Jump to content

"ОБРАЗ" култура...

Оцени ову тему

Guest ага пије млеко

Препоручена порука

Откуд знам, негооо... Ово "рат свих против свих", латинско, сам запамтио као наслов неке књиге. Мислим да је на тему доктрине одбране, ако сам добро запамтио.

ne znam to je jedan od hobsovih "argumenata" ali jenda od onih koje stavis na latinskom da ti misljenje izgleda pametnije, onako sofisticirano. :D

oh sh*t man... i was taking life seriously, now i will divide  things by zero. 

Подели на овим сајтовима

...ali jenda od onih koje stavis na latinskom da ti misljenje izgleda pametnije, onako sofisticirano. :D

Добро, де. Сад сам се и ја сетио једне те... делује ми "onako sofisticirano" актуелно.

Si vis pacem, para bellum.

Подели на овим сајтовима

Добро, де. Сад сам се и ја сетио једне те... делује ми "onako sofisticirano" актуелно.

Si vis pacem, para bellum.

U principu sve vise i vise mislim da koju god glupost napises na latinskom deluje pametno.

Kao sto koju god glupost napises na kineskom deluje kul na tetovazi, bez obzira sto pise konjska supa, magarac u blatu a vlasnik tetovaze misli da pise moc ledenog zmaja koji rusi sve prepreke.

oh sh*t man... i was taking life seriously, now i will divide  things by zero. 

Подели на овим сајтовима

U principu sve vise i vise mislim da koju god glupost napises na latinskom deluje pametno.

Kao sto koju god glupost napises na kineskom deluje kul na tetovazi, bez obzira sto pise konjska supa, magarac u blatu a vlasnik tetovaze misli da pise moc ledenog zmaja koji rusi sve prepreke.

Чек' сад, јел размишљаш само "u principu" ил' "sve vise i vise"?

Нећемо се сад ту "tetovirati na kineskom".

Оно (идсз) јес' да "deluje kul na tetolazi"... ал' опет.

Подели на овим сајтовима

• 1 month later...

Образ је једини аутентични србски национални политички покрет,мада има кукоља,али и оно се чисти полако и остаје смао сој......

Jel ima jos neka zemlja na svetu u kojoj se nacionalisti prepoznaju po nepoznavanju pravila sopstvenog jezika?

А роб твој и робиња твоја што ћеш имати нека буду од онијех народа који ће бити око вас, од њих купујте роба и робињу.

Подели на овим сајтовима

А ја мислио да ложење на ове јутјуб глупости прође са пубертетом!? Да ли је могуће да некоме ово нешто значи у животу?

Подели на овим сајтовима

Баја Мали Книнџа, илити Баја Ратни Профитер. Јадно ли је Српство које он опева. Чувене кафанске патриоте.

Подели на овим сајтовима

• Гости

Образ је једини аутентични србски национални политички покрет,мада има кукоља,али и оно се чисти полако и остаје смао сој......

... и верујем да су зато позвани да прекидају Литургију као најгори комунисти и да пљују по Епископима по секташким емисијама и да омаловажавају свакога ко није по њиховом чапу, зар не?
Подели на овим сајтовима

"Муслимани, боље да вас нема...", каже "српски патриота" и "православац".

Исус: "Љубите непријатеље своје, јер ако љубите оне који вас љубе, какву плату имате? Не чине ли тако и незнабошци?"

Уосталом, процените којој слици више приличе стихови ове песме:

5.jpg

Исус Христос

3bcce-364260600perun.jpg

ПЕРУН, врховни бог паганских Словена

Подели на овим сајтовима

pa bas, "nacionalisti" su nasli da slamcicom povuku mulj iz pune case vode

Zayron: Pa tamo ni nema svađa oko vjere i nacije jer se o tom uošte ni ne priča. Priča se kakva je koja ribica i na šta se fata, na mrmka, na glistu, na kruh, hljeb ili angelbrot, na na lažni mamac itd. Evetualno o tom kako se koja peče i koja je ukusnija.

cloudking: "Ne postoje cuda... postoje samo stvari koje jos ne razumemo."

Подели на овим сајтовима

Баја Мали Книнџа, илити Баја Ратни Профитер. Јадно ли је Српство које он опева. Чувене кафанске патриоте.

Она песма Божић је му је баш лепа. 0513_music

Пишем, братијо, пред лицем Бога свог: смирите срца своја и видећете милост Господњу још овде на земљи и познаћете Творца небеског и ваша душа неће моћи да се насити љубави.

Подели на овим сајтовима

• Чланови који сада читају   0 чланова

• Нема регистрованих чланова који гледају ову страницу
  • Креирај ново...