florenntina Написано Новембар 8, 2016 Пријави Подели Написано Новембар 8, 2016 2 minutes ago, Kratos рече Histerija frustriranih feminstkinja. Meni je onaj sto je polomio znak licio na muskarca. Ali sta da se radi, doslo vreme da su muskarci postali veci feministi od zena Аурор је реаговао/ла на ово 1 https://freestateproject.org/about/101-reasons-move-new-hampshire Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Кратос Написано Новембар 8, 2016 Пријави Подели Написано Новембар 8, 2016 Управо сада, florenntina рече Meni je onaj sto je polomio znak licio na muskarca. Ali sta da se radi, doslo vreme da su muskarci postali veci feministi od zena Nisam gledao ovaj konkretan snimak mislio sam u globalu što su puštali na netu,uglavnom su žene bile u pitanju. Најдубља молитва јесте молитва без икаквих речи када у тишини ума једноставно живимо у присуству Божијем. Архимандрит Сава Јањић Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Аурор Написано Новембар 8, 2016 Пријави Подели Написано Новембар 8, 2016 36 minutes ago, Grizzly Adams рече Где ли налазе ове фрикове стварно ми није јасно. Читао сам неке Викиликс мејлове између рептилкиних сарадника, буквално је писало да морају да имају 'селебритије' како говоре да су за Хилари и да дају cool face целој ствари и да ће миленијалци због тога да масовно гласају за њу зато што они то гледају и не размишљају о другим стварима... И сад нешто веома интересантно, одем ја на гугл да пробам да нађем тај мејл, ово ми изашло: Пошто ми је то било прилично чудно, укуцао сам исто на yahoo и изгледало је потпуно другачије: Tumaralo., александар живаљев and Grizzly Adams је реаговао/ла на ово 3 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Аурор Написано Новембар 8, 2016 Пријави Подели Написано Новембар 8, 2016 Другим речима, намештен је и search на гуглу. александар живаљев and Tumaralo. је реаговао/ла на ово 2 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Кратос Написано Новембар 8, 2016 Пријави Подели Написано Новембар 8, 2016 Što bi rekao Jung,sinhronicitet http://www.b92.net/info/vesti/index.php?yyyy=2016&mm=11&dd=08&nav_category=78&nav_id=1197203 александар живаљев је реаговао/ла на ово 1 Најдубља молитва јесте молитва без икаквих речи када у тишини ума једноставно живимо у присуству Божијем. Архимандрит Сава Јањић Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
cloudking Написано Новембар 8, 2016 Пријави Подели Написано Новембар 8, 2016 19 minutes ago, Господин Дареалис рече Читао сам неке Викиликс мејлове између рептилкиних сарадника, буквално је писало да морају да имају 'селебритије' како говоре да су за Хилари и да дају cool face целој ствари и да ће миленијалци због тога да масовно гласају за њу зато што они то гледају и не размишљају о другим стварима... И сад нешто веома интересантно, одем ја на гугл да пробам да нађем тај мејл, ово ми изашло: Пошто ми је то било прилично чудно, укуцао сам исто на yahoo и изгледало је потпуно другачије: U jbt!! Opste je poznata stvar da google i yahoo imaju iste algiritme za pretragu, tako da jw ovo jasan znak za sve koji imaju oci da vide... Molim te, probaj i Bing... nesto mi govori da ce tamo da bude treca situacija a to bi vec znacilo da je vrag zaista odneo salu александар живаљев, uros and Аурор је реаговао/ла на ово 3 пре 39 минута, haveaniceday рече Lek protiv kovida postoji. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Аурор Написано Новембар 8, 2016 Пријави Подели Написано Новембар 8, 2016 17 minutes ago, cloudking рече Molim te, probaj i Bing... nesto mi govori da ce tamo da bude treca situacija a to bi vec znacilo da je vrag zaista odneo salu Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Grizzly Adams Написано Новембар 8, 2016 Пријави Подели Написано Новембар 8, 2016 Juanito, Aurelije, Avocado and 2 осталих је реаговао/ла на ово 5 ΜΟΛΩΝ ΛΑΒΕ Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Aurelije Написано Новембар 8, 2016 Пријави Подели Написано Новембар 8, 2016 6 hours ago, cloudking рече Ma ja mislim da treba da se pokrene neki fond za pomoc trampovim pristalicama... ti ljudi sta su se napatili u zivotu, to ni vucic ne bi umeo da opise... Ne znam zasto si toliko cinican, kada ocigledno dve blage nemas sta se desava. Nadam se da si otvoren da ispravis svoj stav, evo imas minimum cetri snimka na jutjubu za koja ja znam: 1. Snimak u kom meksikanac udara sa ledja u glavu trampovog simpatizera, razbija mu arkadu 2. Snimak gde trampovu simpatizerku gadjaju jajima dok ulazi u prostoriju 3. Snimak gde crnac koji je za Hillary sa majicom Black Lifes Matter napada mladog trampovog simpatizera(isto crnca) kako treba da ga je sramota jer podrzava rasistu. 4. Snimak gde studenti ne daju drugom studentu da prodje jer nosi kacket "make amerika great again." Аурор је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Аурор Написано Новембар 8, 2016 Пријави Подели Написано Новембар 8, 2016 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Aurelije Написано Новембар 8, 2016 Пријави Подели Написано Новембар 8, 2016 Takodje pokret Black Lifes matter koji je u cvrstoj vezi sa hillary i demokratama, njihova produzena ruka za skupljanje glasova crnaca. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Аурор Написано Новембар 8, 2016 Пријави Подели Написано Новембар 8, 2016 Рупа у ентузијазму. Aurelije је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Aurelije Написано Новембар 8, 2016 Пријави Подели Написано Новембар 8, 2016 Samo ovih 5 snimaka, i odsustvo Trampove ratne politike prema Rusiji meni su dosta da budem moralna podrska Trampu i njegovim glasacima. U najmanju ruku. Bez obzira koliko se slazem ili ne slazem sa ostalim aspektima njegove poltiike (a ne slazem se sa dosta, deportacija, frisk and search, carine) to su minorne stvari u odnosu na ovo zlo. Osecam da je moralna duznost stati protiv ovog zla gore pokazanog. Reci im f-u ne plasimo se, ne mozete da nas zastrasujete i lazete jer se ne slazemo sa vama. uros and florenntina је реаговао/ла на ово 2 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Grizzly Adams Написано Новембар 8, 2016 Пријави Подели Написано Новембар 8, 2016 Контролише Меланију да л` је гласала како треба... florenntina, uros, RYLAH and 3 осталих је реаговао/ла на ово 6 ΜΟΛΩΝ ΛΑΒΕ Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Pancakes Написано Новембар 8, 2016 Пријави Подели Написано Новембар 8, 2016 34 minutes ago, Господин Дареалис рече Рупа у ентузијазму. Lady Gaga kao najtaletovanija pop ikona u zadnjih 10 god. .moze da ima vise uticaja na generaciju glasaca od 18 - 30 god. nego sama Hilari. A pritom, Lady G. je poznata po svojim tkz. 'iluminati' skrivenim porukama u spotovima i pjesmama, sto glasace Trumpa kao masovne ljubitelje teorija zavjera, moze samo jos vise da baci u grotlo nepovjerenja i wtf momente Inace, koju poznatu celebrity licnost uticajnog tipa Lady Gaga bi Trump mogao da dovuce na scenu? Аурор је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука