Иван ♪♫ Написано Фебруар 28, 2016 Пријави Подели Написано Фебруар 28, 2016 Нико то није ни рекао. Поставила сам линк на претходној страни о заблудама које владају о једном и другом типу личности. Циљ теме свакако није то о чему причаш. Tako je. Samo pričamo o nekim, nama bitnim životnim stvarima. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Рапсоди Написано Фебруар 28, 2016 Пријави Подели Написано Фебруар 28, 2016 Већина креативних / стваралачких / особа поседује наглашене особине интровертне личности, јер је за креативност и оригиналност пожељно осамљивање. Carpe Aeternitatem Заиста вам кажем, ако се не повратите и не будете као деца, нећете ући у царство небеско. Јеванђеље по Матеју глава 18:1-10 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Рапсоди Написано Фебруар 28, 2016 Пријави Подели Написано Фебруар 28, 2016 Ја нисам никад могла да разумем рецимо ту типичну српску свадбу, што рече Ђоле парада пијанства и кича, и увек ми је био смор да одлазим на таква места.Једино позитивно на тим свадбама, ако је породична свадба у питању што видиш неке драге људе. Али те припреме од женског света по месец дана унапред за тај један дан никада нисам могла да скапирам. Све то скакање по столовима, опијање.............и не знам шта све не........ Ја једино волим да идем на таква места због добре клопе и добрих торти Мени најлепша свадба у животу је била једна у БГД ресторану Мадера , ук клавир, плес, одмереност. И наравно била добра клопа / а још био и пост/ нисам могла да избегнем.Никоме се та свадба није свидела од колега само мени ............... feeble and Kaludjerovic Sreten је реаговао/ла на ово 2 Carpe Aeternitatem Заиста вам кажем, ако се не повратите и не будете као деца, нећете ући у царство небеско. Јеванђеље по Матеју глава 18:1-10 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Justin Waters Написано Фебруар 28, 2016 Пријави Подели Написано Фебруар 28, 2016 Prema meyer-briggs definiciji, svi su ljudi i ekstrovertni i introvertni, ali je jedna od ovih osobina je dominantija, kao lijeva i desna ruka. Svi ljudi imaju mozak koji se sastoji iz dva dijela, jedan dio procesuira logiku, racionalost, ekstraverzu, druga strana intuiciju, transcendenciju, introverzu. Снежана, Данче*, Deja Vu and 1 члан је реаговао/ла на ово 4 Српски менталитет карактеришу изненадни подвизи кратког даха, понесеност која прво улије наду, али капитулира у завршници, све се то после правда вишом силом и некаквом планетарном неправдом што само на нас вреба. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Снежана Написано Фебруар 28, 2016 Пријави Подели Написано Фебруар 28, 2016 http://www.psihoverzum.com/nisi-ni-introvert-ni-ekstrovert-mozda-si-ambivert/ Данче* је реаговао/ла на ово 1 Путници, нема пута, путеви се стварају ходањем! А.М. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Anika Написано Фебруар 28, 2016 Пријави Подели Написано Фебруар 28, 2016 Ја нисам никад могла да разумем рецимо ту типичну српску свадбу, што рече Ђоле парада пијанства и кича, и увек ми је био смор да одлазим на таква места.Једино позитивно на тим свадбама, ако је породична свадба у питању што видиш неке драге људе. Али те припреме од женског света по месец дана унапред за тај један дан никада нисам могла да скапирам. Све то скакање по столовима, опијање.............и не знам шта све не........ Ја једино волим да идем на таква места због добре клопе и добрих торти Мени најлепша свадба у животу је била једна у БГД ресторану Мадера , ук клавир, плес, одмереност. И наравно била добра клопа / а још био и пост/ нисам могла да избегнем.Никоме се та свадба није свидела од колега само мени ............... Разумем те, и ја се ретко на којој свадби добро проведем. Рапсоди је реаговао/ла на ово 1 "Ја сам сакупљач необичних ствари. Нека други сакупљају значке и марке. Ја сакупљам дане, часове и тренутке. " - Мирослав Антић Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Рапсоди Написано Фебруар 28, 2016 Пријави Подели Написано Фебруар 28, 2016 И шта уопште значи добар провод, шта значи када се неко добро проведе.? И колико лажемо себе да смо се негде добро провели, да нам је било шатро добро а нисмо и није ? LogosAgape and Sanja Т. је реаговао/ла на ово 2 Carpe Aeternitatem Заиста вам кажем, ако се не повратите и не будете као деца, нећете ући у царство небеско. Јеванђеље по Матеју глава 18:1-10 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Anika Написано Фебруар 28, 2016 Пријави Подели Написано Фебруар 28, 2016 Шта знам Рапсо. Једном сам хтела да идем на неки дочек НГ, а онда је уследило писмо од друга који је монах, где је писало пуно тога о испразности тога и радости предстојећих празника... Рапсоди је реаговао/ла на ово 1 "Ја сам сакупљач необичних ствари. Нека други сакупљају значке и марке. Ја сакупљам дане, часове и тренутке. " - Мирослав Антић Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Рапсоди Написано Фебруар 28, 2016 Пријави Подели Написано Фебруар 28, 2016 Шта знам Рапсо. Једном сам хтела да идем на неки дочек НГ, а онда је уследило писмо од друга који је монах, где је писало пуно тога о испразности тога и радости предстојећих празника... Да испразност провода............и радост дружења........... Мени је рецимо добар провод...............кад сам на мору и кад пливам до изнемоглости.........али да ли је то провод или радост..............па онда одлазак на планину..............дуге шетње...........али ипак то је радост, а не провод. Провод је мислим ипак више асоцијација за неку врсту испразног дружења, неосмишљеног, празног, после ког осећаш само духовну глад, празнину, никако испуњеност. LogosAgape је реаговао/ла на ово 1 Carpe Aeternitatem Заиста вам кажем, ако се не повратите и не будете као деца, нећете ући у царство небеско. Јеванђеље по Матеју глава 18:1-10 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Arsenija Написано Фебруар 28, 2016 Пријави Подели Написано Фебруар 28, 2016 Ja retko idem na zurke , rodjendane , svadbe , krstenja ... Ali kad odem , budem svoja . Ne pretvaram se . Sliku imam , ton nemam ... Salim se ... Uvek ima neko sa kim volim da popricam , da prosetamo po basti i eto , prodje vreme ... Рапсоди је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Дејан Написано Фебруар 28, 2016 Пријави Подели Написано Фебруар 28, 2016 Ovaj svet ne može bez jednih i drugih. Jedan od razloga zašto ekstrovertni imaju mnogo prijateljstava je površnost ili svesno uklapanje u neke trnutne javne vrednosti po svaku cenu. Ja to tumačim kao slabost. Ja nemam mnogo bliskih prijatelja, nemoguće je da ih imam mnogo. Ne gradim sopstvenu vrednost u očima drugih ljudi, ljudi i njihova poovršnost me često nerviraju, nemam lošu nameru ali smatram da je ljudsko biće ipak mnogo vrednije od toga. Mislim da introverti dominiraju na socijalnim mrežama. Иван ♪♫, JESSY, Kaludjerovic Sreten and 1 члан је реаговао/ла на ово 4 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Иван ♪♫ Написано Фебруар 28, 2016 Пријави Подели Написано Фебруар 28, 2016 Ja retko idem na zurke , rodjendane , svadbe , krstenja ... Ali kad odem , budem svoja . Ne pretvaram se . Sliku imam , ton nemam ... Salim se ... Uvek ima neko sa kim volim da popricam , da prosetamo po basti i eto , prodje vreme ... не идеш ни на саборе Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Дејан Написано Фебруар 28, 2016 Пријави Подели Написано Фебруар 28, 2016 Kada ekstrovertna licnost podigne obe ruke kao simbol pobede, introvertna licnost to tumaci kao simbol predaje i poraza Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
feeble Написано Фебруар 28, 2016 Пријави Подели Написано Фебруар 28, 2016 не идеш ни на саборе A ti si kao introvertan a ovamo sa samo grlis na saborima Elem, moze li introvertan postati ekostrovertan? Ima li neki kurs za to Слово Љубве Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Плутон Написано Фебруар 28, 2016 Пријави Подели Написано Фебруар 28, 2016 ljudi imaju mozak koji se sastoji iz dva dijela, jedan dio procesuira logiku, racionalost, ekstraverzu, druga strana intuiciju, transcendenciju, introverzu. Ово је неки мит. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука