начин. Једног дана ће доћи до помирења и Српска Црква ће се обогатити многим новим манастирима и парохијама. Тако је било и са случајем владике Дионисија и Слободне српске православне цркве. Политика закувала, политика ће све и решити.

Само је једна вера права - вера хришћанска православна!

Само је једна црква права Црква Исусом Христом Господом основана - Црква православна!

Подели на овим сајтовима

@@Ћирило,

Ne vidim ovo tako jednostavno kao sto ti vidis.

A raskol postoji, nazalost. 

Био  је осуђен и рашчињен и владика Дионисије (Миливојевић), па њему и свима слободњацима посмртно враћен чин. Владика Артемије је далеко светијег живота од Дионисија. Црква би требала увести издавање рачуна за свеће и обављене требе (а и то ако ко да ако има и колико хоће) и на те издате рачуна део уплатити држави на име пореза. Световњаке треба укључити у управљање Цркве - од парохије до сабора. Некада су владари потврђивали избор кандидата за владике. Суверенитет је прешао са суверена на народ, па нека и народ каже своје.

Само је једна црква права Црква Исусом Христом Господом основана - Црква православна!

Подели на овим сајтовима

Био  је осуђен и рашчињен и владика Дионисије (Миливојевић), па њему и свима слободњацима посмртно враћен чин. Владика Артемије је далеко светијег живота од Дионисија. Црква би требала увести издавање рачуна за свеће и обављене требе (а и то ако ко да ако има и колико хоће) и на те издате рачуна део уплатити држави на име пореза. Световњаке треба укључити у управљање Цркве - од парохије до сабора. Некада су владари потврђивали избор кандидата за владике. Суверенитет је прешао са суверена на народ, па нека и народ каже своје.

Дедер,прочитај још једном шта си написао,молим те.

Extra ecclesiam nulla salus.

Подели на овим сајтовима

Малопре побројане промене су оно што нам треба а не козметика (окретање на ову или ону страну света, читање појединих молитава тихо или гласно) какву су својевремено увели католици на Другом ватиканском сабору - окренули свештеника према народу и увели народне језике у литургију и друге обреде, а оставили папски апсолутизам и целибат и даље на снази. Епископски апсолутизам треба ограничити!!!!

Подели на овим сајтовима

• Чланови који сада читају   0 чланова

• Нема регистрованих чланова који гледају ову страницу
  • Креирај ново...