Човек Жоја Написано Септембар 5, 2015 Пријави Подели Написано Септембар 5, 2015 Ето, трајаће неко време, очекујемо медаљу, па да отворим тему да мало испратимо и прокоментаришемо, пре свега наше, а и остале. Добар почетак, мада Шпанци нису били у елементу, шутирали су очајно. Ипак, победа је победа нарочито против Шпаније. http://www.eurobasket2015.org/en/gameID_9323-B-3-1.html Снежана, Данче*, Милан Ракић and 2 осталих је реаговао/ла на ово 5 Јер овај син мој бјеше мртав, и оживје; и изгубљен бјеше, и нађе се. Сваки човјек најприје добро вино износи, а када се опију, онда лошије; а ти си чувао добро вино до сада. Што око не видје, и ухо не чу, и у срце човјеку не дође, оно припреми Бог онима који га љубе. Јер сад видимо као у огледалу, у загонетки, а онда ћемо лицем у лице; сад знам дјелимично, а онда ћу познати као што бих познат. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Снежана Написано Септембар 5, 2015 Пријави Подели Написано Септембар 5, 2015 За оне који нису гледали... http://sport.blic.rs/eurobasket-2015/vesti/186114/Uzivo-Raduljica-ima-poruku-za-orlove-ceka-se-derbi-Srbija--Spanija Путници, нема пута, путеви се стварају ходањем! А.М. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Agnostik Написано Септембар 5, 2015 Пријави Подели Написано Септембар 5, 2015 Dobro je pocelo. Nazalost sam bio na svadbi pa nisam mogo gledati. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Снежана Написано Септембар 5, 2015 Пријави Подели Написано Септембар 5, 2015 Nazalost sam bio na svadbi pa nisam mogo gledati. Својој? Човек Жоја and Милан Ракић је реаговао/ла на ово 2 Путници, нема пута, путеви се стварају ходањем! А.М. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Човек Жоја Написано Септембар 6, 2015 Аутор Пријави Подели Написано Септембар 6, 2015 Провукли смо се, пао тлак после Еспањола, мешчини. Ал добро је то да их мало спусти. Смршо сам кило у последњих пола минута http://www.eurobasket2015.org/en/gameID_9323-B-5-2.html Данче*, Плутон and Јадранка-Дервента је реаговао/ла на ово 3 Јер овај син мој бјеше мртав, и оживје; и изгубљен бјеше, и нађе се. Сваки човјек најприје добро вино износи, а када се опију, онда лошије; а ти си чувао добро вино до сада. Што око не видје, и ухо не чу, и у срце човјеку не дође, оно припреми Бог онима који га љубе. Јер сад видимо као у огледалу, у загонетки, а онда ћемо лицем у лице; сад знам дјелимично, а онда ћу познати као што бих познат. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Караконџула Написано Септембар 6, 2015 Пријави Подели Написано Септембар 6, 2015 Оно што је важније од самих побједа, које су остварене у протекла два дана, јесте то да играчи пружају свој максимум, како на терену, тако и ван њега, чинећи репрезентацију што кохерентнијом. Само тако се и може напредовати, побјеђивати и очекивати највеће успјехе! Данче* је реаговао/ла на ово 1 "Ох, та ја сам Човек! Човек!" Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Макрина Написано Септембар 6, 2015 Пријави Подели Написано Септембар 6, 2015 Једва преживех ову утакмицу Бјелицу гледам као некад Бодирогу смирен... https://www.youtube.com/watch?v=I3xA0Y4hBm4 Данче*, Плутон, Јанко and 4 осталих је реаговао/ла на ово 7 Extra ecclesiam nulla salus. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Човек Жоја Написано Септембар 6, 2015 Аутор Пријави Подели Написано Септембар 6, 2015 Плутон, Снежана, Биљана and 4 осталих је реаговао/ла на ово 7 Јер овај син мој бјеше мртав, и оживје; и изгубљен бјеше, и нађе се. Сваки човјек најприје добро вино износи, а када се опију, онда лошије; а ти си чувао добро вино до сада. Што око не видје, и ухо не чу, и у срце човјеку не дође, оно припреми Бог онима који га љубе. Јер сад видимо као у огледалу, у загонетки, а онда ћемо лицем у лице; сад знам дјелимично, а онда ћу познати као што бих познат. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Човек Жоја Написано Септембар 6, 2015 Аутор Пријави Подели Написано Септембар 6, 2015 https://www.youtube.com/watch?v=34sLFe_xcAI Макрина, Биљана, Данче* and 1 члан је реаговао/ла на ово 4 Јер овај син мој бјеше мртав, и оживје; и изгубљен бјеше, и нађе се. Сваки човјек најприје добро вино износи, а када се опију, онда лошије; а ти си чувао добро вино до сада. Што око не видје, и ухо не чу, и у срце човјеку не дође, оно припреми Бог онима који га љубе. Јер сад видимо као у огледалу, у загонетки, а онда ћемо лицем у лице; сад знам дјелимично, а онда ћу познати као што бих познат. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Снежана Написано Септембар 6, 2015 Пријави Подели Написано Септембар 6, 2015 Јадранка-Дервента, Јанко, Макрина and 3 осталих је реаговао/ла на ово 6 Путници, нема пута, путеви се стварају ходањем! А.М. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
feeble Написано Септембар 7, 2015 Пријави Подели Написано Септембар 7, 2015 Jos jedna verzija ovog klipa Н И Н Е, Биљана, Јадранка-Дервента and 5 осталих је реаговао/ла на ово 8 Слово Љубве Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Goku Написано Септембар 7, 2015 Пријави Подели Написано Септембар 7, 2015 Jos jedna verzija ovog klipa Ovaj klip je nepresušan izvor inspiracije Ipak meni je ubjedljivo najbolja varijanta kada Hitler saznaje da Zvezda neće biti prvak u fudbalu Χριστός ανέστη εκ νεκρών, θανάτω θάνατον πατήσας, και τοις εν τοις μνήμασι ζωήν χαρισάμενο Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Agnostik Написано Септембар 7, 2015 Пријави Подели Написано Септембар 7, 2015 Својој? Kod rodjaka sam bio na svadbi. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Човек Жоја Написано Септембар 7, 2015 Аутор Пријави Подели Написано Септембар 7, 2015 Јер овај син мој бјеше мртав, и оживје; и изгубљен бјеше, и нађе се. Сваки човјек најприје добро вино износи, а када се опију, онда лошије; а ти си чувао добро вино до сада. Што око не видје, и ухо не чу, и у срце човјеку не дође, оно припреми Бог онима који га љубе. Јер сад видимо као у огледалу, у загонетки, а онда ћемо лицем у лице; сад знам дјелимично, а онда ћу познати као што бих познат. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Човек Жоја Написано Септембар 8, 2015 Аутор Пријави Подели Написано Септембар 8, 2015 И тако... http://www.eurobasket2015.org/en/gameID_9323-B-7-3.html Милан Ракић, Данче*, Јадранка-Дервента and 2 осталих је реаговао/ла на ово 5 Јер овај син мој бјеше мртав, и оживје; и изгубљен бјеше, и нађе се. Сваки човјек најприје добро вино износи, а када се опију, онда лошије; а ти си чувао добро вино до сада. Што око не видје, и ухо не чу, и у срце човјеку не дође, оно припреми Бог онима који га љубе. Јер сад видимо као у огледалу, у загонетки, а онда ћемо лицем у лице; сад знам дјелимично, а онда ћу познати као што бих познат. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука