Кратос Написано Новембар 8, 2016 Пријави Подели Написано Новембар 8, 2016 Idemo Donalde Аурор and Баба је реаговао/ла на ово 2 Најдубља молитва јесте молитва без икаквих речи када у тишини ума једноставно живимо у присуству Божијем. Архимандрит Сава Јањић Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
GeniusAtWork Написано Новембар 8, 2016 Пријави Подели Написано Новембар 8, 2016 Гризлија за прецедника! RYLAH, Grizzly Adams, Јанко and 4 осталих је реаговао/ла на ово 7 https://www.pouke.org/forum/topic/29554-zanimljivi-youtube-kanali-o-nauci-i-mnogo-%C4%8Demu-drugom/ Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Aurelije Написано Новембар 8, 2016 Пријави Подели Написано Новембар 8, 2016 25 minutes ago, Avocado рече Ovi nisu čak ni ekvivalenti: Naravno, i Hriscanstvo ne valja zbog westboro baptist church. Zaista ne mogu da diskutujem sa ovakvim skokovima u logici. Podseca me na diskusiju sa ateistima gde ja pisem o hriscanstvu i islamskim teroristima i onda mi neko kao ekvivalent isisa pokazuje westboro baptist church. Jer, eto, hriscanstvo i islam su isti, hriscanstvo ima westboro baptist church a islam ima isis i teroriste. Zaista nema smisle diskutovati sa tobom na ovu temu, da iskopas saku jadu ekstremista koji podrzavaju nesto mozes prakticno za sve i svakog. Ateiste, Hriscane, Trampa, Obamu, Djindjica, Dalaj Lamu. Ako izbacimo iz jednacine snagu, uticaj i moc tih ekstremista onda konverzacija gubi svaki smisao. Uz to si potpuno ignorisao ostatak diskusije koji sam uputio vezan za pokret BLM i njihova delanja. Pravis takozvani spin u tu saku jadu nacosa koji podrzavaju trampa. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Aurelije Написано Новембар 8, 2016 Пријави Подели Написано Новембар 8, 2016 32 minutes ago, Avocado рече http://www.snopes.com/black-lives-matter-protesters-chant-for-dead-cops-now-in-baton-rouge/ Već je bilo na ovoj temi... kad već ponavljamo, da ponovim i ovo: A ja cu na to da okacim ovo: Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Arsenija Написано Новембар 8, 2016 Пријави Подели Написано Новембар 8, 2016 4 hours ago, -Владимир- рече По чему је Обама црнац ? Лепиш етикете само зато што му је отац Африканац и што му је боја коже мало тамнија. Да си рекла први Хавајац председник па и да прихватим, али овако је изјава врло расистички обојена. Ne lepim etikete . Nisam rasista . Kada je Obama pobedio na izborima ... o tome se puno govorilo ... Ja se pitam - zašto se o tome govori ako je nevažno ? Eto ... Nemam više internet ... U svakom slučaju ... Procitacu vas odgovor ... za dan ili dva . Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Avocado Написано Новембар 8, 2016 Пријави Подели Написано Новембар 8, 2016 7 minutes ago, Aurelije рече Naravno, i Hriscanstvo ne valja zbog westboro baptist church. Zaista ne mogu da diskutujem sa ovakvim skokovima u logici. Podseca me na diskusiju sa ateistima gde ja pisem o hriscanstvu i islamskim teroristima i onda mi neko kao ekvivalent isisa pokazuje westboro baptist church. Jer, eto, hriscanstvo i islam su isti, hriscanstvo ima westboro baptist church a islam ima isis i teroriste. Zaista nema smisle diskutovati sa tobom na ovu temu, da iskopas saku jadu ekstremista koji podrzavaju nesto mozes prakticno za sve i svakog. Ateiste, Hriscane, Trampa, Obamu, Djindjica, Dalaj Lamu. Ako izbacimo iz jednacine snagu, uticaj i moc tih ekstremista onda konverzacija gubi svaki smisao. Uz to si potpuno ignorisao ostatak diskusije koji sam uputio vezan za pokret BLM i njihova delanja. Pravis takozvani spin u tu saku jadu nacosa koji podrzavaju trampa. Izvinjavam se... u budućnosti ću kao datost da uzmem tvoje mišljenje da je BLM ekvivalent KKK, a ignorisaću činjenicu da pravi KKK i neonacisti podržavaju Trampa. Juanito је реаговао/ла на ово 1 А роб твој и робиња твоја што ћеш имати нека буду од онијех народа који ће бити око вас, од њих купујте роба и робињу. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Aurelije Написано Новембар 8, 2016 Пријави Подели Написано Новембар 8, 2016 Zaista me više mrzi da se sa trampovcima raspravljam o crncima i meksikancima... mrzite koga god hoćete... smišljajte milion i jedan razlog da objasnite kako to zapravo nije mržnja... zabole me... Ok, posto hoces da pobegnes od toga, evo par razloga zasto BLM ne valja - Zele segregaciju crnaca i belaca - Zele da im belci placaju neke pare, misle da im belci danas nesto duguju. - Tvrde da je beli covek izmislio "patent" ali da su sve to sto belci koriste izmislili crnci - Zahtevaju odsustvo policije iz crnackih krajeva - Siri totalnu laz za gomile crnaca koje je policija ubila uglavnom legitimno - Imaju istoriju fizickog nasilja nad belcima samo zato sto su belci - Ucesnici pokreta cesto nazivaju bele ljude "djavolom" - Agresivno se ponasaju prema ljudima koji se ne slazu sa njima (pod agresivno ponasanje mislim fizicko nasilje. Medjutim hajde sve to da odbacimo, jer sam ja pogresio sto sam postvio klip drugog crnackog pokreta koji se drao "kill the cops" a sustinski se ne razlikuje puno od black lifes matter. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Аурор Написано Новембар 8, 2016 Пријави Подели Написано Новембар 8, 2016 57 minutes ago, Grizzly Adams рече Pobedi li WW3 kandidat... Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
-Владимир- Написано Новембар 8, 2016 Пријави Подели Написано Новембар 8, 2016 49 minutes ago, Arsenija рече Ne lepim etikete . Nisam rasista . Kada je Obama pobedio na izborima ... o tome se puno govorilo ... Ja se pitam - zašto se o tome govori ako je nevažno ? Расизам. Људи су мерили колико меланина има у његовој кожи и славили то као нешто изузетно значајно. Значајније од онога што има у глави. Ако је неко гласао за или против њега због тога, тај је тешка будала. Иста прича као сада за Хилари. Аурор, uros and Grizzly Adams је реаговао/ла на ово 3 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Avocado Написано Новембар 8, 2016 Пријави Подели Написано Новембар 8, 2016 19 minutes ago, Aurelije рече Ok, posto hoces da pobegnes od toga, evo par razloga zasto BLM ne valja - Zele segregaciju crnaca i belaca - Zele da im belci placaju neke pare, misle da im belci danas nesto duguju. - Tvrde da je beli covek izmislio "patent" ali da su sve to sto belci koriste izmislili crnci - Zahtevaju odsustvo policije iz crnackih krajeva - Siri totalnu laz za gomile crnaca koje je policija ubila uglavnom legitimno - Imaju istoriju fizickog nasilja nad belcima samo zato sto su belci - Ucesnici pokreta cesto nazivaju bele ljude "djavolom" - Agresivno se ponasaju prema ljudima koji se ne slazu sa njima (pod agresivno ponasanje mislim fizicko nasilje. Medjutim hajde sve to da odbacimo, jer sam ja pogresio sto sam postvio klip drugog crnackog pokreta koji se drao "kill the cops" a sustinski se ne razlikuje puno od black lifes matter. BLM ne valja jer se kao i svaki moderan pokret sastoji od napaljenih kretena... isto važi i za alt-right... pa mi međusobna prepucavanja alt-right kretena i BLM kretena nisu baš nešto interesantna... naročito jer se uglavnom svode na jeftinu propagandu o onoj drugoj strani... Juanito је реаговао/ла на ово 1 А роб твој и робиња твоја што ћеш имати нека буду од онијех народа који ће бити око вас, од њих купујте роба и робињу. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Aurelije Написано Новембар 8, 2016 Пријави Подели Написано Новембар 8, 2016 7 minutes ago, Avocado рече BLM ne valja jer se kao i svaki moderan pokret sastoji od napaljenih kretena... isto važi i za alt-right... pa mi međusobna prepucavanja alt-right kretena i BLM kretena nisu baš nešto interesantna... naročito jer se uglavnom svode na jeftinu propagandu o onoj drugoj strani... Blm ne valja, jer trazi sulude stvari, siri lazi i postoji mogucnost da ce da ih dobije, ima politicku i socijalnu moc.Alt rajt uopste nije jak pokret, osim ako ne potrpas svakog zivog tamo, sto se radi iako ljudi nisu alt rajt. Recimo ti verovatno mene ubrajas u alt rajt a aj veze sa njima nemam osim sto delim neka misljenja - ali to me ne cini alt rajtovcem(isto kao sto ti sigurno delis neka misljenja sa mnogim pokretima ali to te ne cini pripadnikom tih pokreta). Alt rajt nema nista od toga niti ima nikakve zahteve, cini ga grupa intelektualaca koji veruju da su belci superiorniji od ne-belaca(sustina njihovog uverenja), dok je sustina mog uverenja da postoje superiorniji i inferiorniji pogledi na svet ali ne verujem da imaju puno veze sa bojom koze. Da ti objasnim to na primeru vina. Iako mislim da francuzi imaju najbolja vina, ne mislim da je francusko vino od 200 dinara bolje od italijanskog vina neke prve klase. Samo primecujem cinjenicu realnosti da francuzi (trenutno) dominiraju u kvaltietu vina. Tako isto primecujem da evropljani poslednjih par vekova dominiraju u kvalitetu kulture u poredjenju sa drugim kulturama, ali ne mislim da je to zbog "boje koze" isto tako sam svestan da svud redom postoje ljudi koji imaju takve stavove, samo sto u evropi postoje u najvecem broju. Mislim da je istina najvaznija vrednost, a to da je evropska civilizacija naprednija od bliskoistocne ii africke trenutno je cinjenica. Tebi je izgleda nekulturno izrazavati takve stavove. Kako si rekao nekulturno je praviti poredjenje izmedju saudijske arabije i norveske... sto je meni suludo izjaviti, ja mislim da je neophodno praviti poerdjenjenja i utvrditi sta je to dobro a sta lose u kojoj kulturi. medjtuim ti se izgleda jako bojis da uopste o toj istini razgovaras jer neki tamo nacisti imaju slicne ideje. Pa eto, ako je hitler bio vegeterijanac, ne smemo da budemo vegeterijanci da ne bi bili asocirani sa hitlerom. -Владимир- је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Баба Написано Новембар 8, 2016 Пријави Подели Написано Новембар 8, 2016 http://www.thegatewaypundit.com/2016/11/heres-polls-wrong-trump-will-win-landslide-polls/ uros and Aurelije је реаговао/ла на ово 2 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Aurelije Написано Новембар 8, 2016 Пријави Подели Написано Новембар 8, 2016 Ja se umorih, kada tramp pobedi ocisticu svoju jurisnu pusku sa novim mazivom. Svako dobro. Баба, uros and Аурор је реаговао/ла на ово 3 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
GeniusAtWork Написано Новембар 8, 2016 Пријави Подели Написано Новембар 8, 2016 Је л' неко зна која је уопште поента тог електорског система, има ли он било какве предности у односу на директно бирање или је заоставштина из прошлости која се ето без разлога одржала до дан-данас? Aurelije and Paradoksologija је реаговао/ла на ово 2 https://www.pouke.org/forum/topic/29554-zanimljivi-youtube-kanali-o-nauci-i-mnogo-%C4%8Demu-drugom/ Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Grizzly Adams Написано Новембар 8, 2016 Пријави Подели Написано Новембар 8, 2016 Срђан Шијакињић, Аурор and uros је реаговао/ла на ово 3 ΜΟΛΩΝ ΛΑΒΕ Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука