Juanito Написано Новембар 1, 2016 Пријави Подели Написано Новембар 1, 2016 А како то илегални имигранти могу да добију free stuff у САД? Ако си илегалан, ваљда онда званично не постојиш у земљи. Ја као потпуно легални нисам никада добио ништа free ни у назнакама. Напротив, једном сам двеста долара морао да платим за посету државној хитној помоћи (нисам добио никакав третман, била је ”лажна узбуна”) иако сам имао осигурање. Да нисам, било би много, много више. Где то илегални имигранти могу да оду и кажу: ”Здраво, ја сам тај и тај, немам никакав папир, дошао сам да ми дате паре?” Paradoksologija, Justin Waters, Grizzly Adams and 1 члан је реаговао/ла на ово 4 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Аурор Написано Новембар 1, 2016 Пријави Подели Написано Новембар 1, 2016 17 minutes ago, Avocado рече Tramp je rekao mnogo gore stvari Слични тридесетима су улично насиље и напади који се масовно врше над људима који подржавају Трампа или то јавно покажу. Хилари и њени субординати плаћају људе (а ово је открио викиликс) да иду на Трампове митинге и изазивају конфликте и неред, то исто је радио Хитлер када се борио против комуниста двадесетих... Само још Рајхстаг да запали. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Grizzly Adams Написано Новембар 1, 2016 Пријави Подели Написано Новембар 1, 2016 5 minutes ago, ☺︎ Juan ☺︎ рече А како то илегални имигранти могу да добију free stuff у САД? Ако си илегалан, ваљда онда званично не постојиш у земљи. Ја као потпуно легални нисам никада добио ништа free ни у назнакама. Напротив, једном сам двеста долара морао да платим за посету државној хитној помоћи (нисам добио никакав третман, била је ”лажна узбуна”) иако сам имао осигурање. Да нисам, било би много, много више. Где то илегални имигранти могу да оду и кажу: ”Здраво, ја сам тај и тај, немам никакав папир, дошао сам да ми дате паре?” И мени то није баш јасно... Нисам имао пуно додира са "илегалцима", само пар људи успут, али колико знам они немају приступ социјалној помоћи, здравству, а да гласају такође не могу. Једино што мислим да могу је да шаљу децу у државне школе и сл. Paradoksologija, Avocado and александар живаљев је реаговао/ла на ово 3 ΜΟΛΩΝ ΛΑΒΕ Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
uros Написано Новембар 1, 2016 Пријави Подели Написано Новембар 1, 2016 Mogu, preko dece sigurno ali izgleda i bez dece preko raznoraznih government programa. Neverovatno.. http://cis.org/Welfare-Use-Legal-Illegal-Immigrant-Households Grizzly Adams, александар живаљев and Аурор је реаговао/ла на ово 3 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Аурор Написано Новембар 1, 2016 Пријави Подели Написано Новембар 1, 2016 25 minutes ago, ☺︎ Juan ☺︎ рече А како то илегални имигранти могу да добију free stuff у САД? Ако си илегалан, ваљда онда званично не постојиш у земљи. $113 милијарди годишње кошта укупно, кажу подаци (http://www.fairus.org/publications/the-fiscal-burden-of-illegal-immigration-on-united-states-taxpayers). Гледао сам слике њих како се хвале (уз средњи прст Трампу) да завршавају средње школе и факултете, а илегални су имигранти... Да не причам да дете ("anchor baby") постаје грађанин САД само зато што је рођен на територији, иако су родитељи потпуно недокументовани. александар живаљев је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Grizzly Adams Написано Новембар 1, 2016 Пријави Подели Написано Новембар 1, 2016 7 minutes ago, uros рече Mogu, preko dece sigurno ali izgleda i bez dece preko raznoraznih government programa. Neverovatno.. Хух! Да ти право кажем, онда сам и ја pissed због тога јер мени узимају пуно пара месечно за те ствари. Једноставно није фер. uros, Аурор and александар живаљев је реаговао/ла на ово 3 ΜΟΛΩΝ ΛΑΒΕ Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
uros Написано Новембар 1, 2016 Пријави Подели Написано Новембар 1, 2016 1 minute ago, Grizzly Adams рече Хух! Да ти право кажем, онда сам и ја pissed због тога јер мени узимају пуно пара месечно за те ствари. Једноставно није фер. I onda se ljudi pitaju otkud Trampu popularnost александар живаљев and Аурор је реаговао/ла на ово 2 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Аурор Написано Новембар 1, 2016 Пријави Подели Написано Новембар 1, 2016 5 minutes ago, uros рече I onda se ljudi pitaju otkud Trampu popularnost Држава чак и стимулише расизам на овај начин. александар живаљев је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Аурор Написано Новембар 1, 2016 Пријави Подели Написано Новембар 1, 2016 What a beautiful boy! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Grizzly Adams Написано Новембар 1, 2016 Пријави Подели Написано Новембар 1, 2016 Независно од Трампа, ово што се дешава је веома занимљиво. Изгледа да је коначно кренула "деконструкција" олигархије патолошких лажова, лопова и убица који деценијама владају овом земљом. То раде полако али сигурно храбри људи попут Сноудена, Асанжа и многих других знаних и незнаних. Народ се полако "откачиње" од Матрикса и све више људи их види онакве какви јесу - покварени и одвратни. Не само овај или онај, ова партија или она, већ читава та политикантска екипа. Без обзира на резултате избора, мислим да тај процес више не може да се заустави. Трамп је изгледа само ту наишао у правом тренутку као "аутсајдер" па је добио пуно више поена него што по својим личним квалитетима заслужује. Срђан Шијакињић, Јанко, florenntina and 3 осталих је реаговао/ла на ово 6 ΜΟΛΩΝ ΛΑΒΕ Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
florenntina Написано Новембар 1, 2016 Пријави Подели Написано Новембар 1, 2016 Bas si to lepo artikulisao. Ja potpuno delim tvoje misljenje. Nadam se samo da ce braca Kanadjani nauciti nesto iz komsijskog iskustva pre nego sto im mr. Selfi potpuno ispere mozak i dzepove naravno... Grizzly Adams, Срђан Шијакињић and Аурор је реаговао/ла на ово 3 https://freestateproject.org/about/101-reasons-move-new-hampshire Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Аурор Написано Новембар 1, 2016 Пријави Подели Написано Новембар 1, 2016 53 minutes ago, Grizzly Adams рече Изгледа да је коначно кренула "деконструкција" олигархије патолошких лажова, лопова и убица који деценијама владају овом земљом. То раде полако али сигурно храбри људи попут Сноудена, Асанжа и многих других знаних и незнаних. Aren't you missing someone? A savior of Western civilization maybe? Grizzly Adams је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
GeniusAtWork Написано Новембар 1, 2016 Пријави Подели Написано Новембар 1, 2016 46 minutes ago, Grizzly Adams рече Трамп је изгледа само ту наишао у правом тренутку као "аутсајдер" па је добио пуно више поена него што по својим личним квалитетима заслужује. Управо. Независно од њега, ту неоконску багру треба разоткрити и растурити и зато свака част Асанжу и екипи. А појавиће се временом и бољи људи од Трампа на политичкој сцени, надајмо се бар... Grizzly Adams and Аурор је реаговао/ла на ово 2 https://www.pouke.org/forum/topic/29554-zanimljivi-youtube-kanali-o-nauci-i-mnogo-%C4%8Demu-drugom/ Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Аурор Написано Новембар 1, 2016 Пријави Подели Написано Новембар 1, 2016 1 minute ago, GeniusAtWork рече А појавиће се временом и бољи људи од Трампа на политичкој сцени, надајмо се бар... Али мора да не буде политичар, ово је важно. Мора неко ко је изван политичког мехура... Јанко, Avocado and Grizzly Adams је реаговао/ла на ово 3 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Аурор Написано Новембар 1, 2016 Пријави Подели Написано Новембар 1, 2016 Морам да качим мимове, остало је још само пар дана... Grizzly Adams је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука