Grizzly Adams Написано Октобар 3, 2016 Пријави Подели Написано Октобар 3, 2016 15 minutes ago, Avocado рече samo što ste vi toliko spustili kriterijume za Trampa da se od njega ništa više ne očekuje... Ма мене он уопште не интересује. То исто би рекао за било кога другог. 16 minutes ago, Avocado рече Meni samo nije jasno zašto ste toliko spustili sve kriterijume ispod svakih granica i to za ovog orangutana... А је л` си ти видео остале орангутане у том кавезу? Он је бре најбољи кандидат у последњих тридесет година. Не зато што је много добар, него што су ови остали сви до једног тотални покварењаци. Бар од ових који "имају шансе". Мој фаворит је Гери Џонсон, ал` он може само да се слика за новине... реално... 19 minutes ago, Avocado рече Pogledaj pažljivo ovaj klip... on tu (između ostalog) priča o tebi... jel te nije ni malo blam kad kandidat za kojeg želiš da glasaš ovo priča o svojim biračima? Ма погледао сам, поново... Да проверим да нисам нешто пропустио. Мени стварно није јасно што се људи толико цимају око очигледне шале, параболе, шта је већ. Макар била и неспретна. За то време са друге стране је кандидат који је заиста, без шале, одговоран за убиства и смрт људи. И никоме не смета... 21 minutes ago, Avocado рече Naravno da ruši tu tradiciju i da ako on bude izabran i pored toga što nije objavio, niko više to neće objavljivati... Па то онда само говори о томе колико озбиљно схватају ту своју "традицију" и какве су у ствари особе. Ја своје традиције не мењам зато што их неко други није испоштовао. 22 minutes ago, Avocado рече Jel ti zaista misliš da to nije važno??? (ili mu opraštaš kao što on reče na klipu) Заиста мислим да није важно. Мене његова пореска пријава не интересује уопште. Аурор је реаговао/ла на ово 1 ΜΟΛΩΝ ΛΑΒΕ Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Аурор Написано Октобар 3, 2016 Пријави Подели Написано Октобар 3, 2016 Асанж је рекао да ће до среде да издају нека документа после којих је Хилари потпуно готова. Можда буде нешто... Надам се само да ће говорити иза непробојног стакла. florenntina and Grizzly Adams је реаговао/ла на ово 2 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Аурор Написано Октобар 3, 2016 Пријави Подели Написано Октобар 3, 2016 7 minutes ago, Grizzly Adams рече За то време са друге стране је кандидат који је заиста, без шале, одговоран за убиства и смрт људи. Seth Rich је одговоран за DNCleak! Један од њених људи који ју је компромитовао. Grizzly Adams је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Grizzly Adams Написано Октобар 3, 2016 Пријави Подели Написано Октобар 3, 2016 37 minutes ago, Avocado рече Pogledaj pažljivo ovaj klip... on tu (između ostalog) priča o tebi... jel te nije ni malo blam kad kandidat za kojeg želiš da glasaš ovo priča o svojim biračima? Погледај овај клип па упореди: ΜΟΛΩΝ ΛΑΒΕ Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Avocado Написано Октобар 3, 2016 Пријави Подели Написано Октобар 3, 2016 5 minutes ago, Grizzly Adams рече Погледај овај клип па упореди: Znam da je grozna... ali pokušavam da zamislim da sam njen birač i opet me ne bi bilo toliko blam kao da me moj kandidat smatra ovcom koja bi glasala za njega čak i kad bi ubio nekog na sred ulice... Paradoksologija је реаговао/ла на ово 1 А роб твој и робиња твоја што ћеш имати нека буду од онијех народа који ће бити око вас, од њих купујте роба и робињу. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
florenntina Написано Октобар 3, 2016 Пријави Подели Написано Октобар 3, 2016 3 minutes ago, Avocado рече Znam da je grozna... ali pokušavam da zamislim da sam njen birač i opet me ne bi bilo toliko blam kao da me moj kandidat smatra ovcom koja bi glasala za njega čak i kad bi ubio nekog na sred ulice... Aman brate slatki nema potrebe da bilo sta zamisljamo. Tramp nije nikoga ubio a ova monstrum zena jeste puno ljudi, sto kroz direktne naredbe prema pojedincima sto indirektno kroz ratove. Bar se tu slazemo, nadam se. Tumaralo. је реаговао/ла на ово 1 https://freestateproject.org/about/101-reasons-move-new-hampshire Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
florenntina Написано Октобар 3, 2016 Пријави Подели Написано Октобар 3, 2016 31 minutes ago, Господин Дареалис рече Асанж је рекао да ће до среде да издају нека документа после којих је Хилари потпуно готова. Можда буде нешто... Надам се само да ће говорити иза непробојног стакла. Daj neki nezvanicni izvor sa pikanterijama pa da se pozicioniram na berzi za sredu, da ne cekam sledeci ponedeljak https://freestateproject.org/about/101-reasons-move-new-hampshire Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Grizzly Adams Написано Октобар 3, 2016 Пријави Подели Написано Октобар 3, 2016 Он је ту човек хтео да каже да га гласачи воле, да су заиста верни његовим идеалима (шта год то било). Мени је јасно да се Амери шокирају од таквих израза (па ми није јасно одакле њему таква навика, можда је покупио од неких имиграната у Бруклину), али ми није јасно зашто би се неко из Италије или Србије шокирао кад је то код нас уобичајен и прихваћен начин комуникације. Код нас су такве шале уобичајен начин да се нешто каже. Бар су биле у мојој младости... Најбољег другара си поздрављао са "где си п...!", то је био некакав блесав начин да се изрази блискост. Што вулгарнији израз, значило је да су већи другари. И то је опет неупоредиво са особом која је очигледно психопата који се смеје и прави "шале" што је човек убијен по њеној наредби... Аурор је реаговао/ла на ово 1 ΜΟΛΩΝ ΛΑΒΕ Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Аурор Написано Октобар 3, 2016 Пријави Подели Написано Октобар 3, 2016 8 minutes ago, florenntina рече Daj neki nezvanicni izvor sa pikanterijama pa da se pozicioniram na berzi za sredu, da ne cekam sledeci ponedeljak Рекосмо... :/ http://heatst.com/politics/october-surprise-thwarted-wikileaks-cancels-highly-anticipated-tuesday-announcement-due-to-security-concerns/ florenntina је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Avocado Написано Октобар 3, 2016 Пријави Подели Написано Октобар 3, 2016 8 minutes ago, florenntina рече Aman brate slatki nema potrebe da bilo sta zamisljamo. Tramp nije nikoga ubio a ova monstrum zena jeste puno ljudi, sto kroz direktne naredbe prema pojedincima sto indirektno kroz ratove. Bar se tu slazemo, nadam se. Zaista ne znam da li je nekog ubila... ili naredila da se ubije... А роб твој и робиња твоја што ћеш имати нека буду од онијех народа који ће бити око вас, од њих купујте роба и робињу. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Avocado Написано Октобар 3, 2016 Пријави Подели Написано Октобар 3, 2016 7 minutes ago, Grizzly Adams рече Он је ту човек хтео да каже да га гласачи воле, да су заиста верни његовим идеалима (шта год то било). Мени је јасно да се Амери шокирају од таквих израза (па ми није јасно одакле њему таква навика, можда је покупио од неких имиграната у Бруклину), али ми није јасно зашто би се неко из Италије или Србије шокирао кад је то код нас уобичајен и прихваћен начин комуникације. Код нас су такве шале уобичајен начин да се нешто каже. Бар су биле у мојој младости... Најбољег другара си поздрављао са "где си п...!", то је био некакав блесав начин да се изрази блискост. Што вулгарнији израз, значило је да су већи другари. И то је опет неупоредиво са особом која је очигледно психопата који се смеје и прави "шале" што је човек убијен по њеној наредби... On je hteo da tu kaže da bi njegovi birači glasali za njega šta god da uradi... meni nije uopšte šokantan tu izraz tj. primer koji je upotrebio, već ono što je hteo da kaže - da su mu birači ovce. Paradoksologija је реаговао/ла на ово 1 А роб твој и робиња твоја што ћеш имати нека буду од онијех народа који ће бити око вас, од њих купујте роба и робињу. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
florenntina Написано Октобар 3, 2016 Пријави Подели Написано Октобар 3, 2016 10 minutes ago, Avocado рече Zaista ne znam da li je nekog ubila... ili naredila da se ubije... Ne znam ni ja kakav dokaz bi ti bio dovoljan ako vec nisu svi ovi napred izneseni. https://freestateproject.org/about/101-reasons-move-new-hampshire Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Ромејац Написано Октобар 3, 2016 Пријави Подели Написано Октобар 3, 2016 Avocado and Juanito је реаговао/ла на ово 2 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Avocado Написано Октобар 3, 2016 Пријави Подели Написано Октобар 3, 2016 4 minutes ago, florenntina рече Ne znam ni ja kakav dokaz bi ti bio dovoljan ako vec nisu svi ovi napred izneseni. Koji? Ne znam na šta misliš... verovatno sam nešto propustio... А роб твој и робиња твоја што ћеш имати нека буду од онијех народа који ће бити око вас, од њих купујте роба и робињу. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
florenntina Написано Октобар 3, 2016 Пријави Подели Написано Октобар 3, 2016 16 minutes ago, Avocado рече Koji? Ne znam na šta misliš... verovatno sam nešto propustio... Pa je li kacio Darko o bivsim Bilovim koje su misteriozno nestale pa Grizli ovaj klip o Gadafiju gde se zena cereka samozadovoljno kako ga je usmrtila, pa onaj skorasnji dokumentarac koji sam ja kacila... Ako ti to nisu dovoljni dokazi za osnov sumnje da jeste ubica, onda ne znam sta jeste. Аурор је реаговао/ла на ово 1 https://freestateproject.org/about/101-reasons-move-new-hampshire Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука