Jump to content

Избори у САД 2016. - Бернард Сандерс

Оцени ову тему

Препоручена порука

41 minutes ago, uros рече

Po meni postoji jedna presudna razlika koja je bitnija od svih slicnosti izmedju njega i Ron Pola: Tramp je izuzetno uspesan preduzetnik(u prevodu kreator poslova za hiljade porodica) i nije profesionalni politicar. To je istoijski presedan na ovako visokom nivou (podvukao sam da ne bi opet gledali slike Karica i Panica; uzgred, po toj logici mozemo i Marka Milosevica, Dragana Tomica (Jugopetrol), Mirka Marjanovica i ostale "preduzetnike" da navodimo kao primer). Cinjenica da je on preduzetnik koji zaposljava oko 32000 ljudi (po CNN-u) je nesto sto ga cini vecim libertarijancem od Pola bez obzira sto je Pol kao mislilac blizi klasicnom liberalizmu. 

Да.

Што је најбитније од свега - није професионални политичар.

• Волим 1
Подели на овим сајтовима

Nizak udarac, moja kcerka bi je odmah podrzala. Imamo super drugare Meksikance preko kojih se zaljubila u Marijacije a ja sam morala da ih jurim po letovalistu pola odmora da se slika :)

Подели на овим сајтовима

10 hours ago, uros рече

Po meni postoji jedna presudna razlika koja je bitnija od svih slicnosti izmedju njega i Ron Pola: Tramp je izuzetno uspesan preduzetnik(u prevodu kreator poslova za hiljade porodica) i nije profesionalni politicar. To je istoijski presedan na ovako visokom nivou 

Није преседан. Нису професионални политичари били ни Ајзенхауер, ни Реган нпр. А ако ћемо ићи по томе ко се разликује од естаблишмента, није ни Рон Пол исти као професионални политичари јер, ем је одслужио војску како треба, ем је пола живота радио као љекар. Дакле ни он се не би могао потпуно сврстати у категорију "професионалног политичара".

Подели на овим сајтовима

11 hours ago, uros рече

Po meni postoji jedna presudna razlika koja je bitnija od svih slicnosti izmedju njega i Ron Pola: 

Ne postoje sličnosti između njega i Ron Pola... (osim banalnih tipa obojica su belci, muškarci i slično).

Цитат

Tramp je izuzetno uspesan preduzetnik(u prevodu kreator poslova za hiljade porodica) i nije profesionalni politicar. To je istoijski presedan na ovako visokom nivou (podvukao sam da ne bi opet gledali slike Karica i Panica; uzgred, po toj logici mozemo i Marka Milosevica, Dragana Tomica (Jugopetrol), Mirka Marjanovica i ostale "preduzetnike" da navodimo kao primer). Cinjenica da je on preduzetnik koji zaposljava oko 32000 ljudi (po CNN-u) je nesto sto ga cini vecim libertarijancem od Pola bez obzira sto je Pol kao mislilac blizi klasicnom liberalizmu. 

Od kada uspešnost u privredi neke osobe ima bilo kakve veze sa tim da li je ta osoba sledbenik neke ideologije??? Po toj "logici" su Bil Gejts, Soros i Warren Buffett veći libertarijanci od Trampa...

А роб твој и робиња твоја што ћеш имати нека буду од онијех народа који ће бити око вас, од њих купујте роба и робињу.

Подели на овим сајтовима

Zbog ovog izgube puno glasova američkih katolika..

Šef kampanje Hillary Clinton stoji iza organizacija kojima želi uvesti 'revoluciju' u Katoličku Crkvu | Bitno.net https://www.bitno.net/vijesti/revolucija-u-crkvi-podesta-hillary-clinton/

Подели на овим сајтовима

8 minutes ago, GeniusAtWork рече

Хеботе, који блам. Српски новинари су успели да испадну већи џибери чак и од Трампа...

Подели на овим сајтовима

• Чланови који сада читају   0 чланова

• Нема регистрованих чланова који гледају ову страницу
  • Креирај ново...