Аурор Написано Октобар 14, 2016 Пријави Подели Написано Октобар 14, 2016 50 minutes ago, ☺︎ Juan ☺︎ рече Ако је стварање богатства критеријум, далеко бољи председници би би били Гејтс, Закерберг (створио далеко више од Трампа пре тридесете, а при том није наследио толико), Лари Пејџ, Сергеј Брин... Previse su streberi nekako, ne znam da li bi im poslo za rukom. Deluje li ti Zuckerberg kao lider slobodnog sveta? Drugo, sto rece Uros - oni nece. A i ljudi koji kontrolisu ceo sistem, koji placaju sve ovo protiv Trampa i ostalih pretnji za establisment (=ukopana oligarhija), a cija su marioneta Hilari i ostali - bogatiji su od tih navedenih, a niko im ne zna ni imena. Mozda zato sto drze i medijsku kucu za koju radi novinar koji to sastavlja, ko zna. Da ne idemo u zaverologiju, vidim da me gledate čudno. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Џуманџи Написано Октобар 14, 2016 Пријави Подели Написано Октобар 14, 2016 (измењено) 1 hour ago, Срђан Шијакињић рече Мислим да је Вељко Лалић из Недељника (ако се не варам, можда и неки други новинар Недељника) имао занимљиву констатцију да ако победи Трамп сви идемо у велики циркус, а ако победи Хилари сви идемо у велики рат. Проблем је што је блесав, а одређен број људи инсистира на томе да заслужује поштовање (и то не оно хришћанско) и то у неким случајевима иде дотле да се и сами претварају у џибере. П.С. Нема везе са оном изјавом о женама, просто, Ким Џонг га подржава, једноставно нема даље. Измењено Октобар 14, 2016 од Џуманџи "You know something is messed up when you see it" Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Аурор Написано Октобар 14, 2016 Пријави Подели Написано Октобар 14, 2016 Extremely interesting. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Аурор Написано Октобар 14, 2016 Пријави Подели Написано Октобар 14, 2016 3 hours ago, Avocado рече el to istraživanje namešteno ili je u redu? (šta ima da komentarišem ako je namešteno) Ja ne znam, ne verujem nikome od tih medija... Sa nekog je statističkog sajta pa deluje da je u redu, mada se ne može znati sa sigurnošću. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Paradoksologija Написано Октобар 14, 2016 Пријави Подели Написано Октобар 14, 2016 Darealise, da li si ti ozbiljno odgovorio na moj očigledno šaljiv post? Da li ozbiljno misliš da sam ja sve pripadnike čitavog jednog pola optužila za idiotluk i površnost? Ćiriličaru/e (?), radikalnije feministkinje u SAD vole Hilari taman koliko su radikalnije feministkinje u UK volele Margaret Tačer - nimalo. Većina bi uslovno i uz ograde podržala Sandersa ili Elizabet Voren. Ali čak i one - koje su toliko napadale Hilari u samom početku kampanje - sada pozivaju na biranje manjeg zla. Eto, dotle je Tramp doveo javno mnjenje u SAD. Џуманџи је реаговао/ла на ово 1 Lilies that fester smell far worse than weeds. Shakespeare Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
-Владимир- Написано Октобар 14, 2016 Пријави Подели Написано Октобар 14, 2016 19 minutes ago, Џуманџи рече Проблем је што је блесав, а одређен број људи инсистира на томе да заслужује поштовање (и то не оно хришћанско) и то у неким случајевима иде дотле да се и сами претварају у џибере. П.С. Нема везе са оном изјавом о женама, просто, Ким Џонг га подржава, једноставно нема даље. Без обзира на то шта ко мислио о њему, има један неоспоран квалитет који далеко надмашује све његове мане. А то је да није Хилари Клинтон. Срђан Шијакињић, Џуманџи and Аурор је реаговао/ла на ово 3 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Џуманџи Написано Октобар 14, 2016 Пријави Подели Написано Октобар 14, 2016 Управо сада, -Владимир- рече Без обзира на то шта ко мислио о њему, има један неоспоран квалитет који далеко надмашује све његове мане. А то је да није Хилари Клинтон. Ни Џонг Ун није Хилари, па га то не чини ни 1% прихватљивијим. Мсм, то је и поента мог пост-а, а и објашњење за досадашње зафркавање на теми. "You know something is messed up when you see it" Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Grizzly Adams Написано Октобар 14, 2016 Пријави Подели Написано Октобар 14, 2016 2 minutes ago, Paradoksologija рече Eto, dotle je Tramp doveo javno mnjenje u SAD. Вараш се, није их Трамп довео дотле. На њему су се само показали симптоми болести која је одавно присутна. Ћириличар and Аурор је реаговао/ла на ово 2 ΜΟΛΩΝ ΛΑΒΕ Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Аурор Написано Октобар 14, 2016 Пријави Подели Написано Октобар 14, 2016 Ajde mi blesavi, ideologizovani itd. libertarijanci što ih prozivamo da su komunjare, ali hakovani mejlovi pokazuju da ljudi iz vrha Demokratske partije sopstvenu bazu i Sendersove podržavaoce nazivaju "Crvenom armijom" zato što se zalažu za minimum wage i ostale gluposti. We live in time like no other! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
-Владимир- Написано Октобар 14, 2016 Пријави Подели Написано Октобар 14, 2016 4 minutes ago, Џуманџи рече Ни Џонг Ун није Хилари, па га то не чини ни 1% прихватљивијим. Мсм, то је и поента мог пост-а, а и објашњење за досадашње зафркавање на теми. Па пази, није као његов отац Џонг Ил, који проговорио са 8 недеља и написао 1500 књига, али није ни он мачији кашаљ, научио је да вози са 3 године. Ко зна шта ће још бити од њега. Ја га не бих тако олако одбацивао. Џуманџи and Аурор је реаговао/ла на ово 2 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Аурор Написано Октобар 14, 2016 Пријави Подели Написано Октобар 14, 2016 17 minutes ago, Paradoksologija рече Ćiriličaru/e (?), radikalnije feministkinje u SAD vole Hilari taman koliko su radikalnije feministkinje u UK volele Margaret Tačer - nimalo. Što li to, ček da razmislim... Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
uros Написано Октобар 14, 2016 Пријави Подели Написано Октобар 14, 2016 17 minutes ago, Grizzly Adams рече Вараш се, није их Трамп довео дотле. На њему су се само показали симптоми болести која је одавно присутна. Na njemu se pokazao strah koji su krvnici prvi put osetili nakon mnogo decenija uljuljkanosti u vlast, dilove ispod stola, trgovinu oruzijem, drogom i zivotima. Otud i dolazi levicarska histerija, drma im se grana na kojoj sede ali ne zato sto Tramp drma granu nego zato sto sekirom sece citavo stablo na kome sede. Grizzly Adams, -Владимир- and Аурор је реаговао/ла на ово 3 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Срђан Шијакињић Написано Октобар 14, 2016 Пријави Подели Написано Октобар 14, 2016 58 minutes ago, Џуманџи рече Проблем је што је блесав, а одређен број људи инсистира на томе да заслужује поштовање (и то не оно хришћанско) и то у неким случајевима иде дотле да се и сами претварају у џибере. П.С. Нема везе са оном изјавом о женама, просто, Ким Џонг га подржава, једноставно нема даље. Џу, овде нема невиних, само је питање шта је мање зло, Хилари или Трамп. И мислим да нико не мисли да је Хилари - кент ви џаст дроун дис гај Асанж - Клинтон мање зло. Чак, сем вероватно неколико изузетака, питање је да ли је ико од професионалних политичара активних у САД мање зло од Трампа, једноставно зато што он није професионални политичар у САД, па шта год да је. -Владимир- and Џуманџи је реаговао/ла на ово 2 Et cognoscetis Veritatem et Veritas liberabit vos."Овако вели Господ : ево, што сам саградио ја разграђујем, и што сам посадио искорењавам по свој тој земљи. А ти ли ћеш тражити себи велике ствари? Не тражи..." Јер. 45, 4, 5. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Срђан Шијакињић Написано Октобар 14, 2016 Пријави Подели Написано Октобар 14, 2016 3 hours ago, Grizzly Adams рече Најсмешније од свега је што ти који су га се у петак јавно "одрицали" већ у уторак су поново "променили мишљење" па га сад опет подржавају... Они су једноставно изгубљени, збуњени, уплашени. Ништа им није јасно. Доста сам путовао ове године и видео сам пуно "Трамп за Прецедника" знакова у двориштима, на аутима и сл. За Хилари сам видео само пар, у неким академским центрима. Ма то тако приказују у медијима, у народу не видим да је неком нешто "прелило чашу". Људе те будалаштине више не интересују. Не верујем да је ико ко је био за Трампа променио мишљење због тога. А посебно што су медији пуно тога изврнули и лажно приказали... Видећемо, ја и даље мислим да Трамп има велике шансе да победи. Да ли може да се деси и код Амера да победи Трамп јер мање људи изађе да гласа за Хилари пошто се представља да комотно побеђује? Као што многи мисле да је Тома тако победио Тадића 2012. Paradoksologija је реаговао/ла на ово 1 Et cognoscetis Veritatem et Veritas liberabit vos."Овако вели Господ : ево, што сам саградио ја разграђујем, и што сам посадио искорењавам по свој тој земљи. А ти ли ћеш тражити себи велике ствари? Не тражи..." Јер. 45, 4, 5. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
GeniusAtWork Написано Октобар 14, 2016 Пријави Подели Написано Октобар 14, 2016 Мени је тотална мистерија како су Амери толико пукли да су им ове две сподобе председнички кандидати. Је л' у земљи од преко 300 милиона људи, најјачој економској и технолошкој сили на свету, нема ама баш никог макар делимично нормалног ко би могао да се кандидује уместо ових појава? То је у ствари убедљиво највећа катастрофа и најгори пораз система. Paradoksologija, Џуманџи, Ћириличар and 4 осталих је реаговао/ла на ово 7 https://www.pouke.org/forum/topic/29554-zanimljivi-youtube-kanali-o-nauci-i-mnogo-%C4%8Demu-drugom/ Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука