Jump to content

Избори у САД 2016. - Бернард Сандерс

Оцени ову тему

Препоручена порука

@Pancakes

A koja je skrivena poruka onog nastupa super pop dive u nacistickoj uniformi?

Da nam pokaze kako demokrate nameravaju zavesti demokratiju nacistickim metodama? Vec u ime slobode i demokratije bulazne o donosenje zakona o "govoru mrznje" a nisu jos ni poceli...

Подели на овим сајтовима

2 minutes ago, florenntina рече

A koja je skrivena poruka onog nastupa super pop dive u nacistickoj uniformi?

Па није скривена, то је отворена порука... :smeh1:

ΜΟΛΩΝ ΛΑΒΕ

Подели на овим сајтовима

1 hour ago, Aurelije рече

Takodje pokret Black Lifes matter koji je u cvrstoj vezi sa hillary i demokratama, njihova produzena ruka za skupljanje glasova crnaca. 

Taj snimak nema nikakve veze sa Black Lives Matter...

А роб твој и робиња твоја што ћеш имати нека буду од онијех народа који ће бити око вас, од њих купујте роба и робињу.

Подели на овим сајтовима

20 minutes ago, Aurelije рече

O cemu ti to? 

http://www.snopes.com/black-lives-matter-protesters-chant-for-dead-cops-now-in-baton-rouge/

Već je bilo na ovoj temi... kad već ponavljamo, da ponovim i ovo:

А роб твој и робиња твоја што ћеш имати нека буду од онијех народа који ће бити око вас, од њих купујте роба и робињу.

Подели на овим сајтовима

10 minutes ago, Aurelije рече

Evo jos malo o ekvivalentu KKK samo u "crnoj" varijanti po imenu BlackLifesMatter

Ovi nisu čak ni ekvivalenti:

Подели на овим сајтовима

6 minutes ago, Avocado рече

Ok u pravu si, moja greska. Ono sto mene zanima, kakve veze ima kako se pokret zove, koje je formalno ime pokreta - kada su ideoloski srodni? Oba pokreta se baziraju na istoj netacnoj ideji da "policija mrzi i masovno ubija crnce samo jer su crnci". Dakle umesto sto me ispravljas za formalno ime pokreta, zasto ne razgovarmo o kulturnom fenomenu koji stoji i iza BLM i iza ovih milion march?
I jako vazno pitanje, posto si u pravu... u kom je pokretu sada ta "mala grupica" koja je iz milion marcha resila da skandira "what do we want black cops"? Ili ce da se bavimo formalnostima da li se zovu milion march ili BLM i da ne obracamo pazjnu na fenomen u celosti? 

Na kraju krajeva, BLM protesti su rezultovali svud u napadajnu policije, napadanju belaca, lomljejnu, rusenju, paljenju a u vecini slucajeva su bazirani na totalno ispravnim reakcijama policiej prema osumnjicenima. Michel Brown, koji je pokrenuo BLM je pokusao da otme pistolj policajcu npr. Da li je samo bitno to sto sam ja promasio ime pokreta, jer blm nije nista bolji od skandiranja "dead cops" (imali su slicna skandiranja, npr "pigs in blanked frye em like bacon")  ili je bitno da razgovaramo o kulturnom fenomenu gde se crncima puni glava kako ih amerika mrzi, kako ih policija ubija samo jer su crnci, kako je sve njima lose u zivotu produkt nekog rasprostranjenog rasizma. 

Подели на овим сајтовима

13 minutes ago, Aurelije рече

Ok u pravu si, moja greska. Ono sto mene zanima, kakve veze ima kako se pokret zove, koje je formalno ime pokreta - kada su ideoloski srodni? Oba pokreta se baziraju na istoj netacnoj ideji da "policija mrzi i masovno ubija crnce samo jer su crnci". Dakle umesto sto me ispravljas za formalno ime pokreta, zasto ne razgovarmo o kulturnom fenomenu koji stoji i iza BLM i iza ovih milion march?
I jako vazno pitanje, posto si u pravu... u kom je pokretu sada ta "mala grupica" koja je iz milion marcha resila da skandira "what do we want black cops"? Ili ce da se bavimo formalnostima da li se zovu milion march ili BLM i da ne obracamo pazjnu na fenomen u celosti? 

Na kraju krajeva, BLM protesti su rezultovali svud u napadajnu policije, napadanju belaca, lomljejnu, rusenju, paljenju a u vecini slucajeva su bazirani na totalno ispravnim reakcijama policiej prema osumnjicenima. Michel Brown, koji je pokrenuo BLM je pokusao da otme pistolj policajcu npr. Da li je samo bitno to sto sam ja promasio ime pokreta, jer blm nije nista bolji od skandiranja "dead cops" (imali su slicna skandiranja, npr "pigs in blanked frye em like bacon")  ili je bitno da razgovaramo o kulturnom fenomenu gde se crncima puni glava kako ih amerika mrzi, kako ih policija ubija samo jer su crnci, kako je sve njima lose u zivotu produkt nekog rasprostranjenog rasizma. 

Hmmm... ovako se ne piše "izvinjavam se što sam pokušao da širim laži o BLM pokretu"...

P.S. Zaista me više mrzi da se sa trampovcima raspravljam o crncima i meksikancima... mrzite koga god hoćete... smišljajte milion i jedan razlog da objasnite kako to zapravo nije mržnja... zabole me...

• Волим 1

Подели на овим сајтовима

• Чланови који сада читају   0 чланова

• Нема регистрованих чланова који гледају ову страницу
  • Креирај ново...