Александар Милојков Написано Јануар 30, 2012 Пријави Подели Написано Јануар 30, 2012 Она песма Божић је му је баш лепа. Да, али је најгоре када се човек шизофрено (да не кажем лицемерно) понаша, па уз "Божић" пева и "Алкос". То значи да ми и једно и друго користи за - профит. Како рекох. Баја Ратни Профитер: http://www.youtube.com/watch?v=7MDLoWoLUJg Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Православац_РС Написано Јануар 30, 2012 Пријави Подели Написано Јануар 30, 2012 Љуби непријатеље своје мисли се на личне непријатеље који се побијеђују молитвом и постом уз Божију милост,а са овима осталима зна се само праведном силом,непријатеља екуменистичког се гнушамо,а непријатеље отечества сатиремо...... Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Гости Guest - . . .- Написано Јануар 30, 2012 Гости Пријави Подели Написано Јануар 30, 2012 Љуби непријатеље своје мисли се на личне непријатеље који се побијеђују молитвом и постом уз Божију милост,а са овима осталима зна се само праведном силом,непријатеља екуменистичког се гнушамо,а непријатеље отечества сатиремо...... ... да... када бисмо мало о овоме поразговарали, видели би безбој нелогичности, али не верујем да вреди... Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Sherlock H. Написано Јануар 30, 2012 Пријави Подели Написано Јануар 30, 2012 Љуби непријатеље своје мисли се на личне непријатеље који се побијеђују молитвом и постом уз Божију милост,а са овима осталима зна се само праведном силом,непријатеља екуменистичког се гнушамо,а непријатеље отечества сатиремо...... Cisto me zanima koji je taj "neprijatelj ekumenisticki"? I molio bih admine da sto pre pobrisu ove gadosti. Domine, adiuva incredulitatem meam! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Православац_РС Написано Јануар 30, 2012 Пријави Подели Написано Јануар 30, 2012 Ко је непријатељ Божији и екуменистички рецимо овај сајт је највећи србски непријатељ све би ја вас волио увести у ону учиониоцу гдје су усташе у школи поклале србску дјецу,па им главе на клупе ставили,а од цријева украс на плафону направили,све то уз благослов Степинца,па да вас видим на заједништву са њима, и на новом братству и јединству........ Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Млађони Написано Јануар 30, 2012 Пријави Подели Написано Јануар 30, 2012 Ко је непријатељ Божији и екуменистички рецимо овај сајт је највећи србски непријатељ све би ја вас волио увести у ону учиониоцу гдје су усташе у школи поклале србску дјецу,па им главе на клупе ставили,а од цријева украс на плафону направили,све то уз благослов Степинца,па да вас видим на заједништву са њима, и на новом братству и јединству........ Какве везе међуетнички односи имају са религијама? Т.ј Хришћанство са нацијама. Ја сам мислио да су по хришћанству и пред Богом сви људи исти. И католик и православац. Али изгледа да сте ви православци и срби једнакији од Католика и Хрвата. Без обзира што је то радила група болесних људи цела католичка црква је у твојим очима одговорна за то. oh sh*t man... i was taking life seriously, now i will divide things by zero. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Nicholas Написано Јануар 30, 2012 Пријави Подели Написано Јануар 30, 2012 овај сајт је највећи србски непријатељ :lol: Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Александар Милојков Написано Јануар 30, 2012 Пријави Подели Написано Јануар 30, 2012 Љуби непријатеље своје мисли се на личне непријатеље који се побијеђују молитвом и постом уз Божију милост,а са овима осталима зна се само праведном силом,непријатеља екуменистичког се гнушамо,а непријатеље отечества сатиремо...... Хајде објасни разлику између "личног" и тог "другог" непријатеља? Нађи ми јеванђеоску потпору "уништавању", "сатирању"? "Екуменистчки непријатељ"? Имаш ли уопште појма шта си изустио, о чвече? Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Sherlock H. Написано Јануар 30, 2012 Пријави Подели Написано Јануар 30, 2012 Љуби непријатеље своје мисли се на личне непријатеље који се побијеђују молитвом и постом уз Божију милост,а са овима осталима зна се само праведном силом,непријатеља екуменистичког се гнушамо,а непријатеље отечества сатиремо...... I moram jos da te pitam: odakle ti ovo tumacenje tj. podela neprijatelja na "licne" i "nelicne" (koje treba ubiti)? Mozes li taj stav da potkrepis svetim predanjem? Domine, adiuva incredulitatem meam! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Sherlock H. Написано Јануар 30, 2012 Пријави Подели Написано Јануар 30, 2012 Какве везе међуетнички односи имају са религијама? Т.ј Хришћанство са нацијама. Ја сам мислио да су по хришћанству и пред Богом сви људи исти. И католик и православац. Али изгледа да сте ви православци и срби једнакији од Католика и Хрвата. Без обзира што је то радила група болесних људи цела католичка црква је у твојим очима одговорна за то. za one koji su upali u jeres etnofiletizma ocigledno nisu... Domine, adiuva incredulitatem meam! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Млађони Написано Јануар 30, 2012 Пријави Подели Написано Јануар 30, 2012 рецимо овај сајт је највећи србски непријатељ све би ја ... По мени си ти и твоји другари највечи непријатељи земље Србије, и Срба у свим државама, јер живите у прошлости и хоћете да угасите живот у овој земљи још више. Мало сте га угасили курчењем, мржњом и убијањем? И ви а и они други. Срам да вас буде. Можда је време да схватиш да је православље неприајтељ те твоје Србије. Како рече Петар ви који сте упали у јерс етнофелитизма.... сте јако незгодна група. oh sh*t man... i was taking life seriously, now i will divide things by zero. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Гости Guest - . . .- Написано Јануар 30, 2012 Гости Пријави Подели Написано Јануар 30, 2012 Ко је непријатељ Божији и екуменистички рецимо овај сајт је највећи србски непријатељ све би ја вас волио увести у ону учиониоцу гдје су усташе у школи поклале србску дјецу,па им главе на клупе ставили,а од цријева украс на плафону направили,све то уз благослов Степинца,па да вас видим на заједништву са њима, и на новом братству и јединству........ Пријатељу који би све нас... мислим да си омашио адресу. Иначе, када неко дође овде са оваквим осећањима, углавном веома брзо и оде. Дакле, припази у следећој поруци шта ћеш да напишеш. Најозбиљније. Такви као Ти, који си овде дошао да будеш адвокат Образу ( а уствари си безимени страшљиви клиња који не зна где гађа...), само чиниш истом Образу још већу штету, коју и заслужују јер су управо такве као Тебе изнедрили. Познат сам као неко ко не толерише овакве испаде на форуму. Веома брзо ћемо, како осећем завршити дискусију. GeniusAtWork је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Александар Милојков Написано Јануар 30, 2012 Пријави Подели Написано Јануар 30, 2012 Ко је непријатељ Божији и екуменистички рецимо овај сајт је највећи србски непријатељ све би ја вас волио увести у ону учиониоцу гдје су усташе у школи поклале србску дјецу,па им главе на клупе ставили,а од цријева украс на плафону направили,све то уз благослов Степинца,па да вас видим на заједништву са њима, и на новом братству и јединству........ Ух, што волим тако јасне људе. Онда не морам да се двоумим: опомена, братац. Због овога конкретно: "овај сајт је највећи србски непријатељ", а и због спаривања са усташама. Александрида је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
nishizawa Написано Јануар 30, 2012 Пријави Подели Написано Јануар 30, 2012 Ко је непријатељ Божији и екуменистички? Рецимо овај сајт је највећи српски непријатељ. Све бих ја вас волио увести у ону учиониоцу гдје су усташе у школи поклале српску дјецу, па им главе на клупе ставили, а од цријева украс на плафону направили, све то уз благослов Степинца, па да вас видим на заједништву са њима, и на новом братству и јединству........ А ја тебе у ону учионицу у основној школи у којој се учи правопис... зеленизуб је реаговао/ла на ово 1 Катодна цев све трпи, а интернет свакога. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
feeble Написано Јануар 30, 2012 Пријави Подели Написано Јануар 30, 2012 По мени си ти и твоји другари највечи непријатељи земље Србије, и Срба у свим државама, јер живите у прошлости и хоћете да угасите живот у овој земљи још више. Мало сте га угасили курчењем, мржњом и убијањем? И ви а и они други. Срам да вас буде. Можда је време да схватиш да је православље неприајтељ те твоје Србије. Како рече Петар ви који сте упали у јерс етнофелитизма.... сте јако незгодна група. Јеси ли се ти то нешто погрешно изразио? Слово Љубве Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука