Jump to content

Избори у САД 2016. - Бернард Сандерс

Оцени ову тему

Препоручена порука

1 hour ago, Kratos рече

Šeki :))

Војислав Шешељ:

– Да имам пара, уложио бих све на победу мог фаворита Доналда Трампа. Ето толико сам убеђен да ће он победити, али штета што имам само посланичку плату и много уста да храним, па не могу да се кладим. –

15027365_1206359312764735_4796769220121230574_n.jpg?oh=8b924ad5e13b004211ceafe0c853759c&oe=58CCD321

u zivotu je jasno... radi sve suprotno od sekija i dobar si

• Волим 1
пре 39 минута, haveaniceday рече

Lek protiv kovida postoji. 

Подели на овим сајтовима

2 hours ago, Arsenija рече

Hilari ce biti prva žena predsednik SAD-a ...  Baš kao što je i Obama bio prvi crnac - predsednik ...

По чему је Обама црнац ? Лепиш етикете само зато што му је отац Африканац и што му је боја коже мало тамнија. Да си рекла први Хавајац председник па и да прихватим, али овако је изјава врло расистички обојена.

Подели на овим сајтовима

4 hours ago, cloudking рече

Jel mi gledamo isti video?

- Neko iz publike, ko je trampov simpatizer je viknuo "buu" dok je obama pricao.

- Obamini sledbenici su zbog toga podigli galamu usmerenu ka tom coveku, iz cistog negodovanja.

- obama je prekinuo govor da bi SVOJIM pristalicama rekao da se smire i da postuju svacije misljenje pozivajuci se na "slobodu govora"

?

Није мени проблем шта им је рекао, неко како им се обраћа.

ΜΟΛΩΝ ΛΑΒΕ

Подели на овим сајтовима

4 minutes ago, Grizzly Adams рече

Није мени проблем шта им је рекао, неко како им се обраћа.

А Трамп се иначе увек с поштовањем обраћа људима. Ниси уопште biased, све исто примећујеш и код Трампа и код Обаме, без разлике. :smeh1:

Подели на овим сајтовима

7 minutes ago, -Владимир- рече

По чему је Обама црнац ? Лепиш етикете само зато што му је отац Африканац и што му је боја коже мало тамнија. Да си рекла први Хавајац председник па и да прихватим, али овако је изјава врло расистички обојена.

Да је председник Кеније, био би 'први бели председник'... :)

Подели на овим сајтовима

3 minutes ago, ☺︎ Juan ☺︎ рече

А Трамп се иначе увек с поштовањем обраћа људима. Ниси уопште biased, све исто примећујеш и код Трампа и код Обаме, без разлике. :smeh1:

Па нисам приметио код Трампа овакав начин обраћања другима, мада то и нема везе... Нисам говорио о њему уопште.

ΜΟΛΩΝ ΛΑΒΕ

Подели на овим сајтовима

2 hours ago, Kratos рече

имам само посланичку плату и много уста да храним

Колико видим, ова једна уста би могао мало мање да храниш...

ΜΟΛΩΝ ΛΑΒΕ

Подели на овим сајтовима

Зато што се то дешавало масовно, има зилион снимака на интернету људи који су то радили. Невиђена мржња.

ΜΟΛΩΝ ΛΑΒΕ

Подели на овим сајтовима

1 hour ago, -Владимир- рече

Nisam ja rasista , samo ... kada je on pobedio ... o tome se puno govorilo ... 

:351780:

Подели на овим сајтовима

10 minutes ago, Grizzly Adams рече

Зато што се то дешавало масовно, има зилион снимака на интернету људи који су то радили. Невиђена мржња.

Histerija frustriranih feminstkinja.

Најдубља молитва јесте  молитва без икаквих речи када у тишини ума једноставно живимо у присуству Божијем. Архимандрит Сава Јањић

Подели на овим сајтовима

• Чланови који сада читају   0 чланова

• Нема регистрованих чланова који гледају ову страницу
  • Креирај ново...