cloudking Написано Новембар 8, 2016 Пријави Подели Написано Новембар 8, 2016 1 hour ago, Kratos рече Šeki Војислав Шешељ: – Да имам пара, уложио бих све на победу мог фаворита Доналда Трампа. Ето толико сам убеђен да ће он победити, али штета што имам само посланичку плату и много уста да храним, па не могу да се кладим. – u zivotu je jasno... radi sve suprotno od sekija i dobar si Avocado је реаговао/ла на ово 1 пре 39 минута, haveaniceday рече Lek protiv kovida postoji. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Ћириличар Написано Новембар 8, 2016 Аутор Пријави Подели Написано Новембар 8, 2016 Grizzly Adams је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
-Владимир- Написано Новембар 8, 2016 Пријави Подели Написано Новембар 8, 2016 2 hours ago, Arsenija рече Hilari ce biti prva žena predsednik SAD-a ... Baš kao što je i Obama bio prvi crnac - predsednik ... По чему је Обама црнац ? Лепиш етикете само зато што му је отац Африканац и што му је боја коже мало тамнија. Да си рекла први Хавајац председник па и да прихватим, али овако је изјава врло расистички обојена. Срђан Шијакињић and Grizzly Adams је реаговао/ла на ово 2 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Grizzly Adams Написано Новембар 8, 2016 Пријави Подели Написано Новембар 8, 2016 4 hours ago, cloudking рече Jel mi gledamo isti video? - Neko iz publike, ko je trampov simpatizer je viknuo "buu" dok je obama pricao. - Obamini sledbenici su zbog toga podigli galamu usmerenu ka tom coveku, iz cistog negodovanja. - obama je prekinuo govor da bi SVOJIM pristalicama rekao da se smire i da postuju svacije misljenje pozivajuci se na "slobodu govora" ? Није мени проблем шта им је рекао, неко како им се обраћа. ΜΟΛΩΝ ΛΑΒΕ Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Juanito Написано Новембар 8, 2016 Пријави Подели Написано Новембар 8, 2016 4 minutes ago, Grizzly Adams рече Није мени проблем шта им је рекао, неко како им се обраћа. А Трамп се иначе увек с поштовањем обраћа људима. Ниси уопште biased, све исто примећујеш и код Трампа и код Обаме, без разлике. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Аурор Написано Новембар 8, 2016 Пријави Подели Написано Новембар 8, 2016 7 minutes ago, -Владимир- рече По чему је Обама црнац ? Лепиш етикете само зато што му је отац Африканац и што му је боја коже мало тамнија. Да си рекла први Хавајац председник па и да прихватим, али овако је изјава врло расистички обојена. Да је председник Кеније, био би 'први бели председник'... -Владимир- је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Аурор Написано Новембар 8, 2016 Пријави Подели Написано Новембар 8, 2016 Pepeeeee Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Grizzly Adams Написано Новембар 8, 2016 Пријави Подели Написано Новембар 8, 2016 3 minutes ago, ☺︎ Juan ☺︎ рече А Трамп се иначе увек с поштовањем обраћа људима. Ниси уопште biased, све исто примећујеш и код Трампа и код Обаме, без разлике. Па нисам приметио код Трампа овакав начин обраћања другима, мада то и нема везе... Нисам говорио о њему уопште. ΜΟΛΩΝ ΛΑΒΕ Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Аурор Написано Новембар 8, 2016 Пријави Подели Написано Новембар 8, 2016 Момци (и @florenntina... ), пожелео нам срећу на изборима један нарочит Пепе. Grizzly Adams, florenntina and Tumaralo. је реаговао/ла на ово 3 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Grizzly Adams Написано Новембар 8, 2016 Пријави Подели Написано Новембар 8, 2016 2 hours ago, Kratos рече имам само посланичку плату и много уста да храним Колико видим, ова једна уста би могао мало мање да храниш... florenntina and -Владимир- је реаговао/ла на ово 2 ΜΟΛΩΝ ΛΑΒΕ Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Grizzly Adams Написано Новембар 8, 2016 Пријави Подели Написано Новембар 8, 2016 1 hour ago, Ћириличар рече WTF is this... Какво је бре ово... створење... Где ли налазе ове фрикове стварно ми није јасно. Селим се ја на Марс. ΜΟΛΩΝ ΛΑΒΕ Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
uros Написано Новембар 8, 2016 Пријави Подели Написано Новембар 8, 2016 5 hours ago, cloudking рече A ti stvarno mislis da je ono hilarin pristalica koji pokusava da polomi trampov znak na travnjaku? Ili se radi o visokobudzetskoj rasistickoj namestaljci...? Da mislim. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Grizzly Adams Написано Новембар 8, 2016 Пријави Подели Написано Новембар 8, 2016 Зато што се то дешавало масовно, има зилион снимака на интернету људи који су то радили. Невиђена мржња. Јанко, Кратос and Аурор је реаговао/ла на ово 3 ΜΟΛΩΝ ΛΑΒΕ Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Arsenija Написано Новембар 8, 2016 Пријави Подели Написано Новембар 8, 2016 1 hour ago, -Владимир- рече По чему је Обама црнац ? Лепиш етикете само зато што му је отац Африканац и што му је боја коже мало тамнија. Да си рекла први Хавајац председник па и да прихватим, али овако је изјава врло расистички обојена. Nisam ja rasista , samo ... kada je on pobedio ... o tome se puno govorilo ... Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Кратос Написано Новембар 8, 2016 Пријави Подели Написано Новембар 8, 2016 10 minutes ago, Grizzly Adams рече Зато што се то дешавало масовно, има зилион снимака на интернету људи који су то радили. Невиђена мржња. Histerija frustriranih feminstkinja. Aurelije је реаговао/ла на ово 1 Најдубља молитва јесте молитва без икаквих речи када у тишини ума једноставно живимо у присуству Божијем. Архимандрит Сава Јањић Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука